Ben yemek yapmayı seven birisi değilim ablama dedim ki kocam da çalışır ileride ben de ama yemek yapmayı sevmiyorum kocama derim ki sen yemekleri yaparsın ben temizliği yaparım görev dağılımı olmuş olur o da yemek yapmayan kadın mı olur dedi anlayamadım nesi var yani nolmuş sanki kocam yemek yapsa ikimiz de çalışıcaz zaten
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadınlar ev işlerine daha yatkın, erkekler dışarı işlerine..
Fakat son yıllarda kadını dışarıya çıkarıp erkeği eve sokmaya çalışıyorlar..
Dışarıda daha fazla risk, daha ağır, daha stresli işler varken ve erkekler buna yatkınken, pasifleştiriliyor eve sokarak..
Kadınlar da daha nahif, daha narin olmalarına rağmen, gereksiz yük ve strese sokuluyor..
Böylece düzen bozuluyor, sistem işlemeyez hâle gelince, dışarıdan müdahale kolaylaşıyor..
Bu milletin kızları ve erkekleri uyanık olmalı ve bu oyunu bozmalı..
Elhamdülillah ben ve benim gibi düşünenler az değil..
#Vesselam
Knk ben de işe gidip çalışcam ya hani
Ben de diyorum ki yarın çocuk olacak.. Bunun için çalışmamak kadın için daha hayırlı..
Erkek evi nasıl gecindirecek
Çalışarak ve kanaatle.. Bereket vesilesi..
Nerde öyle erkekler hepsi prenses olmul
Yukarıdaki gibi olursa kadın, erkek de prenses olur
Yemek temizlik bulaşık ütü kadının işidir. Erkek yapacaksa neden evleniyor ki dertsiz başına dert alıyor
Kadın da işe gidiyor erkek de ben hem çalışacaksam hem ev işleri yapacaksam neden evleniyorum ki o zaman annem yemek temizlik yapıyor ben bir şeye dokunmuyorum zaten evlenmek demek sevdiğinle beraber olmak demek
Sen de evlenme o zaman. Günahsız bir erkeğin hayatınız mahvetme. Bu hayatta çalışmak erkeğin işidir ev işi kadının işidir. Kadın çalışmak istiyorsa çalışsın tabiki ama ev işlerinide düşünerek çalışacak. Ev işleri aksıyorsa çalışmasın o zaman. Kadın çalışıyor diye ev işlerine kocasınıda ortak etmemeli
Tamam kocam çalıştırmasın o zaman beni ale öuhtac etmesin aldıkları zaten kaç para ki tek maasla gecincez calısmayan kadın mı kaldı
O zaman geçineceğin parayı kazanabilen erkekle evleneceksin sen de. yeterli parayı kazanmayan biriyle evlendiysen çalış destek ol tabiki ama bunu yaptın diye de ev işlerine ortak arama senin asıl işin ev çünkü yuvayı yapan dişi kuştur
Zengin adam zenginle olur zaten onlar da eve hizmetçi tutarlar
Zengin değilsen o zaman zengin değilmiş gibi yaşamalısın. Ev işlerinide yapıver bi zahmet çalışıyorsanda
Neden yapayım ya kocam da yapıcak ortaklaşa
O zaman evlenmesine gerek kalmıyor diyorum aynı şeyleri tekrarlatma adam temizlik yapacaksa annesinin evindeki konfor alanından neden çıksın
Ben neden çıkayım o zaman evlilik sandıgınız gibi yemek temizlik değil sevenlerin kavusması hiç asık olmadıgınız nasıl belli
Sen de çıkma o zaman ev işi yapmayacaksan diyorum sana zaten hanımefendi. Sen aşık mısın şimdi
Ağır bir cumle