Ojem bozulmasın diye enişteniz yemek sipariş etmiş 🤪😂dersem inanın tamam mı🤭 çünkü mantı açarken bilinmeyen kıymetimiz anca böyle biliniyor, bu devirde böylesi kıymetli 😂🥳🥳

Ojem bozulmasın diye enişteniz yemek sipariş etmiş 🤪😂dersem inanın tamam mı🤭 çünkü mantı açarken bilinmeyen kıymetimiz anca böyle biliniyor, bu devirde böylesi kıymetli 😂🥳🥳

Hayır, kadınların yemek yapmaması ya da yemek yapması onların değerini belirleyen bir faktör değildir. Bu düşüncenin arkasındaki eski ve yanlış bir sosyal norm olduğunu söyleyebiliriz. Kendi kendine yeten, kendi tercihlerini belirleyen ve başarılarıyla kendini tanımlayan kadınlar, yemek yapmamanın ya da yemek yapma konusunda yetenekli olmamalarının, değerlerinde ya da özelliklerinde bir eksiklik olduğu anlamına gelmez.
Yemek yapma konusu bir beceridir ve bu beceri ilişkilerde ya da evlilikte her iki taraf için de önemli bir konu olabilir. Ancak, bir kadının yemeğe olan yeteneği ya da ilgisi, o kadının değerini yahut kıymetini belirleyen tek faktör değildir. Kadınlar, becerikli oldukları başka alanlarda da kendilerini kanıtlamışlardır.
Sonuç olarak, bir kadının yemek yapmak konusunda yetenekli olmayabilir ancak bu onun değerli ya da kıymetli olmamasını belirleyemez. Her insanın kendine özgü yetenekleri, ilgi alanları ve özellikleri vardır ve bu faktörler, bir insanın değerini belirleyen kriterler arasında yer alır. Kadınların yemek yapmama ya da yemek yapma konusundaki tercihleri, onların değerini belirleyen faktörler arasında değildir.
Destan için teşekkürler 😂
Kıymet bilen erkek karısının elinin lezzetine teşekkür etmeyi de biliyor aslında. Kıymet bilmeyen de sofrayı donatsa bilmiyor maalesef. Haklı bir yön var maalesef söylediklerinizde. Manti da açarim, börekte ama bilmeyen bilmiyor. Mantiyi hazır alıp pişiren de kadın oluyor , mantıyı açanda. Ama ben kızıma yaparken zevkle yapıyorum yemeklerimi. Anne yemeği bir başka güzel çünkü.
Ellerine sağlık anne yemeği başka olur🤩😇
Şöyle, yemek yapan kadının değeri bilinmiyor o net, cepte. Çünkü “zaten olması gereken bu” kafasına giriyorlar hemen. Oysa her gün teşekkür edilmeli, kolay mı her gün yemek yapmak. Ev yemeği güzel şey ama, arada şaşırtmak lazım sjsjs
Öyle olduğunu sanmıyorum vala 😂 erkeklerin sorduğu ikinci sorular genelde hangi yemekleri yapmayı biliyorsun oluyor. Yemek yapmazsan sorun değil öğrenirsin diyen olur ama o da nereye kadar tahammül gösterir onu bilmiyorum.
mutfak geçmişim var, birkaç sene önceye kadar sonra soğudum ve yapmıyorum arada kendime yaparım canım isterse o kadar. Soru mizahi ama yapmayanların kıymetli olduğuda bi gerçek😂
Eski flört aynı dediğin gibi yemek yapıp yapmadığımı sordu😂 ben evlenince asla mutfağa girmem bıktım demişti. Bu ve benzeri kro sözlerine tahammül edemeyip kestim muhabbeti😂 Bana hizmetçi gözüyle bakacak herife değil yemek yapmak selam vermem.
Cevap
47Cevap
Evet tabi. Evde yemek pişirmek alaturkalıktır.
https://www.facebook.com/yelizarslan15/videos/165040075831412/?app=fbl"yemeği dışarda yiyeceğiz" duymak istediğimiz sözler.. güzel film teşekkürler.
