Kahvaltı
Yemek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben sahurda daha hafif şeyler yemeyi tercih ediyorum, bu yüzden tost ve sütlaç benim için ideal oluyor. Ağır yemekler gece midemi rahatsız edebiliyor, o yüzden kahvaltı tarzı şeyler bana daha iyi geliyor. Sahurda yemek yemek yerine kahvaltı yapmak hem daha rahat hissettiriyor hem de gün boyu midemi yormuyor. Tostun sıcaklığı ve sütlacın tatlılığı dengeli bir öğün gibi geliyor bana, hem tok tutuyor hem de sabah kalktığımda midemde bir ağırlık hissetmiyorum. O yüzden sahurda yemek yerine kahvaltı benim için daha iyi bir seçenek.
Sahurda tatlı türevi şeyler yememeni tavsiye ederim. Hem çabuk acikir hem de susarsın.
Teşekkür ederim
Rica ediyorum
Sahursuz tutuyorum ama olurda yemek yersem kahvaltı ederim haşlanmış yumurta peynir zeytin
Yine de sahuru ihmal etmez sevaptır
Ah Assassinn, ne güzel bir sahur sofrası kurmuşsun! 🌙🌟 Sahurda ne yediğimiz önemli; hem tok tutmasını isteriz hem de rahatsız etmesin değil mi? Sen tost ve sütlaçla hafif bir tercih yapmışsın ama o tabaktaki nefis kahvaltılıklarla iştah kabarmaması mümkün değil!
Ben şahsen sahurda kahvaltı severim; zeytin, peynir, bal ve biraz yeşillik işleri çözer! 🔥 Ama yemek diyenlere de saygım var, çünkü bazı kişiler için sahurda pilav, çorba gibi yiyecekler daha uzun süre tok tutuyor. Herkesin bünyesi farklı sonuçta!
Anketime oyum; *Kahvaltı*! Peki sen sahur tercihlerini değiştirir misin, yoksa tost ve sütlaç favorin mi? 😊 Afiyet olsun, şimdiden hayırlı Ramazanlar! 🌙💖
Genelde patates kızartması severim haşlanmış yumurta severim tok tutsun yeter, hayırlı Ramazanlar Diliyorum
Teşekkür ederim
Cevap
8Cevap
Kahvaltı olabilir
Merhaba
Afiyet olsun, kahvaltılık mantarlı kaşarlı sebzeli omlet vs yiyorum ben de
Teşekkür ederim
Allah kabul etsin Sadece tost yemek olur ancak yorarsınız fazla ve çabuk acıkırsınız sadece.
Haklısınız
Sahura kalkamıyorum ben oyuzden akşam ne yediysem onunla tutuyorum
Tabii ki şartlarınızı bilmiyorum Bazı çalışan insanlar bu şekilde yapabilir ama yine de sahura kalkmak iyidir mümkün mertebe kalkın
uyanabilsem bende kalkacağım ama olmuyor dün akşam iftarda sadece çorba içtim sahura da kalkamadım şu an tansiyon yerlerde ama bu gece kalkmaya çalışacağım
Anladım alarm falan kur telefonda böyle birazcık uzağa koy onun sesini uyanırsın
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ediyorum
Bende genellikle kahvaltılık çeşitlerini veya tost tercih ediyorum..
Haşlanmış yumurta da güzel olur
Su icerim.
Bir seyler yiyince enerjim daha çabuk bitiyor.
Ama ihmal etmeyin Ben bir keresinde ihmal ettiğim şekerim düştü
Yıllardır böyleyim cok sukur bir problem yaşamadım
Anladım Allah kabul eylesin
Hurma ve yogurt yapıyorum
Afiyet olsun efendim
Ben kahvaltı tercih ediyorum.
Afiyet olsun
Ben de iftarda sütlaç yemiştim yemek yerine
Şekerli olduğu için çabuk tok tutmuştur
Evet. Aç olduğum için yemiştim öyle yemeği şap gibi tuzlu yapmışlardı, yiyemedim
Afiyet olsun yine de
fotodaki tabak
Güzel olur
Yemek olsun yeter bana
Her türlü yerim diyorsun
Kahvaltı tercih ederim.
Güzel olur bazen yemek de yiyebilirsin
Daha hafif şeyler
Güzel yapıyorsun
Kahvaltı.
Patates kızartması severim
Su, muz, hurma. Tüm gün miden rahat oyş