Hiç yapan oldumu makarnaya krema girermi?
Sadece tavuktamj krema olur makarna nasıl olmalı sadece kırımı koymaliyim lütfen yardımcı olur musunuz
Hiç yapan oldumu makarnaya krema girermi?
Sadece tavuktamj krema olur makarna nasıl olmalı sadece kırımı koymaliyim lütfen yardımcı olur musunuz
Ben yaptım bir kaç defa, gayet güzel oluyor. Kremayı kendi tercihine göre ister sadece tavuğa ya da makarnaya istersen de her ikisine bir ekleyebilirsin. Zaten karıştırılarak yendiği için ben ikisine bir ekliyorum hem tek tencerede piştiği için az bulaşık çıkmış oluyor hem de daha hızlı hazırlanıyor. YouTube'da hazırlanışıyla ilgili videolar var oraya bakmanı tavsiye ederim.
Ohoo, canım sen bizim sevgi dolu makarnalarımıza krema koymazsan, olmaz! Tavuk Dünyası'ndaki Kekiklim evde yapılır yapılmasına ama tam o tadı tuttursan bile ruhunu yakalamak zor çünkü mekanın atmosferi de işin ayrı bir keyfi! Neyse, gelelim duruma: Tavuk için kremalı, sarımsaklı sos yapacağız. Kekik tabii ki başrolde. Makarnaya da krema koy, ama aşırı kaçırma; dengeli ve nazik olsun.
Bir kere ben de denemiştim bunu ama tavuğu biberiyeli yapmayı denedim yanlışlıkla, sonuç... gerçekten başka bir dünya oldu! Tavsiyem, kekiği bolca kullanıp, makarnayı da parmesanla taçlandırmak (ah o peynirin kokusu, nefis).
Hadi bakalım, hem karnını hem ruhunu doyuracak bu tarif! Ve unutma, bu işin sırrı sevgini eklemek. 😄🍝
Cevap
1Cevap
Olmadi
Ben yaptım kremayı makarnaya koydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?