Yeme & İçme 2022'de en çok hangi yemeği sipariş ettiniz? Sükût_uHayâl Takip Et FenomenYoda Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 612 Yapay Zekaya Sor Afiyet olsun...😌🤭#Sükût💫 2022'de en çok hangi yemeği sipariş ettiniz? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
YourName333 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 769 cevap paylaştı. Bu güne kadar eve hiç yemek sipariş etmedim, karşı değilim ama olmadı öyle bir durum elhamdülillah. 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Toplasan 4-5 kere dışarıdan sipariş vermişimdir hepsi de aynı yerden çift köfteli hamburger menüsü. Dışarıdan yemeyğ pek tercih etmiyorum 1 4 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl En güzeli evde pişen yemek tabii ki..😌 Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Aynen öyle ama her gün işe giderken esnaf lokantasında çorba içiyorum. Bazen mercimek çorbası bazen de kelle paça. Ev yemeği usulü yapılıyor fast food sayılır mı ki? Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Afiyet olsun. Yoo corba fastfood sayılmaz ki 😊 Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Teşekkür ederim. Çorbanın fast food sayılmamasına sevindim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,4b cevap paylaştı. En çok hamburger sipariş ettim abla. bu arada yeni yılın kutlu olsun. sevdiklerinle beraber sağlıklı bir yıl diliyorum :) 1 3 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Çook teşekkür ederim Barışcığım sana da mutlu mutlu, sağlıklı, iyi insanlarla dolu güzel bir yıl diliyorum ablacım..😊🌺 u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim ve teşekkür ederim abla.. 🙏🌺☺️ Sükût_uHayâl +1 yıl Rica ederim 😌🌺
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 55 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. iskender severim bir defa sipariş ettim onuda beceremediler vazgeçtim, evde kendim denedim gayet güzel oldu kendim yapıyorum iskender kebabımı 1 0 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İş yerinde lahmacun, çiğ köfte ve pizza olmuştur. Evdeyken hiç sipariş vermedim. 1 0 Yorumla
Güzelimözelimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yemek değil ama hep cheesecake sipariş ettim 1 0 Yorumla
yildizgezegeni23 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl 365 gün boyunca sadece 1 pizza ve başka gün 1 hamburger söyledim 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,9b cevap paylaştı. Geceleri hamburger akşam yemeği için sanırım çöp şiş 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 913 cevap paylaştı. Sipariş vermem yemeği yerinde yemeği tercih ederim. 1 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. dürümm 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Dışarıdan bir şey sipariş etmeyiz abim almanyadan gelmişti eve en son adana falan karışık istetmişti 1 0 Yorumla
_CEVAP_LÜTFEN_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Fakir bir ögrenci olarak sipariş vermedim 👁️v👁️🫰🏼 1 0 Yorumla
Le0nFR Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl KFC den acılı kemiksiz çıtır kova. Mega patates, patates püresi ve ballı hardal ;D 1 0 Yorumla
Gri-Wolf Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Her sabah kürt böreği sipariş ederim genelde.Bazıları buna çözüm süreci böreği de diyebilir tabii. 1 1 Yorumla Gri-Wolf +1 yıl Herkese kalp koymak olmaz ki ama. En azından benimkine koymayaydın. Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl En çok burger sipariş etmiş olabiliriz. 1 2 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Afiyet olsun balım❤️ Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Sağ ol canımsın 😘😘 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 44 , eic 87% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Lahmacun ve döner sipariş vermişimdir... 1 1 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Ata yemeklerimiz🤭 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Pide ve küt böreği sipariş etmiştimdir 1 4 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Neli pide 🤭 Yorumla blackman3419 +1 yıl Kıymalı hariç bir çoğunun siparişini verdim Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Afiyet olsun. Yorumla blackman3419 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
gunesiseyret Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Waffle siparişi çok yaptım hatta bu yüzden kilo aldım 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 9,6b cevap paylaştı. Tombik döner. 2 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Lahmacun sipariş ettim 😊 en sevdiğim yiyecek 😋 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bol soslu Hatay dürüm 😋 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Master Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. en çok sanırım hamburgerdir:) 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Döner şalgam suyu 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 57 , eic 73% +1 yıl ben kendim yaparım yemeğimi sipariş etmem 1 0 Yorumla
Siyahtansiyaha Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sipariş yok elimle yaptım yedim şükür.. 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 784 cevap paylaştı. Hamburger, ızgara köfte 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Tantuni 🤤 1 6 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Yoğurtlu efsane 🤭 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Tamda oydu fazlaca yediğim 🤤 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Yarasın 🤭 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Kalori olarak yaradı 🥺 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Keyfin yerindeyse hic sıkıntı etme kaloriyi telafi edilir😊 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Anlık keyif veriyorda artık dur demek lazım bir süreliğine 😂 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. İstisnasız suşi ve hamburger 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 971 cevap paylaştı. Lahmacun 🍃 2 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 42 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Köfte 2 1 Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl Köfte sevilir afiyet olsun Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hamburger 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Kokoreç midye 1 0 Yorumla
Sakura_80 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 339 cevap paylaştı. Adana dürüm 1 0 Yorumla
cicimxs Takip Et Master Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Pizza 1 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 35 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tantuni ve balık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Bu güne kadar eve hiç yemek sipariş etmedim, karşı değilim ama olmadı öyle bir durum elhamdülillah.
