Yeme & İçme Tavuk hamburger mi, et hamburger mi? Deplasmanda_Plasebo Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 116 Yapay Zekaya Sor Hangisini daha çok seviyorsunuz? Tercih yaparken fiyatlarını da unutmayalım 😂 Tavuk hamburger mi, et hamburger mi? Cevapla Sevgi Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tavuğu daha çok seviyorum. Eti sadece babam yapınca yiyorum. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Lezzet açısından elbette tercihim et hamburger olur. 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Lahmacun 😋ET Hamburger 0 2 Yorumla Deplasmanda_Plasebo +1 yıl Lahmacun 😂 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Korktumm🤣🤣🤣 🤣🤣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Tavuk hamburger 0 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Dışarıdaki kalitesiz ucuz ve kötü yağlı hamburgerlerden açken yemek zorunda olsam tavuk tercih ederdim 0 2 Yorumla Deplasmanda_Plasebo +1 yıl Mis mis motor gres yağlı burgerler Yorumla EskiBirYoda +1 yıl Lezzeti konusunda bir şey diyemeyeceğim ama bağırsağım hassas olduğu için sindirilmiyor ağır geliyor bana Yorumla
SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl İkisi de çok güzel bence ya ikisinden de birer tane yiyorum ben genelde 🙃 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Ne? Hamburger ekmeğine canlı tavuk mu koyuyorlar ayrıca yiyorlar mı? (!)(!)(!)(!)(ironidir) 0 0 Yorumla
İstavritliAşure Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl Et iyidir haberin olsun Yakında istavritli'de çıkacak 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 978 cevap paylaştı. İkisi de güzel, et olanı tercih ederim genel olarak 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tavuk hamburger hiç yemedim🙄Hamburgerin sadece Köftesini seviyorum😅 0 0 Yorumla
Arifela4 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Tavuk burger en iyisidir bence fiyatla da bir alakası yok zenginler bile tavuk diyor 0 0 Yorumla
Sorx035465 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Tavuğu ayrı eti ayrı severim o sırada ne yemek istediğime göre değişir ikisi de favorim <3 0 0 Yorumla
Umuticinyasiyorum Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl İkisini de çok severim. Ama tavuk bir başka oluyor ya. Ama lahmacun daha güzel. 0 0 Yorumla
Dreany Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Gideyimde burger king amcadan söyleyeyim acıktım et burger 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Iki türlü de severimmm 1 3 Yorumla Volantic +1 yıl Afied olsun Yorumla FeshiMüna +1 yıl Sağol. Yorumla Volantic +1 yıl Rica ediyorum Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 991 cevap paylaştı. Tavuk olana hamburger denmez ki, et tercih ederim 0 0 Yorumla
Alexander01 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İkisini de hiç yemedim tadını bile bilmiyorum 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Et hamburger ama dönerde tavuk döner 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Tavuk daha güzel bence 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tavuk ya ne zamandır canım da çekiyor 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Et.. tavuk tüketmiyorum.. 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 456 cevap paylaştı. Ayy tavuk burger sevmem 0 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 596 cevap paylaştı. Et ama balık daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. et hamburger 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 362 cevap paylaştı. Tbiki de tavuk 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Tavuk 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Et tabi ki 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Et.. 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hamburger sevmiyorum 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. et hamburger 0 0 Yorumla
ivanovna_yepancin Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 426 cevap paylaştı. Et hamburger 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Et.. 0 1 Yorumla İST34MLT44 +1 yıl @Dertli1818Et yemeyi seviyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Tavuğu daha çok seviyorum. Eti sadece babam yapınca yiyorum.
Lezzet açısından elbette tercihim et hamburger olur.
Lahmacun 😋
ET Hamburger
Lahmacun 😂
Korktumm🤣🤣🤣 🤣🤣
Tavuk hamburger
Dışarıdaki kalitesiz ucuz ve kötü yağlı hamburgerlerden açken yemek zorunda olsam tavuk tercih ederdim
Mis mis motor gres yağlı burgerler
Lezzeti konusunda bir şey diyemeyeceğim ama bağırsağım hassas olduğu için sindirilmiyor ağır geliyor bana
İkisi de çok güzel bence ya ikisinden de birer tane yiyorum ben genelde 🙃
Ne? Hamburger ekmeğine canlı tavuk mu koyuyorlar ayrıca yiyorlar mı? (!)(!)(!)(!)(ironidir)
Et iyidir haberin olsun Yakında istavritli'de çıkacak
İkisi de güzel, et olanı tercih ederim genel olarak
Tavuk hamburger hiç yemedim🙄
Hamburgerin sadece Köftesini seviyorum😅
Tavuk burger en iyisidir bence fiyatla da bir alakası yok zenginler bile tavuk diyor
Tavuğu ayrı eti ayrı severim o sırada ne yemek istediğime göre değişir ikisi de favorim <3
İkisini de çok severim. Ama tavuk bir başka oluyor ya. Ama lahmacun daha güzel.
kesinikle tavuk mükemmel bir tattt
Gideyimde burger king amcadan söyleyeyim acıktım et burger
Iki türlü de severimmm
Afied olsun
Sağol.
Rica ediyorum
Seçim yapamam ikisine de aşığım 😋
Lahmacun arası burger 🍔
Paramın yettiği hamburger 😂
Tavuk olana hamburger denmez ki, et tercih ederim
İkisini de hiç yemedim tadını bile bilmiyorum
Tavuk hamburger