1 yıltabii ki çıkar çünkü senin gibi güzel yürekli ve ince ruhlu biri varsa burada her şey mümkün sen umut dolusun ve ben de sana yumuşacık nefis bir pizza hamuru tarifi veriyorum çünkü sen en iyisini hak ediyorsun 💫
yumuşacık pizza hamuru tarifi
malzemeler:
4 su bardağı un
1 paket instant maya (veya yarım paket yaş maya)
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı ılık su
hazırlık:
ılık suyu bir kaba al ve içine mayayı ve şekeri ekleyip 5-10 dakika beklet
geniş bir kaba unu eleyerek koy tuzu ekleyip karıştır
ortasını aç ve mayalı karışımı zeytinyağını ekleyip güzelce yoğur
hamur ele yapışmayacak kıvama gelince üzerini ört ve ılık bir ortamda 45 dakika kadar mayalanmaya bırak
sürenin sonunda hamur iki katına çıkınca hafifçe yoğur ve şekil ver
şimdi bu yumuşacık hamurla harikalar yaratabilirsin çünkü sen her yaptığın işe güzelliğini katıyorsun ve dokunduğun her şey gibi bu pizza da şahane olacak senin gibi özel biri mutfağa girince ortaya çıkan şey sadece yemek değil aynı zamanda bir sanat eseri olur afiyet olsun güzel ruh 💫02 Yorumla- 1 yıl
Allahim yorumun tatliligindan tarifi okuyamadim bdbd
- 1 yıl
senin tatlılığının yanında benim sözlerim ne ki senin gözlerin bir bahar sabahı gibi aydınlık gülüşün insanın içini ısıtan en güzel melodi ben sadece hissettiklerimi söylüyorum ve inan bana senin gibi bir kadına her güzel söz az kalır çünkü sen her harfin her kelimenin ötesinde bir zarafete sahipsin
En İyi Cevaplar
- Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı.
u 1 yılTabi efenim
Malzemeler:
2 su bardağı ılık su
1 paket instant maya (veya yarım paket yaş maya)
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
4 yemek kaşığı zeytinyağı
5 su bardağı un (yaklaşık)
Yapılışı:Maya Aktifleştirme: Ilık suyu bir kaba alın. İçine mayayı ve şekeri ekleyip karıştırın. Mayanın aktifleşmesi için 5-10 dakika bekleyin.
Hamur Yoğurma: Geniş bir yoğurma kabına unu eleyin. Ortasını havuz gibi açın. Aktifleşen mayalı karışımı, tuzu ve zeytinyağını ekleyin.
Yavaş yavaş karıştırarak hamuru yoğurmaya başlayın. Hamur toparlanmaya başladığında, ele yapışmayan yumuşak bir kıvam elde edene kadar yoğurun. Unu azar azar ekleyerek kıvamı ayarlayabilirsiniz.
Mayalandırma: Hazırladığınız hamuru hafifçe yağlanmış bir kaba alın. Üzerini streç film veya temiz bir bezle örtün. Sıcak bir ortamda yaklaşık 30-45 dakika veya hamur iki katına çıkana kadar mayalandırın.
Şekil Verme: Mayalanan hamuru hafifçe unlanmış tezgaha alın. Elinizle veya merdane yardımıyla pizza tepsisi boyutunda açın.
Açtığınız hamuru yağlı kağıt serilmiş veya hafifçe yağlanmış pizza tepsisine yerleştirin. Kenarlarını hafifçe yükselterek şekil verin.
Ön Pişirme (İsteğe Bağlı): Hamurun kabarmasını önlemek için çatalla üzerinde delikler açın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 10 dakika ön pişirme yapabilirsiniz. Bu, hamurun daha çıtır olmasını sağlar.
Malzemeler: Ön pişirme yaptıysanız hamuru fırından çıkarın. Üzerine pizza sosunu sürün, istediğiniz malzemeleri ve rendelenmiş peyniri ekleyin.
Pişirme: Pizzayı tekrar fırına verin ve peynirler eriyip kenarları kızarana kadar (yaklaşık 15-20 dakika) pişirin.
