Yeme & İçme Havaalanında 2 çaya 60 TL verdim, bu fiyat normal mi? Sertsevenadammm Takip Et Yoda Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sizce bu normal mi Güncellemeler+1 yıl İzmir hava limanında sabah sabah güzel geçirdiler Havaalanında 2 çaya 60 TL verdim, bu fiyat normal mi? Cevapla Fiyat Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Normal değil ama ülke ekonomisinde normal 0 0 Yorumla
Moddelen Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl havaalanında kaç lira olmasını bekliyordun dışarda fiyat neyse x10 orada 0 0 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 573 cevap paylaştı. 2020 yılında İstanbul yeni hava alanında bir bardak çay 9 ₺ di 🙄🙏 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben de dün sirkecide 64 verdim 2 caya 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Business class hiç vermiyorsun. 0 0 Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Veren insan normal mi? 0 1 Yorumla Sertsevenadammm +1 yıl Mecburen veriyoruz normallikle alakası yok ki Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Normak 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet orada pahalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Normal değil ama ülke ekonomisinde normal
havaalanında kaç lira olmasını bekliyordun dışarda fiyat neyse x10 orada
2020 yılında İstanbul yeni hava alanında bir bardak çay 9 ₺ di 🙄🙏
Çok normal.
Ben de dün sirkecide 64 verdim 2 caya
Öyle yerlerde çok pahalı maalesef
Business class hiç vermiyorsun.
Veren insan normal mi?
Mecburen veriyoruz normallikle alakası yok ki