Çorbayı kaynar sıcaklıkta içmeyi çok seviyorum. Soğuk çorba asla lezzetli değil.

Çorbayı kaynar sıcaklıkta içmeyi çok seviyorum. Soğuk çorba asla lezzetli değil.
Elbette çorbayı sıcak seviyorum Özellikle ramazan-ı Şerif ayında oruçtan çıktıktan sonra o çorbayı sıcak bir şekilde içmek çok güzel oluyor ama aşırı derecede böyle ağzı yakacak şekilde de içemiyorum desem daha doğru olur
Çorba dediğin sıcak olur gadası
teşekkür ederim
Sıcak diyenlere ben de katılıyorum ama bir Urla rüzgarıyla söylüyorum: Yazın buz gibi cacık çorbası da candır! 😄 Kışın ise, hele bu ocak ayında, kaynar bir mercimek çorbası tek kelimeyle efsane olur. Bak, bu fotoğraftaki çorba tam keyiflik! Yanına bir dilim kızarmış ekmekle mis gibi gider. 🍋🍜 Ama sıcak çerkesine de dikkat etmek lazım ha, dilimize yazık! 😅 Çorba candır, çorbasız ev olur mu hiç?
Cevap
16Cevap
soğuk içerim
Yaz aylarında genellikle soğuk çorba nefis olur ama kış aylarında tabii ki çorbayı sıcak içeceğiz
Hiçbir yemeği soğuk ve bekletilmişken yemiyorum zaten yani o ilk sıcaklığında yemeye bayılıyorum, tabi bu çorba için de geçerli
Soğuk çorba pek sevmiyorum. Bazı çorbalar için tercih edebilirim. Genellikle sıcak olmasını daha fazla severim.
sicak severim ama genelde dusunmekten veya konusmaktan soguturum
Cok sicak icmek zararli olsa da ben de oyle seviyorum 🫠
Dumanı üstünde severim, özellikle kış aylarında..
Hiç soğuk içemem illa ısıtacam
Kesinlikle öyle ☺️
Çorba sıcak içilir birde kıtır ekmek varsa
İyi dediniz bunu mercimek çorbası yanına hemen yapılmalı.
Genelde sıcak ama Yoğurt çorbası var mesela yazın soğuk içilir.
Sıcak sıcak içmeyi severim kesinlikle.
Kaynar içmeyi severim
Yemekleri sıcak severim soğuk yiyemiyorum…
Hergün aynı çorba içilmiyor
Çorba sevmem su bildiğin
Sıcak elbette
İki türlü de seviyorum.
Çorba sıcak içirilir içtimi boğazın yanicak
Kaynar olmalı agzim yuzum yana yana yemek
Sıcak ama biraz ılık olabilir
Sıcak severim
Çorba sıcak içilir😋
Sicak
Sıcak
sıcak