Ne bu ciddiyet yiğidim 🤔
Ne bu ciddiyet bu trip 😂 emojilerimin kayıplara karışmasının arkasındaki konu neydi acaba 🤔 önceki sorunun sonuyla bağlantılı mı ki acaba 🤔 😂
Video açılmıyo telden🤔 muhakkak iğrenç bi kro videodur 🤔 ona demişimdir 🤔 tırnak içine almamdan belli🤔
Ama sende de emoji yok doğru🤔 trip demessen sevinirim🙄 hoşuma gitmeyen şeye tepki vermek trip mi oluyo🙄 tripkolik yaparım seni 🤨🤨 o zamanda beni kızdırmışsın hep beni kızdırıyosun🤨
Video nasıl açılmıyor yaa 🤔
Evde yemek yapmak alaturkalıktır diye bir yeşilçam sahnesi var videoda 😂
Kendime diyorum orada "ne bu ciddiyet bu trip" diye sana değil 😂
Tadımız yokmuş bu görüşü yaptığım zaman belliu🤔 ne oldu hatırlamıyrıum ama 🤔 oldu bitti gitti 😪 biz yiyeceğimiz yemeklere bakalım 🤤🤤😂😂
yieaaaa sen bana trip mi atmışsın 😱 😂 şimdi haberim oluyo😂😂😂 yorumumu görmüyosun tribidir o nolacak🙄
Trip mi tavır mı bilmem. Sana yapacağım bir görüş değil bu 🤔 altına gülmekten gözleri yaşaran emojiden iki tane atmam lazımdı normal şartlarda 🤔 olayın arkasında bir şeyler var kesin 😂
Önceki soruda küşmüşsün belki🤔 bilemedim aklından geçeni ne biliyim 😂
Neyse üstünden aylar geçti 😂 biz de geçelim 😂
Neyin 🤔🤔😂
Ne olduğunu bile hatırlamadığımız meselenin 😂😂
Ne olduğunu hatırlamadığımız bir mesele mi varmiş 😱😱
Evet işte bak 😳 bu soruya neden böyle yanıt verdim hatırlamıyoruz 😳 hazdızamızdan silinmiş gitmiş 😳
Önemli olsa unutmazdın sen nunuu😇 demekki değilmiş😇
Aynen öyle 😂
inanmadım nedense:D sen kendin söylemişsindir:D
dün müzeliktin bu gün sıradanlaşmışsın :D
ahahahaha "inanın tamam mı" derken ironi orada bas bas ağlıyor ama kimse anlamadı 😂😂 tabiki ben kendime söyledim enişteniz olsa eminim o söylerdi onun yokluğunu aratmıyorum kendime 🤣🤣
peki peki:D
Kıymetimi bilicek erkeğe hergün hamburger söylettiresim varr 🤣🤣
ahahahah benimde benimde 😂😂
Yemeği dışardan söyleyen kadınlar için 2 saatte 4 çeşit yemek yapan kadınları üzdük Allah affetsin..
affetmez 🤣
bunu kendinin söylediğine eminim 😀😂 çünkü bir erkek ojen bozulmasın diye yemek göndermez oje bozulması onlara saçma bi şey bile gelebilir 😀
ahahahaha ironi o yaa 😂 kendime söyledim tabiki nerede öyle ince ruhlu manit 😂🤣
onlar bir de oje bozulmasını ne anlasın ya oysa ki en gıcık durumdur yeni sürülen ojenin bozulması
ben ağlıcaktım geçen gün bozulunca yaaaağğğ olamazzzzzzzz diye 😂😂😂😂
onlar neyi anlıyorki sanki jdjsjd yeni sürmüşüm sen dur dur o an biri gel birşeyler iste ve bozuluyor çıldırıyorum djjsadjsjd
benim diğer elime sürerken tırnağın çarptı ve bozuldu 😂😂
Aaaaa 😱😱 acısını hissettim 😂
misal ben oje sürerken başka hiç bi şeyle ilgilenmem beyin cerrahıyımda sanki mikro aletlerle ameliyat yapıyormuşum gibi 😂 o an telefonum çalsın asla açmam mümkünatı yok ojelerim bozulacak diye 😂
heh işte bu benim seviye 😂😂 erkolar anlamıyor bunu
Valla patates doğramayı sevmiyor diye doğranmış patatws alan kadının değer gördüğünü duydu bu kulaklar.
