Kaynanamdan nefret ediyorum daha 1yillik evliligimi burnumdan getirdi beni sinir etti bende sen ölmeyimi unuttun ölsana dedim kocam sen nasil konusuyosun ne dedin sen diyip agzima bitane cakti neye ugradigimi sasirdim annesine bisey demedi ve bana tokat atti? ozur diledi ama yinede gururum incildi? affetsemmi yoksa bidaga olurnu?
Cevabın nedir?
Gördüğüm kadarıyla ikiniz de çok gençsiniz, gençliğin verdiği bir cehaley de illaki olacak.
Kaynanan hak etmiş bile olsa bu şekilde konuşman yanlış. ikizler burcu musun?
Çok dik başlısın, bu tavrından vaz geçeceğini sanmıyorum, o yüzden daha çok sürtüşmeniz olacak.
Eşin bu durumda seni biraz idare etmeli. Idare etmek denince alttan almalı demiyorum.(tabi senin istediğin tam olarak bu aslında)
Sana tepkisini belkide siz başbaşa kaldığınızda ortaya koysa sanki daha iyi, ki bu kadar sabretmesi biraz zor.
yani yanlız kaldığınızda seni bir güzel pataklaması gerekiyor canım :)
her geçen gün eşine daha fazla kinleneceksin, bu böyle gidecek.
Bak sen haksızsın demiyorum ama haklıyken haksız duruma düşme lütfen.
Umarım bir gün mutlu olursunuz...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sana şu kadarını söyleyeyim kocan işin kolay tarafına kaçmış erkek adam ne karısını anasına ne anasını karısına ezdirir şunu söylemeliyim ki bir erkek anasının sözünden çıkmazsa çok eş değiştirir iyisini anasına yarıyacak eşi hayatı boyunca bulamaz çünkü analar evlatlarını paylaşmayı sevmez erkekler bunu bilmeli eğer eşinin sözünü dinlerse ana hakkını ödeyemez anaya bababaya asi evlat olur gelecekte de kendi evlaladı da kendisine asi olur o yüzden ipleri baştan ele alacan erkek olarak konuşacan aranız daki tatsızlığı hiç bir zaman ben bilmeyecem yoksa ikinizde beni kaybedersiniz diyecek bak o zaman kaynana gelin nasıl ana kız oluyorlar
23 Yorumla
Kayınvalidenle tartışmışsın seni sinir etmiştir eyvallah ama sen annene böyle denmesini ister misin istemezsin hatalısın daha sakin olmalıydın tabi teori böylede pratikte Allah yardımcın olsun. Diğer konu ise hemen affetme süründür öyle affet yoksa normal karşıladığını düşünür bir daha yapamasın ki yapmasında zaten gücü sana yeter ancak... Kendini ezdirme eşine tavrını koy ama kayınvalidenle arayıda düzeltmeyi unutma geçmiş olsun zor bir durum gerçekten beklemeyince hele normal olarak çok dokunur insana. s. s
01 Yorumla
Soran+1 yılsagol canım
+1 yılEe yuh ama öyle laf denilirmi. O seninde annen sayilir alttan al. Kocanin kiymetinide bil. Iyi sabrediyor size, zor vallaha Gelin Kaynana kavgalarii...
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
85Cevap
+1 yılKız bende kaynanamla yaşıyorum ama bigün olsun seninki gibi laf söylemedim çok kızsam bile. . Ve kaynanam herşeyime karışır ağır laflarda söyler bazen. Sonuçta ben onun zamanından değilim oda benim. Benim yaptıklarım ona çok ters gelir beni anlamasınıda beklemiyorum zaten ona hak veriyorum ama kesinlikle tersleyip kötü bir laf etmem. Sinirlenirsem odama çekilirim bisüre.
