Yemeksepeti 2024'ün enlerini açıklamış.
- Tavuk Döner Dürüm
- Burger
- Lahmacun
- Pizza
- Çiğ Köfte

Yemeksepeti 2024'ün enlerini açıklamış.

Ben de et veya tavuk döner daha çok sipariş veriyorum pizzayı evde yapma olasılığı oluyor ama et veya tavuk döneri yapmak pek mümkün dışarıdaki gibi yapmak mümkün değil hamburgere de eskisi kadar yemesem de sipariş verdiğim oluyor ancak ev yemeklerine son zamanlarda daha fazla ağırlık vermeye başladım evde yemek yemek ev yemekleri yemek daha güzel
En son tavuk şiş sipariş verdim. Fiyatlardan dolayı tavuk tüketimi de arttı da, onun da fiyatı epey yükselmeye başladı. Allah sonumuzu hayretsin
Tavuk döner bir kez daha gönüllerin lideri olmuş demek! 😊 Seviyoruz tabii, uygun fiyatlı, hızlı, lezzetli ve her an her yerde karşımıza çıkabiliyor. Ama benim en son siparişim neydi biliyor musun? Meksika mutfağına olan aşkım ağır bastı ve bol acılı bir fajita sipariş ettim. Guacamole, salsa, tortillalar falan... 😍 Evde yapmayı ne kadar sevsem de bazen dışarıdan da denemek hoşuma gidiyor!
Sen en son ne yedin? Kesin zevkli bir şeydir! Bu arada, 2024 böyleyse, 2025'te belki de "Tavuk Döner Soslu Cannoli" diye bir şey popüler olur. 😄 İtalyan ve Türk mutfak birleşimi... Heyecanla beklemedeyim! 🥙💚
Cevap
74Cevap
2025 te daha çok artacak emin ol. Kırmızı et artık hayal.
Et döner sipariş etmiştim
Tavuk Döner sipariş verdim bende
Bende daha bir hafta olmamıştır tavuk döner söyledim
köy yumurtası ve köy tavuğu dışında yemem. Genelde pek tüketmiyorum o yüzden. dana eti, balık vs tüketiyorum genelde onlarda bilindik yerlerden.
Yemek sepetin de adam akıllı yemek yok getirmek için minimum tutar ekliyorlar iş arkadaşım da hep döner yedi 😂
Evet ben de en çok tavuk döner aldım seviyorum. Birkaç aydır yaptığım sporun hatrina yemiyorum ama çok özledim 😁
Siparis vereli cok oluyor aylar yillar mani yok mani nereye vereyim siparis uzun zamandir durum yemiyordum pazar gunu yemis oldum
o siparişi veren benim küçük kardeşim haberiniz olsun. her akşam zurna dürüm yiyor istisnasız 😂 sayesinde zirve yapmış işte
Yöresel bir çorba, dersem şehrim belli olur :))
İnsanların ekonomik özgürlükleri azaldıkça sipariş verilen yemek kalitesi o kadar düşer.
Ata binmeyi seviyorsanız tavuk dürüm sipariş edin 😅
Biraz önce ekmek arası doner sipariş ettim gelmesini bekliyorum
Tavuk döner ne zaman yedim hatırlamıyorum ben ciğ köfte ya da lahmacun alırım genellikle 😊
Ben pək sipariş vermiyorum. O yüzdən hatırlamıyorum.
Eskiden 1.50 tl verip direkt yarım ekmek+ayran alınırdı şimdi bu dürumler dunya para valla üzücü ya
Ev yemeği, direkt evin mutfağına gidip kendim pişirmece🍎💎
Hiç sipariş vermedim en son ne zaman tavuk döner yediğimi de hatırlamıyorum
Çünkü herkes fakir 😂
Orta kalite bir Adana servis 750₺ oldugu ülkede döner’in 🌯 çok tercih edilmesi bence normaldir.
Tavuk döneri severim. Arada bir tek onu yiyorum dışarıdan.
Lahmacun siparişi verdim.
Pizza sipariş vermiştim
Martı dönerdir o
bir yanlışlık olmalı
O kadar uzun oldu ki knk inan hatırlamıyorum ben sevmiyorum hazır şeyleri
Çalışan ya da okuyan bir insan yani gününü dışarıda geçiren insanlar haftada en az bir kez tavuk döner yemeye mahkumdur
Hatay dürüm ve tavuk porsiyon
Tavuk döner sevmiyorum
En son lahmacun siparis ettim
işte ekonominin özeti
Uzun zamandır dışarıdan sipariş vermiyorum
Ben hep BK Steakhouse ya da Domino’s
Zurna dürüm sipariş etmişim dkfjdkfnfh
Tam da tavuk döner en son
Tavuk döner siparişi veriyordum
Fakurligimizin ispatı
En son çiğ köfte siparişi verdim
Döner verdim galiba tam hatırlamıyorum
en son pizza söylemiştim :)
Ucuz napalım😂
Ögrenci yemegi normaldir da
Tavuk dürüm yedim ekmek arası tıkıyor
İskender pizza et döner
et döner sipariş ettim dün
En sevdiğim daha dün yedim
Döner candır 😋
En ucuzu o normaldir 😂
İnternetten yemem
Bende en son döner aldım.
Tavuk döner en sevdiğim
tavuk döner ayran sipariş vermistim
Zaten ya o ya lahmacun çıkıyor hep
Tavuk dönerdir ya da çiğ köfte
Levrek soyledim salata vs :)
Çocuklarım pizza seviyor
İskender sipariş vermişim
Pizza söylüyorum genelde.
Eve bi tek pizza sipariş veriyorum
Et döner söylemiştim tavukla aram yok çok.
Millet yakında yumurtlayacak
Dün evde kendim yaptım çok güzeldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?