Servis: Sıcak olarak servis yapın.06 Yorumla- 1 yıl
Bi yerden mi kopyaladin yoksa kendin yapıp onayladin mi bunu Barıış dogru soyle
- 1 yıl
Önemi var mı?
- 1 yıl
E var tabi internette 100lerce tarif var ben bizzat denenmiş istiyorum
- 1 yıl
kopyaladım evet.
- 1 yıl
başkasına yorum tatlılığı bize gelince netten mi kopyaladın ahahshs onlara da sor bence nereden almışlar tarifi
- 1 yıl
Onu okumadım ve yorum sonuna ben denedim guzel oldu diyenlerinkini yapmaya calisicam dedigim gibi
Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şimdi canım pizza çekti bak. Yumuşacık bir hamur yapmak için önce ılık suyun içine kuru mayayı ve şekeri ekleyip biraz bekliyorum, mayanın kabarmasını izlemek bile keyif veriyor. Sonra unu azar azar ekleyip güzelce yoğuruyorum, öyle sert değil, hafif ele yapışan ama yumuşacık bir kıvamda olmalı. En son zeytinyağını koyup iyice yoğurduktan sonra üstünü kapatıp bir köşede mayalanmaya bırakıyorum, mutfağa mis gibi maya kokusu yayılıyor. Hamur iyice kabarınca tezgaha alıp şekil veriyorum, o sırada fırını da güzelce ısıtıyorum. Üzerine ne istersem koyuyorum, bolca peynir, domates, mantar, artık o an canım ne çekerse. Sonra fırına verip güzelce kızarana kadar bekliyorum, o sıcacık, yumuşacık hamuru koparıp yemek var ya, işte o an her şeye değer.
06 Yorumla- 1 yıl
İste o tarif bende hep kuru oluyo ekmek gibi
- 1 yıl
Ben kafama gore yapinca daha iyi oluyo genelde 😂
- 1 yıl
Tesekkurler olurr😂
İlk hamur için:
5 sb. un
1,5 sb ılık su
1paket ınstant maya
yarım sb erimiş tereyağı
silme yk şeker
silme yk tuz
**Maya ve hamur iyice birbirine işledikten sonra yağı koyarsan kabarması daha kolay olur.
** Hamuru açmak için mısır unu kullanmanı tavsiye ederim.
**4 orta boy pizza için geçerli bir tarif.
** Kaşarı en son koymayı unutma.
Bu tarif fırında da yapılıyor fakat ben tavada 25dk da pişirmiştim çok güzel olmuştu.
Diğer tarif:
2,5 sb un
1çk şeker
1çk tuz
1tatlı kaşığı ınstant maya
2yk tereyağ veya zeytinyağ
**45dk dinlenmesi gerekiyor.
**Fırında 250 derecede pişti.
**2 pizza çıktı.
Ben ikisini de denedim onayladım.
02 Yorumla- 1 yıl
Cok tesekkurlerr😍
Yapay Zeka Cevapladı
Hiii Salon Hanfendisi! Tam adresine geldin valla, Orçu şef burada!🍕😎 Hadi derin bir nefes al, kolları sıva; yumuşacık pizza hamurunun sırrını açıklıyorum.
Malzemeler:
- 4 su bardağı un
- 1 paket kuru maya (10 gr)
- 1 tatlı kaşığı şeker
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 - 1.5 su bardağı ılık su
Yapılışı:
1. Kuru mayayı ve şekeri ılık suda bir güzel köpürtene kadar beklet (10 dk).
2. Unun ortasını havuz gibi açıp, o mayayı tuz ve yağla karıştır. Sonra yoğura yoğura hamuru sıcacık sevgiyle kucakla.
3. Hamuru nemli bir bezle ört, 1 saat dinlendir. Kabarması seni mutlu edecek! 😂
4. Kabaran hamuru tepsiye yay, üstüne malzeme koy ve ver fırınaaa! 🎉
Evde fırından çıkan pizza kokusu kadar mutluluk verici çok az şey var, valla! Deneyince haber ver, bir dilim de ben istiyorum. 😉13 Yorumla- 1 yıl
Nemli bez detayını ilk defa duyuyorum iyimis
- 1 yıl
Sıcak uygulamak gerektigini biliyordum da nemi ilk defa duydum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Merhaba canım bu tarifi kullanabilirsin hem yumuşak hem de lezzetli oluyor.