Toplasan 4-5 kere dışarıdan sipariş vermişimdir hepsi de aynı yerden çift köfteli hamburger menüsü. Dışarıdan yemeyğ pek tercih etmiyorum
En güzeli evde pişen yemek tabii ki..😌
Aynen öyle ama her gün işe giderken esnaf lokantasında çorba içiyorum. Bazen mercimek çorbası bazen de kelle paça. Ev yemeği usulü yapılıyor fast food sayılır mı ki?
Afiyet olsun. Yoo corba fastfood sayılmaz ki 😊
Teşekkür ederim. Çorbanın fast food sayılmamasına sevindim
En çok hamburger sipariş ettim abla. bu arada yeni yılın kutlu olsun. sevdiklerinle beraber sağlıklı bir yıl diliyorum :)
Çook teşekkür ederim Barışcığım sana da mutlu mutlu, sağlıklı, iyi insanlarla dolu güzel bir yıl diliyorum ablacım..😊🌺
Rica ederim ve teşekkür ederim abla.. 🙏🌺☺️
Rica ederim 😌🌺
iskender severim bir defa sipariş ettim onuda beceremediler vazgeçtim, evde kendim denedim gayet güzel oldu kendim yapıyorum iskender kebabımı
İş yerinde lahmacun, çiğ köfte ve pizza olmuştur. Evdeyken hiç sipariş vermedim.
Yemek değil ama hep cheesecake sipariş ettim
365 gün boyunca sadece 1 pizza ve başka gün 1 hamburger söyledim
Geceleri hamburger akşam yemeği için sanırım çöp şiş
Sipariş vermem yemeği yerinde yemeği tercih ederim.
dürümm
Dışarıdan bir şey sipariş etmeyiz abim almanyadan gelmişti eve en son adana falan karışık istetmişti
Fakir bir ögrenci olarak sipariş vermedim
👁️v👁️
🫰🏼
KFC den acılı kemiksiz çıtır kova. Mega patates, patates püresi ve ballı hardal ;D
Her sabah kürt böreği sipariş ederim genelde.
Bazıları buna çözüm süreci böreği de diyebilir tabii.
Herkese kalp koymak olmaz ki ama. En azından benimkine koymayaydın.
En çok burger sipariş etmiş olabiliriz.
Afiyet olsun balım❤️
Sağ ol canımsın 😘😘
Lahmacun ve döner sipariş vermişimdir...
Ata yemeklerimiz🤭
Pide ve küt böreği sipariş etmiştimdir
Neli pide 🤭
Kıymalı hariç bir çoğunun siparişini verdim
Afiyet olsun.
Teşekkürler
Waffle siparişi çok yaptım hatta bu yüzden kilo aldım
Kendim yaptım hep.
Tombik döner.
Lahmacun sipariş ettim 😊 en sevdiğim yiyecek 😋
Bol soslu Hatay dürüm 😋
Döner yemişimdir çok severim 🤩