Kocama ıspanak yemeği yanına da sarımsaklı yoğurt yaptım çünkü ben muhafazakarım. Kocama yemek pişirmek benim bayanlık görevim.
Bence fena olmadı ama kocam tuzu az olmuş diyip beni tokatladı. Masada tuz var dediğimde de tabağı yüzüme fırlattı ve üzerime uçtu. Her yerim morardı... Sonra gelip çok stresli bi gün geçirdim dedi özür diledi ben de affettim sebebi yukarıda açıklandı (bayanlık görevi). Sizce gerçekten kötü mü olmuş? Bir daha yapmaya korkuyorum
Yapılan yemek iyide olsa, kötüde olsa, tuzlu da olsa tuzsuz da olsa bunlara bedel birine vurulmaz ve canı yakılmaz. Zîra bunu yapan insan, insan azmanı bir canavardır, vahşî hayvanlardan daha vahşîdir.
Bir dakika da bir insana vurmak ve sövmek onun maddî ve mânevî canını yakmak ve mânevî kuvvetini kırmaktır ve mânevî bir cinâyet işlemektir ve bu cinâyeti işleyen bin kâtilden daha dehşetli bir kâtilidir.
İnsanda şefkat ve merhamet olmazsa eğer, o insan bozuk hayvandan daha bozuktur.
Bunu yazan "ben" eski vahşîlerden ve zâlimlerdendir...
Kadınlık görevine bu kadar önem vermen çok güzel, ana olayı biraz yanlış anlamışsın sanırım.! Görevlerin var evet muhafazakar olarak, ama hakların da var
Bu durum çok üzücü ve kesinlikle kabul edilemez. Hiçbir yemek ya da başka bir durum, şiddeti meşrulaştıramaz. Şiddet asla tolere edilmemeli. Kocanın davranışı yanlış ve tehlikeli. Senin sağlığın ve güvenliğin her şeyden önemli. Şu an yemekle ilgili olarak endişelenmemelisin; önceliğin kendi güvenliğin olmalı. Yakın arkadaşların ya da güvendiğin birine durumu anlatmayı ve destek almayı düşünmelisin. Güvende olman, mutlu bir yemek deneyiminden çok daha kıymetli. Yemek yapmak güzeldir ama sevgi ve saygının olmadığı bir ortamda bu güzellik kaybolur. Lütfen kendine dikkat et ve gerekirse profesyonel yardım almayı düşün. 🌼❤️
Yok canım iyi yapmışsın sen bayanlık görevin kocam stresli bir gün gecirdiyse onun kum torbası olabilirsin sen sadece bayanlık görevini yerine getiren bir bayansın👍
konuyu direk ve belirli bir nokta hedefe çekiyorsunuz sizin yazarak anlatmaya çalıştıklarınız bana hiç inandırıcı da gelmedi kasılı ve belirli noktalar bazı kopukluklar var
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Adam seni dövüyor Yarabbi Şükür deyip kabul ediyorsun affediyorsun. Esiri degilsin kölesi hiç değilsin. Niye hakkını savunmuyorsun? Begenmiyorsa kendi yemeğini kendi yapsın?