1 su bardağı ılık süt
Yarım su bardağı ılık su
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 paket instant maya
1 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar un (Yaklaşık 3.5 - 4 su bardağı)
Hazırlanışı:
Ilık süt, su, şeker ve mayayı karıştırıp mayanın aktifleşmesi için 5 dakika bekle. Ardından zeytinyağı ve tuzu ekleyip, unu kontrollü bir şekilde ilave ederek yoğurmaya başla. Hamuru ne kadar çok yoğurursan o kadar elastik ve güzel olur. Hamur ele yapışmayan ama oldukça yumuşak bir kıvamda olmalı.
Üzerini kapatıp sıcak bir ortamda en az 1 saat mayalanmaya bırak. Hamur iki katına çıktığında, havasını alıp tepsiye yay. Pişirirken fırının derecesini çok yüksek tutup (200-220 derece) kısa sürede pişirirsen, hamur kurumadan o istediğin pamuksu dokuyu koruyacaktır. Afiyet olsun ❤️
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. On numaralık pizza tarifi onaylanmış bir tarif bıraktım aşağıya ⬇️
https://www.youtube.com/embed/m8zKn6cc-5g25 Yorumla- 1 yıl
Tesekkur ederim gec gordum ama bidahakine bununla yaparim artik😅
- 1 yıl
Bebegin miyim gercektenn👉🏻👈🏻
- 1 yıl
🍓
- Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılİnternet tarifleri tutuyor denesene
00 Yorumla Pizza hamurunu yıllardır evde kendim yaparım, yumuşacık olmasının sırrı biraz sabır, biraz da yoğurmadaki özen. 1 su bardağı ılık süt, yarım su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı şeker, 1 paket kuru maya ile başlayabilirsin. 5 dakika mayayı aktive et. Ardından 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı tuz ve yaklaşık 3,5 su bardağı unu azar azar ekle. Ele yapışmayan ama yumuşak bir hamur elde et. Üzerini örtüp 1 saat mayalandır. Açarken bolca unlama, sonra üstüne ne koyarsan koy, mis gibi oluyor. Denersen haber ver, belki fırın sohbeti yaparız
.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Ay daha bu sabah yaptım yedim.
Bence püf noktası kaliteli bir instant maya, sıcak su ve zeytinyağı kullanıp en az 1 saat mayalandırmak.
Malzemeler
5 su bardağı un
1 paket kuru instant maya
4 kaşık zeytinyağı
1 yemek kaşığı şeker
Yarım yemek kaşığı tuz
2 su bardağı sıcak su.
Unu döktüpten sonra ortasına tüm malzemeleri ekleyip güzelce yoğurup en 1 saat 1.5 da olur mayalandırınca çok güzel oluyor.
