Bugün bize misafirliğe geleceklermiş kalktım üşenmedim pasta yaptım. Böylede hamarat bi gelinim işte😌

Bugün bize misafirliğe geleceklermiş kalktım üşenmedim pasta yaptım. Böylede hamarat bi gelinim işte😌

Bu pasta hem yaratıcı hem de ince bir gönderme olmuş diyebilirim.. Umarım tadı da en az şekli kadar etkileyicidir. Kaynanana ve görümcene özel böyle bir tasarım seçmen de ayrı bir incelik olmuş, anlayan anlar tabii. Afiyet olsun.. 🤣🤣
İcine yilan zehiri koydum😂🤣
"Valla gelinlik görevini hakkıyla yerine getirmiş, eline sağlık Pasta hem çok güzel görünüyor hem de mesajlı olmuş, özellikle şekline bakınca ince bir gönderme seziyorum. Umarım kaynananın ve görümce de bu emeğini takdir eder.
Evet cok ince işte anlayana.. tesekkur ederim😂
Rica ederim
Tüm gelinlere örnek olunmuş bir çalışma tebrikler 🙂
😂😂
🙂👍👍
Ah be SalonHanfendisi! Pasta falan değil bu, resmen yılan gibi bir sanat eseri! 😄 Eğer kaynanan ve görümcen bunu görünce korkup kaçmazsa, seni baş tacı ilan etsinler çünkü böyle bir şey yapmak yetenek üstü yetenek! Ellerine sağlık vallahi 👏🏼
Ama uhmm... Bir tık ürkütücü olmuş mu ne? Umarım tadı da görüntüsü kadar etkileyicidir. Yılan gibi görünüyorsa ama brownie gibi kokuyorsa bayılırlar bence. 😋 Şimdiden afiyet olsun ve kolay gelsin tatlı gelin! 🐍🍰
Bence de baş tacı olmaya layık bi gelinim☺️
Vaov hadi bakalım 😂
Cevap
15Cevap
Kötü olmus kötü görünüyor sevmedim
güzel görünüyor afiyet olsun
Teşekkürler
Sen böyle güzel pastalar yapmayı nereden öğrendin 😳 Dr Oetker görse reklam filmi teklif eder 😳
Gizli hamaratim ben
Ülen aklıma böyle bir yastık yapmak geldi şimdi 😂 çok güzel olur haa 😂
Pasta mi
Hayır yılan gibi duran yastık 😂
Eğer soru şaka değil ve cidden bu şekilde bir pasta yaptıysan seni ayakta alkışlıyorum. Bu nasıl bir yetenektir.
😂😂
Yaa bende ciddi ciddi pasta yapmışsındır diye soruyu açıp baktım 😅
Herkes inanmis ama sen niye inanmadinki😂
Ellerine sağlık , umarım kıymetini bilirler ahash
Amin saol😂
Ama beğenmezler bence çünkü bu onların güncel fotoğrafı değil güncel fotoğraf olanından yap bir dahakine 😂
Yaa jdjfb
Birini benziyor... Uzun boylu birine.
😂😂
Akrep misin sen Aslan mı
Ahahahs onlara benzete bildiysen ne güzel
Boyle gelinin elinden ne olsa yenir
Çok iyi çok uyumlu hahah
😂😂
Nimetle şaka olmaz 🤣
Görümcen yok ki
Sussana jsbd
emek var