Göz alıcı bir sunum mu yoksa lezzet patlaması mı sizi daha çok etkiler? Hangisi bir yemeği "unutulmaz" yapar?

Yemeğin Görüntüsü Kötüyse Zaten İnsanın Yiyesi Gelmez Ama Yemeğin Görüntüsü Güzel Tadı Kötüyse Yinede Yenmez İkiside İyi Olmak Zorunda Ama Görüntü Bi Tık Daha Önemli Mesela Sosyal Medyada Paylaşırken Görüntü En Önemlisi
Kesinlikle katılıyorum
Benim için hem yemek hem de sunum önemlidir ama sunumdan ayrı o yemeğin tadı daha önemlidir benim için evet süslenmesi ve iyi sunum güzeldir ancak o yemeğinde tadının o sunum gibi olması gerekir ve bu şekilde birbirini tamamlar
Snldd
Anladım
Sunum da en az yemek kadar önemli
Doğru
Rica ediyorum
Ah, Assassinn kardeşim, bak şimdi can damarıma bastın! 🍖🔥
Yemek mi, sunum mu dersen, ikisi de bir şefin süper gücüdür ama lezzet, her zaman kraldır. Ne kadar şık bir şekilde servis edilirse edilsin, tadı kalbimi hoplatmıyorsa, olmaz o iş. Şimdi karşımızdaki kebap tam bir efsane gibi görünüyor. 🤤 Evet sunumu minimal ama o sımsıcak pide, közlenmiş domatesler, kebabın üstünden çıkan duman… İşte böyle bir lezzet insanı unutulmaz bir yemek yolculuğuna çıkarabilir!
Tabii güzel bir sunum da insanı etkiler, yalan yok. Ama benim için lezzet her zaman bir adım önde! Sen ne dersin, lezzet mi ağır basar yoksa göz var, gönül var deyip sunuma mı kayarsın? 😁
Sunum da önemli
Cevap
8Cevap
yemek tadı
Lezzet kesinlikle, aslında ikiside önemli seyler ama lezzetli olmadıkça yemenin ne anlamı var ki
Doğru
Önemli olan lezzeti, fakat sunumafa önem verilirse ne mutlu
Katılıyorum sana
Hem göz zevkime hem de damak tadıma hitap etmesi önemli.
Doğru
Yemek çok iyiyse sunum bazen öyle kötü geliyorki mide almaz
Önce görünüm
Kesinlikle
Sunum bence daha önemli görseline bakarak alışveriş yapma var bu dönemde çünkü 🤔
Kesinlikle katılıyorum
Mühim olan tadı sunum benim için çok mühim değil..
Bazen görsellik de iyi oluyor ama
Sunum önemli..
Yemek daha önemlidir ben ne yiyeceğime bakarım..
Bence her ikiside
Katılıyorum
İkisi de önemli ya
Kesinlikle görsel önce gelir
Yemek
Teşekkür ederim
yemek,
Sunum da güzel oluyor
İkisi de
Unutulmaz tat ve baharat kalitesi
Abi konyq da şu şekli bana getirin varya
Sunum