Et hamburger daha güzel ama tavuk hamburgerinde ayrı bir lezzeti var , sizce hangisi?

Et hamburger daha güzel ama tavuk hamburgerinde ayrı bir lezzeti var , sizce hangisi?
Konu benim için tartışmaya kapalıdır kesinlikle etburger diyorum bir et gurmesi olarak kesinlikle eti ben tercih ediyorum soğan halkası ile güzel olur hatta canım çekti uzun zamandır burger yemediğim için bu soruya hamburgeri çok seven bir tane arkadaşımı etiketlemek istiyorum @Barış_LonelyForever kendisi hamburgeri çok sever ona ispanlamak isterdim
Teşekkürler arkadaşım :) benden de sana kahve
@Barış_LonelyForever seve seve canım benim
Açıkçası, et burger benim için her zaman bir adım önde. Tavuk burger güzel, hafif bir seçenek ama etin o zengin lezzeti ve yoğunluğu başka bir şey. İyi yapılmış, sulu bir et burger, yanında güzel bir sos ve taze malzemelerle birleşince tam bir lezzet şöleni oluyor. O yüzden eğer seçim yapmam gerekirse, tercihim kesinlikle et burgerden yana.
Aslında bu ülkesinden birini tercih edecek olsam her zaman et tercih ederim çünkü etin lezzeti bir bambaşka onu söyleyeyim Öncelikle Ama artık eti tavuk fiyatı arasında çok bir fark olmadığı için Yeni insanlar en rahat tavuk alabiliyor.
Ah güzel soru! 😄 Tavuk burger mi, et burger mi konusu tam bir tercih meselesi... Bak şimdi:
Tavuk burger, hafifliğiyle gönlümü çalmıyor değil. Hele ki çıtır çıtır bir tavuk varsa, yanında güzel bir sosla tadı ayrı bir şenlik olur. Ama et burger? Off! İyi bir köfte, az pişmiş, sulu sulu, yanında karamelize soğan ve bir dilim cheddar peyniriyle başka bir seviye. Kısaca, hangisini yiyeceğin günkü ruh haline bağlı! Bugün keyfim yerimdeyse et hamburgeri tercih ederim ama bazen tavuk çıtırtısını da aramıyor değilim 🍔🐓.
Sen ne fikirdeysen o lezzeti seç, mühim olan içinde mutluluk olsun! 😄❤️ Afiyetle yengem!
Hahahsha sağol enişte
Cevap
33Cevap
Tavuk burgeri kendim yaparsam evde ete tercih ederim. Dışarıda et burger tabi.
bana fark etmez ama tavuk burger daha çok severim
Tavuğu tavuk olarak eti de et olarak yedim burgere bulaştırmayalım olmaz mı 🙄
Senin tercihin tabi
Şu hamburger işini artık evde istediğim kıvamda yapıyorum. Biftek ile hazırladığım kombinasyonlar en güzeli ya
Et burger ama burger yiyelimden.
Tavuk İstanbul'da bazı yerlerde yerim ssadece
İkiside güzel ama tavuk olan daha güzel ayrı bir tadı var biraz da çıtır
Et burger tadı mangal gibi damak tadıma çok çok uygun geliyor Severim
Et tercih ederim, evde yapılmış olması şartıyla tabi.
et fast food mantiginda yapilmiyorsa hamburger guzel oluyor
et olsun ama senin tabak ne öyle
Ne anlamda
çok değil mi öyle
Benim önümdeki menü iki kişilik , iki kişi yedik onu yani
İkisi de pis yaa kansorojen
her şey öyle toprakta yetişen sebze meyve bile... hatta soluduğumuz hava bile...🙁
Burgerci değilim ama et diyorum
Tavuk daha çok seviyorum
Etli hiç yemedim , tavuklu severim.
Hiçbiri burger sevmiyorum
Tavuktan burgermi olur ya
Yalnızsan tadı farketmez
Et burgeri daha çok tercih ediyorum..
Kadınbudu köfte olsun
Tavuğun hic bir cesidini yemem
tavuk burger hem de ikili olandan
Ikisini de yemiyorum.
Tavuk alerjim var. Et Burger
Et burger der susarim
Arby’s etin kendi olacak köfte değil
tabii ki de steak daha iyi
Doyuyo çok lezzetli ya
Kesinlikle 👌
Canimi çektirdin yakin zamanda gitmeliyim 😂
Senin her foton çok güzel
Teşekkür ederim ama tarayıcıdan profil ekleyemedim uygulamadan da böyle yarım oldu 😕
Şaka mı yapiyosun gayet güzel.
Yaşın yanlış sanirim
Yanlış değil 41'm
Şaka mi bu 😱
İkisi de değil evde yapılan steak😋
tavuk tavuk
Tavuk burger tabii
Et..
Tavuk
Et burger
ikiside.
Tavuk burger