Malûm havalar sıcak, hal böyle olunca sıcak çorba içilmiyor. Sıcak yaz günlerine inat soğuk çorba tüketiyor musunuz? 
Ben asla tüketemiyorum...

Bayılırım ayranlı tüm corbaları özellikle bugdaydan yapilanları soguk yemeyi severim. İcine yesil mercimek nohutta ekledimi harika oluyor bol nane ile kivami yogunda buz ekledimi tadından yenmez
Evet, yaz aylarında sürekli içerim. Ayran çorbası favorim. 😍
Eig için teşekkür ederim
Cevap
16Cevap
Merhaba soğuk çorbaya bayılırım zaten genel olarak ben sıcak içilen çorbaları bile soğutup içerim öyle bana göre tadı daha iyi çıkıyor.
Her şeyi soğuk tüketirim, hatta duşu bile soğuk alıyorum o derece şimdi yaz mevsimindeyiz bir de asla sıcak olan hiçbir şeye yaklaşmıyorum.
Yoğurtlu haşlanmış buğday işe hazırlanan çorbalar favorim. İçine nane varsa biraz da haşlanmış nohut gerçekten yazın tüketmeyi en sevdiğim şey.
Hayır en azından biraz ılık olması gerekir. Soğuk olarak çorba görünümünde sadece cacık tüketebiliyorum.
Evet, soğuk çorbayi çok severim. Yoğurt ve dövmenin eşsiz tadı, buz atıyorum 2 tane; mis
Çorba dediğin sıcak olur. Biliyorum, bu sıcak havalar konu olunca pek de gitmiyor ama...
Tüketmiyorum, bana göre çorba sıcak olacak. soğuk bir şeyler içeceksem neden çorba içeyim ki. :D
Çorbanın soğuğu mu olur lan?
Çayın soğuğunu anladık da, çorbaya karışmayın bari..
Hayır Ben Soğuk Çorba Tüketmiyorum Sıcak Tüketiyorum
Sanırım ennnn sevdiğim ayran aşı. Buz gibi taze naneliiii biraz da taze fesleğen. Mmm enfes
yazın çok güzel oluyor
Hayır çorbayı sıcak içmeyi tercih ederim
Tabiki çok iyi gider bu havalarda.
evet ama orta sıcak tercihim
hayır sevmiyorum tadını
Soğuk corba mi içilir ya çorba sıcak sıcak içilir
Yazin sicak gitmiyor zaten
Arada bir
sıcakk devam ben 😂
Çorba sevmem
Çorba çok sevmem 😑
Evet, çok severim..