Sen öyle bir söz söylememeliydin canım ya tamam eşinde hatalı bu konuda sana vurmamalıydı. Eşini affet ve bu durumu tatlı ve güzel dille konuşun ve uzlaşın. Kaynananın ayrı bir evde yaşama imkanı varsa ayrılsın. Yoksada beraber yaşamaya alışıcaksınız mecbur. Her sözünü duyma sende biraz he de geç.. canım kocan kaynanan ve sana mutluluklar dilerim.. :)20 Yorumla
+1 yılÇüüüüüüüş çocuk musun sen? Yetişkin ve aklı başında bir insanın edeceği laflar değil bunlar. Aranızda ne geçti bilmiyorum, yani haklı bile olmuş olsan bu laftan sonra kendin kendini haksız yere düşürmüşsün. Senin annene böyle denilse n'apardın? Anne bu. Başka bir eş her daim bulunur ama bir anne ölürse yerine başkası gelemez. Kocanın sana tokat atması elbette ki hiç hoş değil ama sen baya damarına basmışsın. Sen kayınvalidene böyle laflar ederek onun ekmeğine de bal sürmüş olursun ayrıca. İlla ki haklı çıkmak istiyorsan, onun seni kötü gelin diye göstermesine inat sabırlı olup, iyi davranmaya devam etmelisin. Bırak konuşup dursun, sen karşılık verme. Söylediklerine he deyip, yine kendi doğru bildiğini yaparsın. Kayınvaliden gidince de kocana azcık cilve yapıp, onu kendi tarafına çekersin nasıl olsa. Azcık aklını kullan be güzelim. Öfkeyle kalkan zararla otururmuş. Olan yine sana oluyor en nihayetinde.
00 YorumlaSende hatalısın eşinde. Pekala kaynanan geçimsiz huysuz biri olabilir ancak hatır için çiğ tavuk yenir. Eşinin sende hatrı yokmuş ki dişini sıkıp katlanamamışsın. Sen o lafı söyleyince herşey düzeldimi yok. Eline geçen ne var? Zarar ziyan.. Çekmek istemiyorsan çık ayrı eve tutan mı var sizi. Yok durumumuz buna müsait değilse sabretmeyi öğren. Şartlar ne olursa olsun saygısızlık yapmak seni ondurmaz.
41 Yorumlabence ERKEK EŞİ VE ANNESİNİ ayrıt etmeli arasında 2 li maymunu oynamak yerine o aradan direk çekilmeli zaten gelin kaynana hiç anlaşamam ama bazı erkekler eşlerine düşkünlüğünden olsa gerek anne ve eşinin araısnı iyi olmasada öylemiş gbi davranıp olyları bastırıyor ve biz gelinler bnde gelinim canım kayınvalidemi bnde pek sevmem fakat eşime bunu yansıtmam kimse annesini atamaz sende öyle eşin en ufk birşey söylese send ehmen savunmya geçersin öyle dğeilmi AMA EŞİNİN SANA YAPTIGI BU HAREKETTE ÇOK YANLIŞ sende keşke öyle demeseydin ama insan sinirleri neler deyip neler yapıyr bnce affete biraz sürünsün sonra yine aynısı olmamamsı içn
00 Yorumla
+1 yılYaşın 21 miş ama akıl yaşın 12 galiba. Sen büyüklerine terbiye diye bişey öğrenmedin mi kızım? 12 yıllık ilişkim var eşimle ve 8 yıldır evliyim. Her türlü yeri gelir karşı gelir fikrimi sonuna kadar savunurum ama böyle hadsizlik asla yapmam. Ne ben yaparım nede eşime yaptırırım. Sen kimsin ki kocanın annesine böyle laflar söylüyosun!! Senin totonu fazla kaldırmışlar çok şımartmışlar seni ama yakında görürsün gerçek dünyayı.
13 Yorumla
Soran+1 yılyok vallaha ablam cok mutluyum ben kaynanayida bir evden atsam rahatlicam ozaman guzel hayat baslicak
- +1 yıl
Kaynanayı atayım derken sen kapıya konmada dikkat et. Bulunmaz hint kumaşı mı sanıyosun. Kocana karı çok sana adam çok valla.
