Yeme & İçme Arı sokması pastası yaptım🐝 nasıl olmuş? Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Yapay Zekaya Sor Bienenstich yani yine bi alman pastasııYe ye doymaÇok hafif ve mükemmel biraz profiterol kıvamında mmuaah mis Arı sokması pastası yaptım🐝 nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Harika olmuş eline sağlık 2 3 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler u Barış_LonelyForever +1 yıl Bende yemek yapsam kızlar düşer mi sence :D yoksa şehir efsanesi mi Diyetisyen_Haniim +1 yıl Düşebilirler belki de😀
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Offfff canım çektiiiiiiiiii her şeyi canım kolay kolay çekmiyo ama bunu cidden çekti 🥺 3 3 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Kiyamaam Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Elinize sağlık Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler Yorumla
ally1234 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cok lezzetli görünüyor ellerine saglik afiyet olsun :) 2 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 622 cevap paylaştı. O zamanGesundheit für Ihre Hände 🤣🤣🤣 2 3 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl O zaman Danke schöne Yorumla deadalus +1 yıl O zaman Guten Appetit Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler tesekkurler Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yahu sen nasıl bir detaysın. Yemin ederim seninle evlenecek insana imreniyorum şu an 1 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl İmrenme imrenme benimle olan da belasın diyor Yorumla ahmetyasinakturk +1 yıl Yahu böyle belaya can kurban. Sen böyle bela ol ben tamamım 😂 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bir dilim benim olursa güzel yorumlar yapabilirim 😆 1 5 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Buçuk dilim verebilirim Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Maalesef yetmez bana 😆 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl burada kararlari ben veririm Yorumla HAKAANN99 +1 yıl 😰😰😰 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl 🙃 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bayılırım ya çok güzel 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurlerr Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl İlk defa duydum ve gördüm. Merak ettim. Ellerinize sağlık. Güzel gözüküyor. 0 0 Yorumla
cylgzl Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl hafif tatlıları severim, tarifinide verseydiniz iyi olurdu 😅 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Görüntü süper birde tarif versene bizde yesek. Eline sağlık arkadasim 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Bunları yiyip de kilo almamak mümkün mü diyetisyen bebisim 😝 0 0 Yorumla
EnginBeniÜzdübaya Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Arasında krema mi var yoksa ekmek mi? 1 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Krema Yorumla EnginBeniÜzdübaya +1 yıl Hm ellerine sağlık Yorumla
Heboys Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Çok güzel görünüyor tadı nasıl acaba😊 1 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Enfes Yorumla Heboys +1 yıl Hmm bencede öyledir hafif bir pastaya benziyor Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Güzel ve lezzetli gözüküyorr 😋. 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler Yorumla
AYUBOĞMAYAN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Yiyince arımı sokuyor yani ben anlamadım 1 3 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Sokabilir Yorumla AYUBOĞMAYAN +1 yıl Hoğaydaa Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Yhaaa Yorumla
Bayxz1997 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Harika, yeteneklisin 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler Yorumla
VusLaaaaT Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl İsmi değişik geldi bana 😃 1 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl İsmi neden bu bende bilmiyorum😀 Yorumla VusLaaaaT +1 yıl Buna bu ismi veren o an neyin tribine girmiş acaba😃 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl arı sokması pastası ne ya 1 5 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Gayet hos Yorumla HinchAmarillo +1 yıl sağlıklı serilerden devam herhalde :D Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Saglıklı mı orası muamma biraz Yorumla HinchAmarillo +1 yıl seni görünce ister istemez düşünüyoruz bu durumu napalım Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Haksız sayılmazsın😀 Yorumla
Toppik Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Maşallah bu ne hüner.Evli misin 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Evliyim 5 cocugum var Yorumla
birhatunişteğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ellerine sağlık 1 3 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler Yorumla birhatunişteğ +1 yıl 🥰🥰 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Offf eline saglik 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Meliodassss Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Dilimi kaç kalori? 1 5 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Benim dilimlerim 300 kalori ama 100 grami 250 kalori Yorumla Meliodassss +1 yıl Benim gibi kilo vermek isteyip tatli canavarlarına uygun bir pasta o zaman 😂😂 tarifine bakicam Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Pek uygun sayılmaz 😀 Yorumla Meliodassss +1 yıl 35 ge cikolata 200 kalori iken 100 gram pasta 250 kalori gayet uygun geldi bana 😅😅 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl O yönden bakılırsa doğru ama diyette olan biri için bunun ücte birini yemesi gerek Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aga enfes ya 1 5 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler😀 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Bir dilim versene 😄 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Al bakim🍰 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Enfess, eline saglikkk Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurlerr Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl güzel 1 38 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Neden askeri mühendis Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl canım çekti güzel cunku nedeni mi var :D Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Yok nick neden askeri muhendis orada mi calisiyorsun Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl subayım vve mühendisim aşko Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Adın da Furki mi aşko Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl evet bebeğim Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Antalyali misin bebegim Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl . d hayır aşkım Yorumla birhatunişteğ +1 yıl Hahahahahhajaj😂😂😂furki bu değil knki Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl @birhatunişteğ :d bende furkiyim ama başka furki antalyalı olan diil Yorumla birhatunişteğ +1 yıl Biliyoruz jsjsjss Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl @birhatunişteğ :) iyi güzel Yorumla birhatunişteğ +1 yıl Seni sürekli görüş ve sorulardan tanıdım artık çünkü hep aynı konu jsjsjsj Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl @birhatunişteğ biliyorum kanki taniyorum şahisi😀 Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl @birhatunişteğ :D hangi konu aşko Yorumla birhatunişteğ +1 yıl Sen sürekli kızlar bana bakmaz çirkinim diyip duran degilmisin her görüşe soruya öyle yazan hatta benim bi soruma da yazmıştın jsjsjsjs Yorumla birhatunişteğ +1 yıl Kankiii öbür furki ye selam söyle sjjsjs Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl @birhatunişteğ öylesine yazıyorum :) ya Yorumla birhatunişteğ +1 yıl Peki aşkoo😂😂😂 Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl @birhatunişteğ :D çirkin değilim Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl @birhatunişteğ söylerim kankim😀 Yorumla birhatunişteğ +1 yıl Bilerek yazdığını fark ettik zaten 😂😂😂 Yorumla birhatunişteğ +1 yıl Tamam knkii@Diyestisyen_Haniim😃🥰🥰 Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl @birhatunişteğ :D bir ara gerçekti ama sonra sallamaya başladım :) Yorumla birhatunişteğ +1 yıl boş ver kendinle barışık olmalısın her daim şu an ki gibi mesela O zamanlar öyle düşündüğün için belki şu an gülüyorsun bu duruma 😄😄 Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl @birhatunişteğ yok ya hiçbir zaman barışık olamadım kendimde bilemiyorum bakalım düzelirim inşallah bir gün :D Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Kızlardan nefret eden ve kendini yillardır cırkın gören biri kanki o @birhatunişteğ Yorumla birhatunişteğ +1 yıl Anladım kankiiimmm Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl @birhatunişteğ kızlardan nefret etmiyorum eskidendi o Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl O zaman da inanmamistim zaten Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl o zamanlar vardı cidden kadınlardan nefret ederdim ama şimdi nötr Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl İyi bakalım Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl öyle bakalım :d Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl sen tatii değil misin eski hesabın Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tati likoo Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl he tamam hatırladım engel atmıştın bana :D Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Hiç hatırlamıyorum kendini engelletecek ne yaptın kim bilir Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl :D bilemiyorum artık .) Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Güzel olmuş. 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. İsmi bı #degisik 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Guzel gorunuyor da o ad ne oyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Harika olmuş eline sağlık
Tesekkurler
Bende yemek yapsam kızlar düşer mi sence :D yoksa şehir efsanesi mi
Düşebilirler belki de😀
Offfff canım çektiiiiiiiiii her şeyi canım kolay kolay çekmiyo ama bunu cidden çekti 🥺
Kiyamaam
Elinize sağlık
Tesekkurler
Cok lezzetli görünüyor ellerine saglik afiyet olsun :)
Tesekkurler
O zaman
Gesundheit für Ihre Hände 🤣🤣🤣
O zaman
Danke schöne
O zaman
Guten Appetit
Tesekkurler tesekkurler
Yahu sen nasıl bir detaysın. Yemin ederim seninle evlenecek insana imreniyorum şu an
İmrenme imrenme benimle olan da belasın diyor
Yahu böyle belaya can kurban. Sen böyle bela ol ben tamamım 😂
Bir dilim benim olursa güzel yorumlar yapabilirim 😆
Buçuk dilim verebilirim
Maalesef yetmez bana 😆
burada kararlari ben veririm
😰😰😰
🙃
Bayılırım ya çok güzel
Tesekkurlerr
İlk defa duydum ve gördüm. Merak ettim. Ellerinize sağlık. Güzel gözüküyor.
hafif tatlıları severim, tarifinide verseydiniz iyi olurdu 😅
Görüntü süper birde tarif versene bizde yesek. Eline sağlık arkadasim
Bunları yiyip de kilo almamak mümkün mü diyetisyen bebisim 😝
Arasında krema mi var yoksa ekmek mi?