ahahahahah bu örnekler çoğaltılır. 😂 2 yumurta kırmayı bilmeyen kadının el üstünde taşınmadığını görmedim bir tek öyle ilgi öyle alaka saçını süpürge etme olayı milattan öncede kalmış
Süpürge edince bakımsız eş derler zaten
aynen öyle
Yemeği bir erkek için ogrenmesim insanı bir yaşam kendi isteklerim için öğrendim ve bundan da gurur duyuyorum
Bu duyarı çerçeveletmek lazım. Klavyene sağlık aynen öyle ama soru şaka 😂
🥰😜🤞
Yemek sepeti 1 Ye 1 Hediye kampanyasının son gününü affetmemiş bir de bulduğu bahaneye bak ama o adamdan olur:))
ahahahahahha trendyol bu 😂 ama öylede olsa farketmez 😂
Bunun çok güzel bir izahı var ama yazmim şimdi 😃😃😃
ahahaha merak duygum yok ama bunu aşırı merak ettim yaz yazz olmadı silerim sonra 😂😂
Yumşak yumşak yazim o zaman seveni döverler döveni severler. Yani ne kadar zarar verirsen kötü olursan umursamazsan kıymetlisin 😃
yumşak yumşak katılıyorum sana 😂😂 aynen öyle bu devirde seveni dövüyorlar döven hep kıymetli imzalıyorum burayı jadjajdjajd
😃😃😃
Kadın zaten değerlidir. Hz. Muhammed (as) ne demiş: “Kadına, ancak asalet ve şeref sahibi kimseler değer verir. Onları hor gören ve onlara ihanet edense, kötü ve aşağılık kimselerdir.”
Aç kaldıktan sonra gelen pişmanlık hissi
siparişe bakar aç kalmaz kimse jsdjasd
Hanımımın yemekleri varken başkaları yesin o siparişleri. Taş olsun yine yemeye razı olurum, yeter ki yemek yapsın 😃
bi yemek için milyarlık dişi kırmaya değmez çok pahalı diş iyi düşün 😂
Her şeyin bir çözümü vardır. Dişler kırılırsa yaptırtırız sıkıntı değil. burada önemli olan yapılan fedakarlık
helal kral 😂
Aşko kuşko oluyor onlar. Daha değerliler sanırım 🤔
bende ondan olacam 😂😂😂
taktik alıp öğrencem 😂 bakim onlar napıyo aynısını yapsam olur bence jdjsajja
Ojeyi sevmem ve sevemem. Yemek yapana gelince, baş tacıdır. Ama yapmasa da olur. Ben yemek yapma konusunda yeterince iyiyim zaten :)
İki taraf da bilmeli. Ama yemek yapmayı bilmek ya da bilmemek kıymetini etkilememeli insanın.
Şahsen kendim için yemek yaparım ve kendi elimin yaptığı yemeğe güvenirim. Dışarıdakiler temizliği, malzemesinin kalitesi vs belirsiz.
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum sebepleri farklıdır.
Ben 4 çeşit yemek yapabilirim, yapamayan kadıni yeteriz olarak görmem ama o kadar da kıymet vermem
Biz yapıyoruz da sanki çok mu kıymetli oluyoruz 😂😂😂
bence konu ile alakası yok
kıymetli de olmaz kıymetsiz de
Evet öylelerini el üstünde tutarlar ama saçını süpürge edenlere kıymet bile vermezler..
evet yemek yapmayı bilen kadın her konuda 1 adım önceee bence
Ruhuyla sevişenler daha kıymetli. Yemek yapması opsiyonel artık
Hayır ya kıymet bilen her türlü biliyor bilmeyen de bilmiyor.