Bence eşini çok sağlam korkut onu kaybetme korkusuyla bir korkut benim eşim kaynanamin yaninda sakasina deli bile diyemez yapacaklarimi bilirr annesine babasina kotu bir konusmam hareketim olursa beni sakin onlarin yaninda uyarma diye koydum agirligimi otoriteyi kur yoksa kaynana seninkini cook guzel avcuna alir tokatla kalmaz bu is devami gelir
01 Yorumla
Soran+1 yıloyle yapcam zaten
+1 yılsoruyu sormuşsun cevap verildikçe önüne geleni azarlıyosun. birisi senin annene ölmeyi unutmuşsun derse ne hissedersin bilemem ama bu kafayla aldığın darbeler bir tokatla sınırlla kalmayacaktır. kocanın hatası yok mu tabiki var. ama sen kocanın yanında annesine bunu dersen o da annesinin önünde sana ya tokat atar ya kapının önüne koyar afedersin.
tabi bu benim fikrim gerisi seni bağlar.21 Yorumla
+1 yılBoşanmakla tehdit et. Bir kere vuranın bir daha vurma ihtimali fazladır. Sonu gelmeyebilir bunun. Vurduğuna pişman et. Eğer baktın gerçekten pişman evliliğe devam et, bir daha vurursa boşan. Aile içi şiddetin başlangıcı olur yoksa. Çoluk çocuğa karışınca çok geç olabilir. Bizim öyle bir komşumuz vardı.
20 Yorumla
+1 yılErkeklerden haklı diyenlerin ağızlarına iki tane çakasım geliyor ki sonrasında kızlarda bana haklı desinler. Yahu kaynanaya öyle laf edilmez ayıp etmişsin ama seni kaynanayla okadar muhattab eden eşin öküzlük yapıp bir de tokat atıyorsa sende burnundan getireceksin tabi
00 Yorumlaarapların çok sevdiğim bir sözü vardır. men dakka dukka. yani "eden bulur"
41 Yorumla
Soran+1 yılben gelinime oyle laf etmem
+1 yılSen eşinin Annesine böyle hakarette bulunacaksın ve eşinin bu olaya tepkisiz kalacağını bekleyeceksin.
Ben olsaydım birtaneyle bırakmazdım kesin döverdim, neticesinde eşinin Annesi o senin Annene böyle bir hakarette bulunsa ne yapardın?
Şunu unutmamak gerekir Anne 1 Tanedir ve bulunmaz fakat Eş Kadın veya Erkek bulunur.00 YorumlaErkek annelerine düşkün oldukları için pek laf ettirmezler sen de ölmeyi mi unuttun keşke olsen demişsin bu lafta ağır geldi bana biraz bu yüzden kocanın biran refleks le Tokati atmış bence biraz küskün kalıp sonrada barışın düşün bir kaç gün den fazlada abartma bence bu arada size mutluluklar her evlilik te kaynana sıkıntısı olur bunun nedeni şu olabilir düşünce ve nesil ayrılığı
00 Yorumla
+1 yılSuç sende.
Eşinin hayatı boyunca en kıymetlisine öl demişsin.
Kafan güzeldi o an galiba.
Adam vurmakla haklı yani
Bir eşşeklik ettim beni affet diyip sana vurdugu içinde ona o öfkeni bellide etmelisin.
Sonra öpüşün barışın ;)
Anneyide takma.
Konuşsun dursun.00 Yorumlaöyle kuru kuru affetmeyin. çünkü bilirim kaynananın ne çirkef olabildiğini. bizim bu tarafta gelinler neler çekiyor. kızı döve döve salak ediyorlar.
kocanızı çekin bir tarafa bir şartla affederim bana kötü davranmayacaksınız deyin.
bir sene geçmeden gelinine tokat attıran yarın bir gün koca evde yokken kendisi dayak atmaya kalkar.
ama sizin de lafınız ağırmış yani.00 Yorumla
+1 yılŞimdiki kızlarmızın maşallahı var. Dilleri bir karış.