Krema
Hm ellerine sağlık
Çok güzel görünüyor tadı nasıl acaba😊
Enfes
Hmm bencede öyledir hafif bir pastaya benziyor
Güzel ve lezzetli gözüküyorr 😋.
Tesekkurler
Yiyince arımı sokuyor yani ben anlamadım
Sokabilir
Hoğaydaa
Yhaaa
Harika, yeteneklisin
Tesekkurler
İsmi değişik geldi bana 😃
İsmi neden bu bende bilmiyorum😀
Buna bu ismi veren o an neyin tribine girmiş acaba😃
arı sokması pastası ne ya
Gayet hos
sağlıklı serilerden devam herhalde :D
Saglıklı mı orası muamma biraz
seni görünce ister istemez düşünüyoruz bu durumu napalım
Haksız sayılmazsın😀
Maşallah bu ne hüner.
Evli misin
Evliyim 5 cocugum var
Ellerine sağlık
Tesekkurler
🥰🥰
❤️❤️
Offf eline saglik
Tesekkurler
Dilimi kaç kalori?
Benim dilimlerim 300 kalori ama 100 grami 250 kalori
Benim gibi kilo vermek isteyip tatli canavarlarına uygun bir pasta o zaman 😂😂 tarifine bakicam
Pek uygun sayılmaz 😀
35 ge cikolata 200 kalori iken 100 gram pasta 250 kalori gayet uygun geldi bana 😅😅
O yönden bakılırsa doğru ama diyette olan biri için bunun ücte birini yemesi gerek
Aga enfes ya
Tesekkurler😀
Bir dilim versene 😄
Al bakim🍰
Enfess, eline saglikkk
Tesekkurlerr
güzel
Neden askeri mühendis
canım çekti güzel cunku nedeni mi var :D
Yok nick neden askeri muhendis orada mi calisiyorsun
subayım vve mühendisim aşko
Adın da Furki mi aşko
evet bebeğim
Antalyali misin bebegim
. d hayır aşkım
Hahahahahhajaj😂😂😂furki bu değil knki
@birhatunişteğ :d bende furkiyim ama başka furki antalyalı olan diil
Biliyoruz jsjsjss
@birhatunişteğ :) iyi güzel
Seni sürekli görüş ve sorulardan tanıdım artık çünkü hep aynı konu jsjsjsj
@birhatunişteğ biliyorum kanki taniyorum şahisi😀
@birhatunişteğ :D hangi konu aşko
Sen sürekli kızlar bana bakmaz çirkinim diyip duran degilmisin her görüşe soruya öyle yazan hatta benim bi soruma da yazmıştın jsjsjsjs
Kankiii öbür furki ye selam söyle sjjsjs
@birhatunişteğ öylesine yazıyorum :) ya
Peki aşkoo😂😂😂
@birhatunişteğ :D çirkin değilim
@birhatunişteğ söylerim kankim😀
Bilerek yazdığını fark ettik zaten 😂😂😂
Tamam knkii
@Diyestisyen_Haniim😃🥰🥰
@birhatunişteğ :D bir ara gerçekti ama sonra sallamaya başladım :)
boş ver kendinle barışık olmalısın her daim şu an ki gibi mesela
O zamanlar öyle düşündüğün için belki şu an gülüyorsun bu duruma 😄😄
@birhatunişteğ yok ya hiçbir zaman barışık olamadım kendimde bilemiyorum bakalım düzelirim inşallah bir gün :D
Kızlardan nefret eden ve kendini yillardır cırkın gören biri kanki o @birhatunişteğ
Anladım kankiiimmm
@birhatunişteğ kızlardan nefret etmiyorum eskidendi o
O zaman da inanmamistim zaten
o zamanlar vardı cidden kadınlardan nefret ederdim ama şimdi nötr
İyi bakalım
öyle bakalım :d
sen tatii değil misin eski hesabın
Tati likoo
he tamam hatırladım engel atmıştın bana :D
Hiç hatırlamıyorum kendini engelletecek ne yaptın kim bilir
:D bilemiyorum artık .)
Güzel olmuş.