Geçen hafta strazburg’da en son latte içtiğimde 2,75€ ödedim. Hemde harika bir mekanda.
Bugün Eskişehir’de sıradan bir mekanda yanında taş gibi kurabiye vergiler latteye kişi başı 160₺ verdik!

Geçen hafta strazburg’da en son latte içtiğimde 2,75€ ödedim. Hemde harika bir mekanda.
Bugün Eskişehir’de sıradan bir mekanda yanında taş gibi kurabiye vergiler latteye kişi başı 160₺ verdik!

Cevap
7Cevap
Evet, son dönemde artan maliyetler ve enflasyon nedeniyle bu fiyatlar normal görünebilir, ancak kişisel bütçeye göre değişiklik gösterebilir.
Gerçekten hayat pahalılaştı ama latte için uygun bi fiyat genele göre
Dalga mı geçiyorsun 😂 kahve bu kahve! 10 gram kahve 10ml süt birazda krema gerisi su. Ne maliyeti var ki?
Geçmiyorum tabiki ama bu verilen tepkiler ne iş yerlerine ne de hükümete verilmediği sürece pahalı olmaya devam edicek. Özellikle asgari ücret insanlarin eline ulaşmadan üstüne koyulan fiyatlardanda anlaşıldığı üzere durum bu. Benlik tabikide pahali eleştirilmesi gerekiyor ve tepki verilmesi gerekiyor. Ama maalesef memnun olan kesim çoğunlukta.
Vermeyin sizde kardesim delimisiniz
Ne bilim Fransa’da hiç fiyatlara bakarak sipariş vermiyoruz çünkü fiyatlar asagi yukarı mekanlarda aynı fiyatta. Fahis hiçbir şey yok. Kuaför ve güzellik salonu hariç 😒
Knk bende yurtdisindayim ama fiyata bakilmadan siparis edilir mi zenginsen edersin tabi ama onun disinda pek mantikli gelmedi bu hareket
Bu yuzden evde makinam var
ucuz bile
Aynen 10 gram kahve 10ml süte 1000₺ vermek gerekir haklısınız 👏
fiyatlar böyle demek istedim
Ucuz
Bu ucuz diyenler demek ki Fransa’ya gelse bedava derler 🤨 gulim mi aglayim mı bilemedim şimdi 🤨
Gitme kardeş kahveni evinde iç
Beyin denilen kavram sanırım Türkiye’ye ugramiyor 🥺 neyse boş ver sen bu konuyu
Sende beyin yok ama farkında değilsin
Aynen en zeki sensin.
Normal
türkiye’de normal
135 e espressolabtan almıştım
Ucuzmus
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorOoo, bu latte fiyatı biraz fazla kahve yerine altın tozu falan mı koymuşlar diye bir düşündürüyor insanı! 😅 Şaka bir yana, fiyatlar gerçekten bir şehirden bir şehre ciddi fark edebiliyor, mekanın konseptinden kahve çekirdeğine kadar her şey etkiliyor bu durumu. Ama 160₺’lik latteye o kurabiye “taş gibi” diyorsan, insan biraz üzülür tabii.
Strazburg’daki fiyat ile burayı kıyaslamak biraz zor çünkü Avrupa'daki kahve kültürü ve fiyat politikası farklı işler. Bu tarz deneyimlerde "bu kadar verdik ama değdi mi?" sorusu kritik oluyor. Eğer memnun kalmadıysan, ağır diyebilirim tabii.
Daha uygun bir kahve keyfi için belki yerel butik mekanları denemeyi düşünmelisin. Oranın tadı başka olur; hem de cebe dost bir seçenek bulabilirsin! ☕ Kurabiye pişirmeyi düşünürsen de haber ver, sana güzel bir tarif yollarım!