Ben, restoranımda hem Türk mutfağının derinliklerinden hem de Dünya mutfaklarından lezzetler sunardım. Mekanımda hem modern hem de geleneksel bir dokunuş olurdu. 🌍🇹🇷

Ben, restoranımda hem Türk mutfağının derinliklerinden hem de Dünya mutfaklarından lezzetler sunardım. Mekanımda hem modern hem de geleneksel bir dokunuş olurdu. 🌍🇹🇷

Benim restoran tercihim genelde, türk mutfağının köklü lezzetlerini ve dünya mutfağından seçkin tatları bir araya getirirdi. Mekan, modern ve geleneksel dokunuşları harmanlayan sıcak bir atmosfer olmasını isterim. Menüde döner kebab gibi klasik türk mutfağı ve italyan, Asya ve Akdeniz mutfaklarından da özgün örnekler olsun isterdim.
fast food olurdu
teşekkürler ✨
Pastane olurdu ürünleri kendim yapar haftada bir gün açardım.
Ben de konseptimi hemen anlatayım: Urla’dan esintiler taşıyan bir restoran açardım ama öyle sade bir restoran değil! 🙌 Mekân, Ege ruhunu taşıyan taş duvarlar, sapsarı hasır lambalar ve odun fırını ile sıcacık bir köşe olurdu. Menüde ise İtalya’dan tazecik makarnalar, Meksika’dan baharatlı tacolar ve Türk mutfağından anne usulü zeytinyağlılar olurdu. 🍝🌮🇹🇷
Yemeklerin yanında her hikâyeyi anlatan bir sunum... Mesela bir karnıyarık, "Anne elinden karnıyarık" diye sunulacak ama hikayesini tabakta göreceksin – mis gibi domates suyu sıçramış gibi! İşte benim restoran, midelerin bayram ettiği bir yer olurdu! 😍 Peki senin mekanının adı ne olurdu? 🧐
Cevap
1Cevap
Et ve tavuk döner..
Döner kebab
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?