1 o senin buyüğün
2 o senin annen
3 empati yap kocan senin annene söylese belki tokat atamazsın ama dediğini bırakmazsın.
O kocanın annesi tabiki onu koruyacak. Annelik hakkı ne biliyor musun sen?03 Yorumla
Soran+1 yılsussakta ustumuze ciksinlar deme ölsem susmammm
- +1 yıl
Ben kocanın yaptığını savunmuyorum. O da yanlış yapmış ama senin yaptığın çok büyük hata. Anladığım kadarıyla aynı evde yaşıyorsunuz. O zaman ayrılacaksın.
- +1 yıl
o onun nerden annesi oluyomuş ya gerçekten bir anne gibi olsa oğluna ağzının payını verirdi karşımda karına nasıl vurabiliyosun sen diye. bir kere anne gibi anne olan çocuğunun yuvası huzurlu olsun diye o çenesini tutar. kaknem karı !!
- Kişilik & Karakter konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın en değerlisi annesidir sevmesende kocanın annesi o öyle demen çok yanlış kaynanandan önce kocana ayıp etmişsin anne bu anne bence sen terbiyeni takınmayı unutmuşsun
22 Yorumla
Soran+1 yılhaketti ama
- +1 yıl
Böyle saçma şey mi olur ya ne hakketmesinden bahsediyorsun ölüm bu 2 gün önce arkadaşımın annesi öldü onun halini ben bilirim ölümü bu kadar hafife almayın allah aşkına
Seni babana göndermediğine dua et sen. Ben olsam o gece seni bir güzel becerir sonrada babana geri götürürdüm. Yaptığının hiç bir şekilde mazereti olmaz. Söylediğin söz asla söylenmemesi gereken bir söz. Kaynanan yaptığında hatalı olabilir ama sen haklıyken haksız duruma düşmüşsün.
00 YorumlaKnk haketmissin kimbilir ne kdr arssizsin sen paso kaynana suclayin zaten diğerinde ayni yahu kaynanada gelini bine ya birde kadim olmak zor derler sen arada o dengeyi kurmaya calisirken bir kendini hayal etsene geride ne kiziyon patlamistir ikimiz yuzunden
00 Yorumla
+1 yılay bazen insanı öyle bir arada bırakıyorlar ki biri eşi biri annesi hani seçim yaptıracak yere getiriyorlar kocanda bence her ikinizi idare etmesini bilmem ve bazen insa öyle bir doluyor ki ne yapcagını şaşaırıyor onun senin yaptıgı gibi yapma çek bir kenara konuş bak cidden kulak asma yok onu yap yok konuşma diyenler geç harbiden konuşun ya bak lafa bak şimid
KÜSMEK VE DARILMAK İÇİN BAHANELER ARAMAK YERİNE ; SEVMEK VE SEVİLMEK İÇİN ÇARELER ARAYIN!!!00 YorumlaYani tokat atmak tabii ki aşırı ama biri benim annem için biri bunu söyleseydi boşanmaya kadar giderdi.
22 Yorumla
Soran+1 yılabartma
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu lafı niye söyledin biraz daha açsan iyi olablir daha net anlarız
sinirle söylenmiş bir söz tokat atmak gerekir miydi acaba?
kendini ezdirme bir daha yapmaz umarım. sabır etmeye çalış dicem de ne insanlar var ya :S
koskoca kadın oğluna ispiyonlamış yazık anne gibi davranablirdi belki de00 Yorumla
+1 yılOlay olamak için mi yazdın bu yazıyı. .. terbiyesizlige bak. Her işin bir adabı var. Kavganın bile. Öncelikle kocanla üslubunu takinarak konuş sonra şu kaynana lafını bir kenara kaldırıp anne de!
