Yeme & İçme Kışın soğuk çorba içmeyi sever misiniz? GingerCookie Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kışın soğuk çorba içmeyi sever misiniz yoksa hep sıcak çorbalar mı? Kışın soğuk çorba içmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sükût_uHayâl Takip Et FenomenYoda Yaş: 41 +1 yıl Yaz kış fark etmeksizin çorbayı sıcak içmeyi severim.. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐Kışın soğuk çorba içmektense çıplak ayaklarla buz pateni yapmayı tercih ederim, merhamet merhamet ⭐ 😄😄😄😄#tubasueda 🍀🍀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 25 gü Pek sevmem çünkü kışın soğuk çorba içince üşüyor insan. Daha çok sıcak ve koyu kıvamlı çorbalar tercihimdir. m 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kışın soğuk çorba mı içilir allasen akşam akşam kavga çıkar ma lütfen 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yaz kış sıcak çorba içmeyi severim 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kışın her şey sıcak olmalı ben donuyom 🥶 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Hep sıcak icerm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaz kış fark etmeksizin çorbayı sıcak içmeyi severim..
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Kışın soğuk çorba içmektense çıplak ayaklarla buz pateni yapmayı tercih ederim, merhamet merhamet ⭐ 😄😄😄😄
#tubasueda 🍀🍀
Pek sevmem çünkü kışın soğuk çorba içince üşüyor insan. Daha çok sıcak ve koyu kıvamlı çorbalar tercihimdir. m
Kışın soğuk çorba mı içilir allasen akşam akşam kavga çıkar ma lütfen
Genel olarak çorba içmeyi sevmiyorum
Yaz kış sıcak çorba içmeyi severim
Yaz kış sıcak çorba severim
Kışın her şey sıcak olmalı ben donuyom 🥶
Çorba sevmem
Severim:)
Hep sıcak icerm
Hiç sevmem.