Yeme & İçme Kek yaptım nasıl görünüyor 😏? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Ben yemeyeceğim ailem için yaptım 🥱🤔 ama tadına baktım güzel kek o koca parçayı ben yemedim 😂 Güncellemeler+1 yıl Kesin 4te 2sini babam gömer Kek yaptım nasıl görünüyor 😏? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Tadı eminim iyidir ama süslemeye çalışmasaydın daha iyidi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben süslümeyi seviyorum ahshakjdksjd teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Süslemeyi* Yorumla avcikaan +1 yıl Sende süslü müsün peki hahah Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Oldukça güzel görünüyor, ellerinize sağlık. Afiyet olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
fcker19cm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl iyide bizim yeme ihtimalimiz yok ki, keşke orada olsam hem onu hem seni yesem 0 1 Yorumla ÇİÇEK2000 +1 yıl Sapık mısın Yorumla
Krbll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Çok güzel olmuş ellerine sağlık herkese afiyet olsun 0 0 Yorumla
SweetCloud Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çok güzel gözüküyor, afiyet olsun. Ellerine sağlık. 🌸🌺 0 0 Yorumla
Mag1e Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yiyemedikten sonra beğenmenin ne anlamı var :D 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Berbat. Güzelim keki üstüne döktüğün şeylerle mahvetmişsin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla Culdesac +1 yıl Öyle Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla anonimmbirkizz16 +1 yıl Süsten nolcakki niye mahvetsin Yorumla Culdesac +1 yıl @anonimmbirkizz16 süs değil reçel gibi bişey dökmüş üstüne onu diyom Yorumla Soran +1 yıl He reçel güzel Yorumla Culdesac +1 yıl Kekin üstünde değil Yorumla
Takıaskısı Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl guzel duruyor ama pasta suslerı sert oluyorlar cok sevmıyorum az kullansak daha ıyı olur 0 0 Yorumla
Bodunumm Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Bakarken bile şekerden boğazım yandı. Eline sağlık -.- 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tam aşko kuşko kek olmuş ellerine sağlık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 teşekkür ederimm Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Eline sağlık sosu nasıl yaptın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sadece reçel 😂 böğürtlen ve çilek reçeli Yorumla Ölümünebekar +1 yıl Benzettim ama olamaz herhalde dedim 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasinn Yorumla
Jzjcjksjxkxdjjsj Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tarifini yaz knki 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 225g margarin 225g şeker 225g unBiraz tuz 4 yumurta Bi döküm süt İstersen ise tatlandırıcı Bir çay kaşığı vanilya Üstü için reçel 🤷♀️ veya marmelat ama mecbur değil Yorumla Soran +1 yıl Önce şeker ve margarini karıştımalısın ardından yumurta ve diğerleri Yorumla Jzjcjksjxkxdjjsj +1 yıl Teşekkür ederim canim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla Jzjcjksjxkxdjjsj +1 yıl En kısa zamanda denerim Yorumla Soran +1 yıl Denee harika cidden normal kek gibi olmuyor kıvamı Yorumla Jzjcjksjxkxdjjsj +1 yıl Zten değişik şeyler arıyordum sevdim bunu Yorumla Soran +1 yıl 😂💙 Yorumla
Witcher_Emir Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Her eve lazım böyle birisi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😏🥰 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Baya tatlı gözüküyor 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle ahahah Yorumla
gribordo Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzel olmus trileçe sandım canım çekti 1 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. Lezzetli. Afiyet olsun. 0 0 Yorumla
Laravvrexcvvby Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor 0 0 Yorumla
ElzemEzell Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok güzel gözüküyor, ellerine sağlık 0 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 396 cevap paylaştı. O koca parçayı kim çalmış 🤔 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Hemen bir tabak ayır 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Afiyet olsun starlar güzel olmuş 0 0 Yorumla
Nes2mvarhayatt4 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Hass yildizlari filtre zannettim sjsnejd 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok güzel görünüyor 😋 emeğine sağlık 0 0 Yorumla
Canımbennnremmnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Guzel görünüyor ama tadi daha onemli 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Güzel gözüküyor yiyenlere afiyet olsun :) 0 0 Yorumla
Kedisever29 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bunu sen mi yaptın 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir kopegim yapti Yorumla Kedisever29 +1 yıl Bende çok güzel olmuş diyecektim :/ Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Süper:) 0 3 Yorumla pirpirella000 +1 yıl 🧿🧿 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa ahaha teşekkür ederim Yorumla pirpirella000 +1 yıl Vallai cok hoş 😊🌼 Yorumla
homelessmelon Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Çok sevimli görünüyor, beğendim. 0 3 Yorumla homelessmelon +1 yıl yıldızları nereden bulabilirim? Yorumla Soran +1 yıl Büyük süpermarketlerin pasta bölümünde Yorumla homelessmelon +1 yıl teşekkür ederim :) Yorumla
yunus3536 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl İsmi ney bunun ne kullandınız tarif olara 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İsmini türkçe bilmiyorum ama tarifi 225g margarin 225g şeker 225g unBiraz tuz 4 yumurta Bi döküm süt İstersen ise tatlandırıcı Bir çay kaşığı vanilya Üstü için reçel veya marmelat ama mecbur değil Yorumla Soran +1 yıl Önce şeker ve margarini karıştımalısın ardından yumurta ve diğerleri Yorumla yunus3536 +1 yıl Eline sağlık Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 656 cevap paylaştı. yıldızlar çok hoş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yesss Yorumla
ǤAYGünlükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ellerine sağlık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Çok hoş 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Tadı eminim iyidir ama süslemeye çalışmasaydın daha iyidi
Ben süslümeyi seviyorum ahshakjdksjd teşekkür ederim
Süslemeyi*
Sende süslü müsün peki hahah
Oldukça güzel görünüyor, ellerinize sağlık. Afiyet olsun
Teşekkür ederim ☺️
iyide bizim yeme ihtimalimiz yok ki, keşke orada olsam hem onu hem seni yesem
Sapık mısın
Çok güzel olmuş ellerine sağlık herkese afiyet olsun
Çok güzel gözüküyor, afiyet olsun. Ellerine sağlık. 🌸🌺
Yiyemedikten sonra beğenmenin ne anlamı var :D
Berbat. Güzelim keki üstüne döktüğün şeylerle mahvetmişsin
Yo
Öyle
Yoo
Süsten nolcakki niye mahvetsin
@anonimmbirkizz16 süs değil reçel gibi bişey dökmüş üstüne onu diyom
He reçel güzel
Kekin üstünde değil
guzel duruyor ama pasta suslerı sert oluyorlar cok sevmıyorum az kullansak daha ıyı olur
Bakarken bile şekerden boğazım yandı. Eline sağlık -.-
Tam aşko kuşko kek olmuş ellerine sağlık
😂 teşekkür ederimm
Eline sağlık sosu nasıl yaptın
Sadece reçel 😂 böğürtlen ve çilek reçeli
Benzettim ama olamaz herhalde dedim 🤣
Neden olmasinn
Tarifini yaz knki
225g margarin
225g şeker
225g un
Biraz tuz
4 yumurta
Bi döküm süt
İstersen ise tatlandırıcı
Bir çay kaşığı vanilya
Üstü için reçel 🤷♀️ veya marmelat ama mecbur değil
Önce şeker ve margarini karıştımalısın ardından yumurta ve diğerleri
Teşekkür ederim canim
Rica ederim
En kısa zamanda denerim
Denee harika cidden normal kek gibi olmuyor kıvamı
Zten değişik şeyler arıyordum sevdim bunu
😂💙
Her eve lazım böyle birisi
😏🥰
Baya tatlı gözüküyor 😄
Öyle ahahah
Güzel olmus trileçe sandım canım çekti
Lezzetli. Afiyet olsun.
Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor
Çok güzel gözüküyor, ellerine sağlık
O koca parçayı kim çalmış 🤔
turta gibi görünüyor ellerine sağlık
Çok tatlı gözüküyor.
Hemen bir tabak ayır
Güzel, eline sağlık afiyetler olsun
Afiyet olsun starlar güzel olmuş
Hass yildizlari filtre zannettim sjsnejd
Görsel güzel ama sen mi yaptın
Çok güzel görünüyor 😋 emeğine sağlık
Çizkek gibi duruyor ellerine saglik
Ellerine sağlık güzel görünüyor
Çok güzel görünüyor 😊
Yaaa ben de yapmak istiyorummm😫
Çok güzel ellerine sağlık
Guzel görünüyor ama tadi daha onemli
Güzel görünüyor zaten çoğunu yemişsin 😋
Eline sağlık güzel gözüküyor
Ellerine saglik kuzu ☺
Güzel gözüküyor yiyenlere afiyet olsun :)
Bunu sen mi yaptın 😅
Hayir kopegim yapti
Bende çok güzel olmuş diyecektim :/
Süper:)
🧿🧿
Yaaa ahaha teşekkür ederim
Vallai cok hoş 😊🌼
Çok sevimli görünüyor, beğendim.
yıldızları nereden bulabilirim?
Büyük süpermarketlerin pasta bölümünde
teşekkür ederim :)
İsmi ney bunun ne kullandınız tarif olara