01 Yorumla
Soran+1 yılannemi cok beklet ölürümde anne demem ona.
Ayrıl bence, boşan gitsin. Sonuçta kocanın olayları bu raddeye gelmeyecek ve sana o lafı söyletecek kadar ortamı germeyecek şekilde anneni idare etmesi gerekiyordu. Bence ayrıl, bu kadar anne düşkünü adamdan koca olmaz.
00 YorumlaAffet ama hemen Affetme insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin şiddete başvurmamalıdır ya şimdi affedersen kötü bir şey yaptığını anlayamayacak devamını getirecek daha ilk yıldan böyle yaparsa gelecekte sen düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi olmuş, bir tane daha çaksa da haddini bilsen. karşındaki kadın ne kadar cadı veya gaddar veya karaktersiz olursa olsun senin eşin var arada, sen nasıl öyle bir kelimeyi kullanabilme cürretine kalkışırsın. bir sorun varsa eşine anlat sen çık aradan, bu ne terbiyesizlik böyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılben suscam ahahah susarmiyim ben hic
Cevap sahibi+1 yıleşin gereken ağırlığı gösterse böyle konuşabilir misin sen, sen de haklısın ipini fazla uzun bırakmış
Ne kadar nefret etmiş olsanda bu söylediğin terbiyesizlik canım kabul et.
Ve eşin de iyi bir insanmış ki gelip Özür dilemiş.
El kaldırmasını asla kabul etmiyorum, fakat annesine karşı çok ağır konuşmuşsun.10 Yorumlayaptığın saygısızlık
tokat atması doğru değil ama kıyas yapıldığında seninki daha büyük ayıp70 Yorumla
+1 yılTokatın bahanesi olmaz.
Senin yaptığın da öküzlük. Onun da bahanesi yok sanırım.
Kocanla aranı düzeltirsin, o kolay da annesi ile aranı düzelt. Adama da yazık.10 Yorumla
+1 yılDayağı savunmanın bir yanı yok ama benim anneme de ölsene deseydin bende bir tane patlatırdım, kaşınmasaydı yazmışsın aşağıda ki yorumlardan birisine, bence özrü dahi hak etmiyorsun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kocanın yerinde sen olsan sen ne yapardın patavatsızlık ve saygısızlık senin yaptığın bende ne olursa olsun aileme laf söyletmem ama ailemde eşime diyemez aradaki dengeyi iyi kurmak gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılBen olsam 1 tane ile yetinmezdim. Kendinize gelin l*n ! Siz yokken analarimiz vardi bizim, siz kimsiniz ki anamiza laf edeceksiniz !!
02 Yorumla
Soran+1 yılhicte bile
- +1 yıl
Az bile yapmış kocan, terbiyesiz
Sende haketmişsin.
Ne kadar konuşsada senin büyüğün.
Sana büyüklerine karşı terbiyeli olmayı öğretmedilermi.
Eşin sana terbiye konusudna bir hatırlatma yapmış sadece.02 Yorumla
Soran+1 yılhalla halla o konusacak ben suscam cok bekler.
Allah korusun ya annesi icin tokat atan sonra neler neler yapmaz o anne yasadikca cok dayak yersin... Konuyu bilmiorum ama ölsen demekte hos degil yüzüne
06 Yorumla- +1 yıl
Annem için adam öldürürüm tokat atmak ne kelime.
- +1 yıl
yarın birgün sizde anne olacaksınız çok laf yapmayın , o dediği lafı benim karım anneme dese gebertirim
- +1 yıl
yarın birgün sende anne olucaksın
- +1 yıl
kafan mı iyi?
Kişilik & Karakter konusunda 690 cevap paylaştı. ohh az yapmış valla.. evlendiğin adamın ailesini ailen olarak gormeyıp sen ölsene gibi konusuyorsan o tokat sana az bile.
