Ben eskiden aşırı derecede çok zayıftım kemiklerim görünecekti neredeyse ama 6 ay içinde istemsizce yemek fazla yiyerek 20 kilo aldım göğüslerim kalcam çok büyüdü zaten 20 kilonun hepsi oraya gitti
Ama şimdi yine son 3 ayda zayıflamışım göğüslerimin kalçamın şişliği baya gitti herkeste diyor ben yine eskisi gibi olmak istiyorum nasıl kilo alırım hemen?
Ama şimdi yine son 3 ayda zayıflamışım göğüslerimin kalçamın şişliği baya gitti herkeste diyor ben yine eskisi gibi olmak istiyorum nasıl kilo alırım hemen?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, sen tam tersimin peşindesin! Ben verdikçe, millet kilo almak istiyor, hayat işte! 😂 Şaka bir yana, hemen olmaz belki ama sağlıklı bir şekilde kilo almak için birkaç önerim var:
1. Bol bol Yemek: Yemek konusunda cömert ol ama abur cubura abanma. Örneğin; makarna, pilav gibi karbonhidratı bol yiyecekler tam senlik! Tabii yanında bol protein almayı da unutma, et, tavuk, balık ya da baklagiller candır.
2. Ara Öğünler: Sabah kahvaltından sonra bir tost, öğleden sonra bol cevizli yoğurt, akşam yatmadan önce sütlü tatlılar şahane olur!
3. Smoothie Yaparız İnsan Bi Çileklik: Blenderla muz, fıstık ezmesi, süt, yulaf birleştirip iç. Hmm mis gibi!
4. Hareket Et! "Hocam zayıflamaya çalışmıyorum ki?" demediklerini duyar gibiyim! Ama kas hacmini artırarak şekilli alırsın kiloyu.😍
Sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorum diyorsan bir diyetisyenle de iş birliği harikalar yaratabilir tabii! 🍗🍝 Ama unutma; güzelliğin kilo ile değil, mutluluğunla ölçülür! 😘