İkisinide Çok Seviyorum Kız şimdiden Canımı çektirdin 😋😅 HEP Görüyorum Yemekle Enfes Lezzetli Yemeklerle ilgili paylaşımlar Yapıyorsuj Amacın Can çektirmek mi? 😂😋 Ama çok güzel paylaşımlar Yapıyorsun 👍🏻😊 Ellerine emeğine Sağlık Çok Teşekkür Ederim 😊🙏🏻💖 Tavuğu tercih ederim @Gavurderler
Merhaba, Tavuğun her türlüsünü severim. Lakin hamburger yiceceks duble etli olanı tercih ediyorum tavuk. yedigim zaman hamburger yemiş hissine kapılmiyorum. zekte almiyorum yerken Ama et olursa harika sadece mc severim
Pazartesi gününden beri su orucundayım, soru karşıma çıktı bir cevap vereyim dedim :) ben hamburgeri yılda iki ya da üç defa yerim galiba tam hatırlamıyorum. Tavuk veya et fark etmiyor yeter ki menü güzel olsun :)
ikisini de yerim. ama tavuk köftesini lezzetlendirmek konusunda başarılı olduğum için, üşenmem kendim yaparım o köfteyi, ve sanki et hamburger yiyormuş gibi bir lezzeti yakalarım. sorun yok yani :)
Dışarıda köfte yemem. At eti midir it etimidir belli olmuyor. O yüzden hamburgerde tercihim tavuk ama onu da evde yaparım genelde. Dışarıda çok seyrek yerim.
Hamburger en sevdiğim yemeklerden biridir. Özellikle Big Baker, Burger Lord, Carl's jr gibi mekanlarda et miktarı 300 gramın üzerindeki hamburgerleri yemenizi öneririm.
@çapkınajan Etin kalitesi ilk göze çarpan fark. Ayrıca bu tarz mekanlarda genellikle kasaptan alınma etler kullanılıyor ve bir diğer fark ise fast fooddan ziyade daha çok hamburger kültürüne hitap ediyor. Damakta dağılan bir lezzeti oluyor mesela Burger Lord'da hamburger ekmeği olarak brioche ekmeği kullanıyor