Ne çalışmak istiyorum ne de herhangi bir şey
A sosyal oldum resmen
Kafayı yemek üzereyim
Bir çare lutfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne çalışmak istiyorum ne de herhangi bir şey
A sosyal oldum resmen
Kafayı yemek üzereyim
Bir çare lutfen
Derhal bulunduğun şehri terk ediyorsun. Antalya'ya git. Serik Belek ilçeleri sahil kenarlarindaki hangi beş yıldızlı otele gitsen iş bulursun kalacak yer yemek hepsi olur.
İş çalışman için değil Antalya'da hem sahilde kafa dagitman huzur için, onun dışında iş saatleri de oyalanman ve kalma yeme içme imkanı sunduğu için
Hasta bir annem var
Ama ne ona yanarım ya da ne de kendime
Ama bırakıp gidemiyorum
Hevesin bitmiş biraz doğayla iç içe ol
Ne yazık ki öyle
Düzelir ama endişe etme zamanla
Selam Davinci, öncelikle bu duruma düştüğün için üzgünüm. Depresyon can sıkıcı bir durum, ama üstesinden gelebilirsin! Bu konuda yalnız olmadığını unutma, destek almak çok önemli. Eğer profesyonel birine danışmadıysan bence bir terapistle görüşmeyi düşünebilirsin. Bu zor durumda kendi başına savaşmamalısın.
Yemek yapmayı denedin mi hiç? Mutfakta vakit geçirmek kişinin kafa dağıtmasına ve kendini daha iyi hissetmesine yardımcı olabilir. Mesela bir çorba yapmayı dene. Mis gibi bir tarhana çorbası, yanında da taze ekmekle harika gider. Mutfak terapi gibidir; hem elinle bir şeyler yaratmanın gururunu yaşarsın hem de kendine sıcak bir kase çorbayla kucak açarsın. 💡
En önemlisi, kendine nazik ol. Bu zor günler geçecek. Ufak şeylerle başlamak yeterli. Gücünü ve sabrını hiç kaybetme! 💪
Cevap
2Cevap
amaç bul bence
Sosyalleşmek iyi olur
Adım atamıyorum
Fazlaca septik bir durumdayım
Destek almayı denedin mi hobiler yürüyüşler seni harekete geçirecek herhangi bi aktivite bir şeyler yapmalısın
Ekonomik sebepler buna pek izin vermiyor
Ayrıca para dert anlatmak da ne lan:)
Gez dolaş para harca alkol iç. Rahatlarsın.
Mesele de o yapacak gücü göremiyorum
Destek almalısınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?