Bu tariften orta kalınlıkta 2 büyük pizza hamuru çıkıyor.02 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederimm
- Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılYapacağın pizza miktarına göre dilersen bir paket az yapacaksan yarın paket kuru mayayı ekleyip kafana göre bir hamur yap, un biraz su ve süt tuz içine ekstra zeytoyağı ekle eline hafif yapışan vir hamur oluştur mayalanmaya bırak oldu bitti
03 Yorumla- 1 yıl
Hep oyle yapiyorum da pisince sert oluyo istedigim kafelerdeki yumusakligi elde edemiyorum galiba pişme suresini uzun tutuyorum
- 1 yıl
Ya evet pişirme süresi de çok etkili oluyor önden malzemeleri eklemeden bir süre pişirip ardından malzemeleri ekleyip tekrar pişiriyorşar bazen. İstersen bir ön pişirme deneyebilirsin
- 1 yıl
Olur tesekkurler
- Yeme & İçme konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılTarifi hazırlamaya başlarken, kuru maya, ılık süt ve şekeri karıştırıp 10 dakika bekletmelisiniz. Bu sayede maya aktifleşerek hamuru daha iyi kabartacaktır. Hamuru yoğururken 2 su bardağı undan sonrasını yavaş yavaş ve kontrollü bir şekilde eklemelisiniz. Ele yapışmayan, yumuşak bir hamur kıvamı yakalamanız gerekir
01 Yorumla- 1 yıl
İcinde yag yoksa yapisiyo maalesef hatta yag varken bile yapisiyo
1 yılSelam eski hesabımda çok beğenilen hamur tarifimi ayrıntısıyla birlikte şuraya bırakıyorum. Afiyet olsun şimdiden. 🌸
02 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim 🌸
1 yılBayat ekmekleri parça pinçik yapıp üzerine azıcık süt döküp yoğur. Hamur niyetine kullan 😂 ben yapmıştım güzel oluyor. Geri kalan işlem normal pizza gibi devam. Tepsiye yay, üstüne sosu sür, malzemeleri diz ver fırına 😂 15-20 dk sonra çıkar ye 😂
04 Yorumla- 1 yıl
Sen de fakirlikten yeni şeyler üretiyo gibisin hshdh varlik icinde yokluk çekiyorsun resmen ruhu fakir seni bsbfbd
- 1 yıl
Eskiden sadece fakirdim. Gönlüm zengindi 😂 şimdi o da fakir 🥺 duble fakirim 🥹😂
- 1 yıl
Niye oyle oldu be kardes
- 1 yıl
Sonunu düşünen kahraman olamazmış. Kahraman olayım dedim. Sonumu düşünmedim 🥺 keşke düşünseymişim 🥺
Valla ben anca patlıcan musakka pilav makarna bende menüler böyle 🤣 pizza hiç yapmadım bilmem de 😂 mutfağa giremiyoruz ki en kötü araştırır eder dener yapardık ama kadınların mutfak benim tavrı bizi mutfağa sokmuyor 😂
06 Yorumla- 1 yıl
Pisletiyosunuz cunku😅
- 1 yıl
Süphan Allah ilk defa gorenler like😂
- 1 yıl
Helal valla yemek yapabilen helede temiz is yapabilen erkek gormuyoruz pek. Sasiriyorum o yuzden😂
- Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılMayayı mesela direkt olarak koymak yerine birazcık ılık suyla ılık bir ortamda içine azıcık şeker atarak bekletip üzerindeki köpükler çıktıktan sonra hamuru onun ile yoğurursan hamur daha pofuduk daha yumuşak olur.
03 Yorumla- 1 yıl
Oyle yapıyorum ama hic kabarmiyo
- 1 yıl
Nasıl kabarmıyor yahu ben yapıyorum o kadar kabarıyor ki içine koyduğum iç hamurun içine gömülüyor djdjd
- 1 yıl
🥺
s 1 yılNormal mayalı ekmek hamuruna sadece bir parça extra tereyağ ekleyerek yapıyorum, gayet de güzel oluyor. Bazen üşeniyorum lavaş veya milföy ile yapıyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Milfoy mu
- 1 yıl
Evet, miföyleri birleştirip de yapıyorum tek tek küçük küçük olarak da. Tercihe göre
- Yeme & İçme konusunda 408 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle süt kullanmalısın ve maya ozaman yumuşacık pofuduk oluyor ama özellikle neden yumuşacık istediğini anlayamadim
06 Yorumla- 1 yıl
Pizzayi yumusak seviyorum cunku kuru mu seveyim jdhf
- 1 yıl