yemek yapmak kıymetlendirecekse kıymetsiz kalayım mk
Onu bilmem de erkekler genel olarak bilmiyorlar kiymet falan hepsi hikaye
Asla eli hamarat olmalı ben demeden istemeden gizliden yapmalı
Erkekler çok garip her işini kendi halleden güçlü kimseye muhtaç olmayan hatta ona destek olan kadınlar dururken erkeğe muhtaç parasını yiyen saçma sapan kadınları tercih ediyorlar
sanırım evet ama yemek yapmasa da seksi çekici olacak böyle süslü aman ojem bozulmasın şu işe de elimi sürmeyeyim diyen kızları sever değer verir onlar
Hamarat olduğuna inanmamıştım zaten djdj
Ahsjsjsjsj hamarat olma gibi meselem yok ama canım neyi istese kendime yapabilecek kadar mutfak geçmişim var püf noktası sadece kendime keyfim ne zaman isterse kendimden başkasına hamarat değilim ben😂
Heee he tamam skdj
yavv gitt 😂😂
Bilmem, öyle mi oluyormuş? 😄
Öyle diyolar 😂 ben de inandım 😂
Afiyet oldu mu torti 😂
Çoksel olacaktıda beğenmedim parama acıdım iğrenç ötesi yaa ne zaman alsam rezalet yine öyleydi jadjasjd
Olsun kız yemek yemekir taştan yumusak her türlü gider 😂
djasjdjasjd aynen öyle karın doydu mu doydu 😂
Yo aksine sinir olurum 🤣
Kardeşim zaten evlenmeyecem ne anlatıyon ya 🤣
🙄🙄
Biri bana küfür etmişte onun yorjmunu vs kaldırdım ona dedim :D
he tamamdır
Kesinlikle öyle her şeyi yapınca kıymetsiz oluyosun
Yemek kadina ozgu birsey degil. Ama lezzeti baska oluyo be
Her nekadar öyle gözüksede doğru bir bakis değil bana göre kadın dediğin kadın gibi olmalı sorumluluğunu bilmeli kadın isterse hepsini becerebilir
"kadın dediğin kadın gibi olmalı" 🤔 kadın gibi nasıl olunuyor ki? 🤔 Herkesin dilinde bu terane kadın olmanın kriterlerini söyleyinde cümbür cemaat ona uyalım robot gibi tekdüze olalım kadın gibi kadın olalım fabrikadan çıkmış gibi 🤔
Sorumluluk sahibi olmayı kadına atfetmek ne kadar doğru bir bakış açısı bir de ona bakalım? Her iki cinsin sahip olması gereken asıl özellik sorumluluk zaten bu sadece kadının göreviymiş gibi lanse etmeyin hele ki bir kadın olarak. Kadın isterse istediğini yapar, ama kendi istediğini yapar birilerinin kadın olma kriterine göre yapmaz keyfinin kahyasına göre yapar olması gerektiği gibi. Teşekkürler.
Hanifendi burada kadın olarak sormuşsunuz bende ona göre cevap yazdım tabiki iki cinste sorumluluğunu bilecek kadın kelimesinin bir açılımı var zaten nasıl olmalı diye bunu internetten araştırıp öğrenin isterseniz
"kadın dediğin nasıl olmalı" bunu açıp internetten okuyup öğrenicem ve öyle olucam öylemi ahahhsahadhasdjajdsjads 🤣🤣🤣🤣 neyse yaa bişi demicem değmez 😂
Hanifendi soru sormuşsunuz bende size kendi düşüncemi belirttim uyarsınız ya da uymazsınız o sizin kararınız aynı şeyleri düşünücez aynı fikri savunucaz bir bir kural yok ama bu soruyu siruyorsaniz karşınızdaki insanın fikirlerine de saygı duymanizı rica ediyorum güzel bayan
Yoo duymuyorum , soruyu "kadın nasıl olmalı" diye sormadım. Bana gelip "kadın olmanın koşullarını" anlatan hiçbir söze cümleye kişiye saygı duyamam bu kendime saygısızlık olur çünkü. Teşekkürler.
Yemek yapmayı biliyorum ama yapamıyorum diyorum
Sanmıyorum 🥲
yemekten kastın hamburger mi:DDDDDDD
Bence tam tersi olmalı
Bana göre yinede hayır
Ev yemekleri zaten kilo aldırıyor :D Almiyim
Tamam inandım😄
Kocanıza sık sık içli köfte yapın
Yatakta iyiysen yemek açığı kapanıyor 😉
Evet öyle oluyor genelde
Sanırım evet
Aynen ya nasıl bir hayat
Yalnız bu aşırı doğru Shdh6
Kıymet böyle belirlenmiyor
Kadından kadina degisiyor
Açıklama o kadar doğru ki
Yanliz canim cekti
Çekmesin hiç parama acıdım 😂 hiç beğenmedim. Ne zaman kfc popeyes yesem berbat oluyor buda berbattı. Neden aldım onu da bilmiyorum 🤣
🤣 yinede Afiyet olsun canimm bildigim iyi oldu artik ordan almam
teşekkür ederim 😍🥳
El lezzeti olan kadın 3-0 öndedir
Tırnağında oje göremeyen tek benmiyim😅🤭
dersem inanın tamam mı? yalan olduğunu kendim söylüyorum zaten bunun için beyninizi yormanıza gerek yoktu 😂😂 açık açık yazıyor çünkü 🤣
Yemek yapmayan kadının, boş tenekeden farkı yoktur..
aynen bak çok ses çıkarıyor şekil a 1 🤣🤣
Yemek yapanı kucağımda gezdiririm ssjs
Derin bakışları ve Merhameti önemli
Allah bize de nasip eylesin ne diyelim
Galiba daha kiymetli
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?