10 YorumlaAz bile yapmış, dua et seni alıp babanın evine götürüp bırakmamış. İleride sende yaşlanacaksın.
12 Yorumla
Soran+1 yılhicte bilee
+1 yılVay be ne kocaymis. Bide ozur dilemis. Ben olsam tokatin ustune bide evden kovardim.
11 Yorumla
Soran+1 yılhemde 3kere. o
+1 yılBence sen hak ediyor gibisin :D öyle denmez ne olursa olsun. Sen özür dilemelisin. Memnun değilsen arana mesafe koyarsın kaynananla biter. Kocan haklı kusura bakma. Anne en önemli insandır.
20 Yorumla
+1 yılEşinin kocasını bir ANNE olarak görmemeyerek, Kaynana olarak sıfatlandırdığın sürece KOCAN'dan tokatta yersin , tekmede! Allah beter dayaklardan, koca gazabından korusun seni, akıl fikir versin. Kaynana ne?
01 Yorumla- +1 yıl
Kocan seni evden atarsa bizede bekleriz...
+1 yılşerefsizlik ya artık daha da burnundan gelecek... devamı ilerde olacak beni hatırlarsın kaynanan artık oglunun kendinden yana tavır aldıgını gördü bundan sonra agzına edecek senin
12 Yorumla
Soran+1 yılabartmadinmi biraz hristiyon
- +1 yıl
tamam vakti saati gelince hatırlarsın o zaman abartma mı değil mi yazarsın bana
ben olsam o kocayı öldürürdüm sinir oldum akşam akşam
03 Yorumla
Soran+1 yılburnundan getiriyom zaten
senin yaptığın boşanma sebebi biliyormusun bunu adam istese seni tek kalemde boşar bu söz yüzünden tokatla kaldıysa yat kalk dua et
44 Yorumla
Soran+1 yılhalla halla gebertirim vallaha onu
+1 yılYav bırak o adamıda kadınıda uzaklaş bugün tokat atan yarın aldatırda döverde boşversene bir insan eşine nasıl kıyarda tokat atar ya.
02 Yorumla- +1 yıl
Eşimi daha önemli annesimi eşi her yerde bulursunda 1 tane anne bulamassın
- +1 yıl
Kadınında sucu var ama tokatı gelin yesin oh valla tamam buda ağır konusmus ama tokata gerek yoktu
Ağır konusmussun karısı olabilirsiniz ama o da annesi tokat atması tabiki kabul edilir birşey değil umarım sorunlarınız çözülür.
01 Yorumla
Soran+1 yılumarim:/
+1 yılaffet bence ya anneleri insanların hassas noktası. özür de dilemiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılvallaha hic bilmiyorum :/
- +1 yıl
bizim de böyle tokat falan oldu kaynana yok da başka sebepten. geçer ya :)
+1 yılKimin hanesinde ne olup bittiğini kimse bilemez. Buradan yola çıkarak ne sana ne de onlara suçlu ya da haklı denebilir. Yani kaynanam kötülük yaptı, ağzımdan yanlış laf çıktı kocam da yapıştırdı demekle muhakeme yapılamaz.
00 YorumlaSarı kart göstermiş. Devamı gelir o kafaya. Zaten o kafaya tokat yakışır. Söylenecek söz mü kalmadı.
32 YorumlaAdam dediğin karısına el kaldırmaz. Ama seninde doğru konuştuğun söylenemez.
42 Yorumla
Soran+1 yılhakketti ama.
Kişilik & Karakter konusunda 683 cevap paylaştı. Dayakla aldatma bir kere olduysa devamı da olur, tepkini koy, hemen yelkenleri suya indirme.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. sende acayip laf etmişsin gelin olarak. ama onunda vurması yanlış
02 Yorumla
Soran+1 yıldirdir yapinca sinirlerim bozuldu
yürü git affetme ayrıl adamda rahata ersin bir sevap işle.