:) bu pizzanın hamuru ile ilgili değil pişirmen ile ilgili daha yumuşak istiyorsan ya ince hamur açacaksın ya da kalın ama dereceli ayarlayamazaan içi hamur olur çok pişirirsen de kuru
- 1 yıl
Evet hamur oldu gecen😂
- 1 yıl
Bir dahaki sefere kurdan ile dene hamur olmaz
- 1 yıl
Derecesini soyledikleri gibi fazla yaptim hemen pisti ici oyle kalmis gerci un da bilmediğim bi undu kotu undu ondan olabilir
- 1 yıl
Tabiki malzeme kalitesi çok önemli
Hani salonda hanfendi, mutfakta aşçıydın iki hamur açıp sucuk kaşar koyamıyor musun, kandırıldık
01 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Hiç bilmiyorum ama nefis yemek tariflerinden baksana ben ordan bakip poğaça yapiyorum çok güzel oluyor
01 Yorumla- 1 yıl
Evet onlarin tarifleri de cok iyi
- Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yıl200 ml ılık su 300 gr un
1,5 çay kaşığı şeker yarım çay kaşığı tuz bi paket kuru maya ve bir yemek kaşığı zeytinyağı05 Yorumla- 1 yıl
Yaptin mi sen bunu cidden guzel mi
- 1 yıl
Hee
- 1 yıl
Hic guven vermiyosun
- 1 yıl
Evlenelim demedim altı üstü pizza hamuru yapacan
- 1 yıl
İste dusun o kadar bile vermiyosun
Yeme & İçme konusunda 755 cevap paylaştı. Var var olmaz mı? Tam @ela_ya 'lık bi soru skdkd
16 Yorumla- 1 yıl
Ay dur youtubedan bakayım atiyim 😂 @LastGuest
- 1 yıl
Maalesef eski şefliğimden eser kalmadı kolumu incittim omzum falan hareket ettiremiyorum kusura bakmayın ondan yotubadan atiyim on numara pizza tarifi dur bekle 😀@salonhanfendisi @LastGuest
- 1 yıl
Teşekkür ederim efendim 😇 @LastGuest
Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Pizza unu çok önemli ve belirli bir dinlendirme süresi gerekiyor bir zamanlar yapıyordum
03 Yorumla- 1 yıl
Pizza unu ozel bi un mu yeni duydum evde 3 cesit un var hangisini yapcam😂
- 1 yıl
İlk defa duyuyorum allahimm
- Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHamurun içine İçine bir yemek kaşığı zeytin yağı ve bir yemek kaşığı süt koy (süt oda sıcaklığıda olsun)
00 Yorumla
1 yılBir kere ılık su yerine ılık süt kullanmıştım. Çok daha yumuşak geldi. Kuru maya kullanmakta önemli tabii.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Napacaksın pizzayı börek yap poğaça yap pide yap mis gibi
06 Yorumla- 1 yıl
Yok biz pizzaciyiz
- 1 yıl
Ananas ne alaka pizzada bdhd
- 1 yıl
İgrenc geliyo kulaga valla jdhdh
1 yılVaaaarrr. Aldığı kadar un. Su, yoğurt yumurta. Hepsini karistir. Sanırım pizza hamuru olmuyor. Kabartma tozu var mıydı ya unuttum 😂🤭
00 YorumlaAbilerim yine google amca tarifli basmış😅 geçmişler valide hanim gelsin atayim canımın cananı.
02 Yorumla- 1 yıl
Geldi mi validen
1 yılHamurun nemi ve pişme derecesi önemli. 240 derece 6 dakika. 200 derece 12dk diyebiliriz
011 Yorumla- 1 yıl
Wow guzel bilgi
- 1 yıl
Ustasıyım detayda çok şey var. Hamuru gram gram calamadim ama her şey var
- 1 yıl
Paylasirsan bilgilerini sevinirim😅
- 1 yıl
Ortaya atmam
- 1 yıl
Napmam lazim tam olarak :d
- 1 yıl
Ben görevimi yaptım
- 1 yıl
Ahahs sana demedimm tesekkur ettim sana
- 1 yıl
Bende marketten alacağın her ürünün bilgisi var her detayıyla
- 1 yıl
O derecee
- 1 yıl
gıda mezunuyum
- 1 yıl
Soyledinn
Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pide olsa verirdim de, pizza için annemi beklemem lazım :D
03 Yorumla- 1 yıl
Ama benim cok vaktim yok gec mi gelir anne hatun😂
- 1 yıl
Geldi mi geldi mi👉🏻👈🏻
1 yıl3 4 5 poğaça hamurunun tarifi ile bence çok güzel oluyor bir bak mutlaka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaş maya kullan hamuru için, ılık suyla yoğur. Tuzunu şekerini yağını falan kendin ayarlarsın
01 Yorumla- 1 yıl
Taam
1 yılAnnem kadın bir yapıyordu yemin ederim bu kadar lezzetlisini daha yemedim.
