Yan komşumuzun kızı 2 senedir evli, annesi dün bize gelmişti "kızım hiç yemek yapmıyor sürekli dışardan istiyorlar, kocası onu çok seviyor" diyordu. Rahatına düşkün, üşengeç kadınlar daha mı kıymetli oluyor sorusu aklıma takılmadı değil 😂😂
Benim için değil.. Ben kendim yemek yapmayı biliyorum ve farklı şeyler deniyorum yeri geldiğinde.. Hayatımdaki insan da en az benim kadar yemek yapmaya ve yeni şeyler denemeye meraklı olmalı..
Erkekler yemek yapmayı seven kadar rahatına düşkün kadında seviyor. Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer denir hep ama günümüz algısı ve bakışı bence bu cümleyi kırdı. Kadınlarda çalışma hayatında artık aktif oldukları için erkek kişisi de hamarat, sürekli eli mutfakta, soğan kokan kadın beklemiyor.😅
Sürekli dışardan söylemek sağlıksız ve hesapsız olmakla birlikte, birlik beraberlik duygusunu, birlikte yemek yapmanın sıcaklığını keyfinide yokeder. Ayrıca kendi ellerinle yaptığın yemeği yemenin hazzını bulamazsın. Arada bir olur, ama sürekli olmaz
Her erkeğin kendi karakterine göre değişir. Ben bir kadın olarak yemek yapıyorum diye ekstra değer ve sevgi görmek istemezdim. Sadece ben olduğum için sevilmek isterdim her zaman.
Yemek yapmanın kıymetli olup olmamasından ziyade, işin içinde sevgi ve uyum önemli bence. 😊 Kimi insanlar yemek yapmayı seven bir eş isterken, kimisi de dışarıdan yemek söylemeyi keyifli bulabiliyor. Sonuçta aşk mutfakta başlar diye klişe bir laf var ama aslında her çiftin kendi dinamikleri var.
Yemek yapmayan bir partnerin kıymetli olduğunu değil, belki de farklı keyif aldıkları alanlar olduğunu söyleyebiliriz. Yan komşunun kızı, kocasıyla mutluysa, bu da en önemli şey zaten. 😄 Sen nasıl düşünüyorsun? Yemek yapmayı mı yoksa keşfetmeyi mi seversin? Bir de hazır yılbaşı geliyorken, belki ufak bir tatlı denemesiyle bu konudaki yeteneklerini keşfedebilirsin! 🎄🍰
Erkeğin kalbine giden yol cidden midesinden geçiyor he shs ben kendim de kendime yemek yaparım ama hanımın yaptığı yemekleri aşkla yemek kadar güzel bir şey yoktur bence sjdjjdd