11 Yorumla
Soran+1 yılayrilsam rahatami erer bensiz yapamaz o.
+1 yılÖlme lafini kullanmasaydin canim keske agir hem de yasliligina ver cocuk gibi ilgi istiyolar madem durum boyle kocanla tatli dille zamaninda konusmayi deneseydin keske
00 YorumlaBak kaynanan dediklerini yapmış olabilir sevmeyede bilirsin ama ettiğin laf kaldrilir cinsten değil benim annem e kocam dese bosarim o derece ağır bence affetmeyi geç senin Özür dilemen lazım
00 YorumlaÖyle söylememeliydin diye düşünüyorum. Sen de ilerde kaynana olacaksın. Anlayacaksın o zaman
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim anneme o sözü söyleyen kızı kolundan tutar babasının evine götürürüm. Terbiye edemediğin kızını bu yaştan sonra ben terbiye edemem deyip bırakır çıkarım. Annem o benim Anneeem.
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞuanda bekarım. Birlikte olduğum bir bayan var. Şayet Anneme bu şekilde davranacak olsa aşkından da ölsem silerim. Umurumda değildir. Ben şuanda bu konumdaysam, 2 üniversite bitiydiysem. Evim ve arabam var ise Anne ve Babam sayesindedir. Bana emeklerini saymakla anlatamam. Onların bana verdiklerinin hala karşılığını tam anlamıyla veremedim. Bir kadın için de Annemi değişecek değilim. Terbiyesizliğin sonunu öder. Konu bu kadar basit. Ben ikinci bir Anne edinemem. Kimseye de değişmem.
ya tokat atması affedilemez ama anneye öyle denir mi? yazık kadına
00 Yorumla
+1 yılElim ayağım titredi yeminle seni aşağılık sürtük. ..
12 Yorumla
Soran+1 yıltabi tabi.
- +1 yıl
Erkekleri de anlamıyorum nerden bulur sizin gibi "demon" ları anlamadım ki. .
Anneye git ölsene demek nedir l*n vay * :D
'' Sen ölmeyi mi unuttun ölsene '' Beynim nirvana yaptı ^^
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbencede haketmişsin kaç yaşındasın sen 16 yaşında falanmı naaptiki kaynanan sana böyle densiz bir laf ettin...
02 Yorumla
Soran+1 yılcok dirdir yapiyor tak etti
Cevap sahibi+1 yıldır dır mı bu kelimeyi söylettirdi sana bence sen fake soru sordun gibime geliyor... neye dırdır yaptıki neler yaptı bir tamm olarak anlatta bilelelim "dırdır yapıyor" kelimesi seni hiçmihiç aklamıyor kocan sana vursada haklı anne kutsaldır belliki sende dengesiz değişik bir kişiliksin kadın haklı olarak sevemedi seni liseli gibisin cevaplardan anladığım kadarıyla
+1 yılvalla haketmişsin ne kocana kızmaya hakkın var ne de kocanı affetmemeye...
25 Yorumla
Soran+1 yılhalla halla
- +1 yıl
halla hallası mı var hem suçlu hemde pişkinsin gerçekten eşin iyi dayanıyor yaşın kaç 18-19-20 ? 18 im ve senden daha olgun düşündüğümü gördüm
Soran+1 yıl21im canım abla de bakim
- +1 yıl
:D valla abla o zaman şöyle diyim öncelikle abla diyerek egonu bir tatmin ediyim ardından 21sen 21 gibi davran benden daha küçük düşünen bir beyne sahipsin hadi eyvallah hesabı kapatcam :)
kaynanan dedıgın kısının kocanın annesı olduğunu unutmuşsun az bıle ypmıs
22 Yorumla
Soran+1 yılhalla halla
- Devamını Gör (101)
Devamını Gör(146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?