Senin için anneme sorarım019 Yorumla- 1 yıl
Tesekkur ederim beklicem tarifi🥺
- 1 yıl
Özürlerimi diliyorum efemm
- 1 yıl
Aklım bir kaç projeye gitti kafamdan çıktı
- 1 yıl
Bidaha olmasin
- 1 yıl
Bir de bekledin mi kıyamam hahsha
- 1 yıl
👉🏻👈🏻
- 1 yıl
Kendimi kötü hissetimde annemde erken yatmıştı zaten.
- 1 yıl
Yarıyolda bırakılmış gibi oldu 😅
- 1 yıl
Gibisi fazla jdhf saglik olsun, ana kraliçeye iyi uykularr
- 1 yıl
Yarın kesin yazarım kızılsın zaten annem beğenir
- 1 yıl
Haydaa😅
- 1 yıl
🤷♂️
- 1 yıl
Annemde kızıl diye seni sever yani hahaha
- 1 yıl
Uuu severiz genç ruhlu renkli insanları😍
- 1 yıl
Teşekkürler, kızılcık şerbeti diycem sana aklıma kalmaz yoksa
- 1 yıl
Ay hic sevmem jdhf
- 1 yıl
Neden be hahhaha
- 1 yıl
Dizisi yuzunden sanirim
- 1 yıl
Sizden naçizane bir istekte bulunucam gerisi size kalmış.
Sorularımda fiziği paylaştımda hiç kimse yorum yapmadı sizce 10 üzerinden bir değerlendirme yapsanız kaç verirsiniz?
1 yılVar ama yazmaya üşendim 🙃
01 Yorumla- 1 yıl
Allah seni😂
- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKız çok kolay un maya tuz su
01 Yorumla- 1 yıl
E ekmek bu
1 yılYouTube Oktay ustanın tarifine bak
01 Yorumla- 1 yıl
O cok konusuyo sabrim yetmiyo bdbd
Fırından almak daha kolay geliyor bana
07 Yorumla- 1 yıl
Yok ben illa ugrascam
- 1 yıl
Bakalim hangisini yapcam hep yaptigim normal ekmek hamuru ve biraz yag oluyodu. Sutlu de denedim hep kitir kitir oldu. Simdi degisik tarif ariyordum o yuzden
- 1 yıl
Dinlendiriyorum hep ya yok bakim kafama gore yapcam
- 1 yıl
Tesekkur ederimm
mfbh22 yazmış helal olsun
00 YorumlaYani bence frozen al hiç bulaşma
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fırına gidip hamur istiyordum ben 😂
00 Yorumlayok hazır yiyorum ben
00 Yorumlaİnternette ilk çıkanı uygula ama unu kıvamınca koy
00 Yorumla
1 yılmaalesef hiç anlamam 😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSizin orada bayram var mı
05 Yorumla- 1 yıl
Var
Cevap sahibi1 yılGeliyorum o halde kahveyi yap baklavayı çıkar
- 1 yıl
Sebep hdhf
Cevap sahibi1 yılÇok güzelsin gelmişken senide isteyeceğiz
- 1 yıl
:d
Kavurmalı pizza olsa da yesem şimdi
08 Yorumla- 1 yıl
nE
- 1 yıl
Oyle pizza mi olur
- 1 yıl
Yok yemedim valla
- 1 yıl
Kiymali seyler sevmem dolmalar disinda
1 yılSu hamur karıştır
02 Yorumla- 1 yıl
Un da koyim mi
- 1 yıl
Olur olur onu unutmuşum
- Yeme & İçme konusunda 469 cevap paylaştı.
1 yılTıkla gelsin kuzum
00 Yorumla Ne var onda bee
04 Yorumla- 1 yıl
Yap da görek
- 1 yıl
Olur
Vereyim
15 Yorumla- 1 yıl
Vereyim diyosun ne diyim yalvariyim mi 😂
- 1 yıl
Ver
Detaylı bilgi