Biz kocamla 1 yildir evliyiz ben 19um o21 ask evliligi oldu bizimkisi amaDün annesiyle kavga ettim hic is yapmiyosun hep yatiyosun dedi bende bunu aksam kocama söyledim oda onun tarafini tutunca bende sinirlenip onun yastigi alip yere attim ve anneninde seninde canin cehenneme dedim istemiyorum seni yanimda diyerek bagirdim o an tokati yüzüme indirdi laflarina dikkat et deyip gitti simdiye kadar bana hic vurmamisti dokunmaya kiyamazdi nasil olduda vurdu bana:(?
Cevabın nedir?
SAYGI, evliliğin kurtarılması gereken en değerli eşyası budur. Saygıyı yitirmeye başlıyorsunuz çok dikkat et. Olayı bir savaşa çevirmeye şimdilik gerek olmadığını düşünüyorum (bu kocanın sana tek tokat bile olsa haklı olduğu anlamına gelmiyor). Şimdi bunu onarmak için eşinle konuşmadan önce annesinden özür dilemelisin çünkü o senden büyük biri ve eşinin annesi, saygılı olman şarttı. Eşinin annesiyle neden bu kadar samimisin? Araya mesafe koymalı ve bunu da korumalısın, dengeler ancak böyle kurulabilir, sen ona saygılı ol ki o da çizmeyi aşamasın. Eşine gelince, kesinlikle senden özür dilemeli ancak bunu sen istememelisin ve sadece annesi hakkında söylediklerin için özür dilemeli ve onun da senden özür dilemesini sağlamalısın (asla isteme, zamanı geldiğinde o dileyecektir). Eşinle aranız şu anda kötü olmalı ve sen özür diledikten sonra onun da dilemesi şart, bu yüzden sana özür dilemeden yakınlaşmasına izin vermemelisin, bu da sizin aranızdaki denge için gereklilik (hatta zorunluluk). Eşinle sakin bir şekilde konuşmaya çalış (alttan alarak değil, saldırarak hiç değil). Birbirinizi anlamaya çalışın, zamanla birbirinizi neden bu kadar az tanıdığınıza da şaşıracaksınız, bekleyin ve görün. İkinizinde olgunlaşmaya ve birbirinizi tanımaya ihtiyacınız var, bu çok açık görünüyor. Bunu kimselere de anlatma olay büyür ve sizi aşar. İlişki sizin aranızda olan şey ve hiç kimseyi ortak etmeyin, evliliğinizi değil, dostluğunuzu, arkadaşlığınızı, sevginizi ve saygınızı koruyun. Gerekirse kocana bu söylediklerimi senin fikrinmiş gibi anlatmaya çalış, güzel bir ömür ve sevda diliyorum size.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Annesiyle yaptığın kavgayı sadece senin anlatımınla duyuyoruz bu konuda bir hakemlik yapamaz kimse. Belki sen belki de kaynanan haklıdır? Alınmaca yok...
dediğin laflar kötü olabilir ama attığı tokat kabul edilemez, hadi yaşı çok genç ve fazla kışkırttım diyip affedersin muhtemelen zaten özür de dileyecektir ama sağlıklı karı-koca-kaynana ilişkileri nasıl olur düşünmeniz gerek. Bu işi çözemezseniz mutsuzluk ve kavgalar çıkmaz o evden.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir erkek ya da bayan ailesi ve eşinin ayrımını yapmalı iki tarafta bir birinin ailesini sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda öyle an geliyorki insan çileden çıkıyor eşlerimizi yanımızda görmk istiyorsuz ama zannettigimiz gibi olmaya biliyor erkekler anneci gerçi bnde çok fazla anneciyim fakat o ayrımı yapabilyorum bnde nişanlıyım bizdede aile tartışması çok oluyor yaptıgı çok yanlış siz evlisiniz bnce onun san gelmesini bekle hatta yalvart aklı başına gelsin bn olsam bnde kalkıp vururdum dayanamam öfkemi almadanda durmam
00 Yorumla
+1 yılKocan o döverde söverde adam ol sen
118 Yorumla
Soran+1 yıltamam abla :D
- +1 yıl
mantığa bak. s
- +1 yıl
kadın değil köle yetiştiriyoruz,
- +1 yıl
Kafkefbuse helal
- +1 yıl
İşte aradığım hatun helal olsun sana Buse
- +1 yıl
Buse benimle evlenirmisin?
Rmz: Dogukan Yucesoy :D :D :D
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
84Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. hemen boşan hemen hemen hemen. evlenmeden önce sorsak hemen boşanırdın hadi bakalım göreyim seni boşan.
2823 Yorumla- +1 yıl
yuva yıkmak bu kadar kolay mı ya? dalga geçecekseniz gidin sitedeki ergenlere trollere sarın yardıma ihtiyacı olanlara boş boş nasihatler atmayın.
- +1 yıl
ha haaa süper cevap "eic"
- +1 yıl
senınle muhattap olan yok @ozgur34 kaşınma.
- +1 yıl
dikkat ediyomusun bilmem etmediysen yorum dakikalaımıza bak istersen ergen troll biz @KuRSuN_06 ile konuşurken sen şuanda 3. oldun ve eski bir türk atasözü derki 2 kişi konuşurken 3. ye... yemek düşer şimdi sen sus yemen bak @PianistKadın terbiyesizlik yapmasaydın ağzımı bozmıcaktım ergen trol mrol dikkat et laflarına döner dolanır boynuna
- +1 yıl
hayır ben sana demiyorum zaten @KuRSuN_06
- +1 yıl
ahahah ilk okul çocukları gibi saydırmış ya :) @ozguro34
- +1 yıl
ahahah OKEY ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılayip etmiş sin biraz. annesinin yaninda bide küçük düşürmüşsün. yalniz olsaydiniz belki vurmazdi. bizde de oyla birşey olmuştu. ama tersine. kaynnm esim ve ben kuzenimin düğününe gitmistik. ilimizin ailesi bir sebepten dolayı kus olduklari için , halam kaynama hosgeldiniz denemişti. kaynnmin kopurdugunu görmüştüm de akil edememistim. eve dönüşte kaynanam başladı ana avrat düz gitmeye. hakaretler küfürler havada uçuyordu. esimle ikimiz susturamiyoduk biturlu. kaza yapiyoduk az daha. sonunda Esim zivanadan cikti. basti anasına tokadi arabadan atti. sonra gidip getirdi elini öptü. sonra kayganam başladı kaseti bastan sarmaya. napalm dedik senle basedilmiyo:)
10 Yorumlaannesini şikayet etmen yanlış eşini sen ve ailesi arasında bırakma ve eşini annesine karşı doldurmayada çalışma bunu kayınvalidenle aranda halletmeye çalış sen ona iyi davran ki oda iyi davransın diğer turlu surekli çekişme olcak ve sizin ilişkiniz zarar görcek eşinde sende zor durumlara dşceksiniz olayı buyutup eşine soylemen yanlış tabi onun yaptığıda yanlış
10 Yorumla
+1 yılSenin tarafini tutup annesini mi dovseydi?
Onun sana el kaldirmasi ne kadar yanlissa, senin annesi hakkında öyle konusman da bir okadar yanlış.
Saygıyı eksik etmezsen, el üstünde tutar seni.
Çocukluk yapma, kaynanani da annen gibi görmeye çalış.20 Yorumla
+1 yılGencsiniz yasınızdan ötürü bazı seyleri asamamıssınız henüz. bazı erkeklerin anneleri en kıymetlileridir sende damarına basmıssın demek ki ama bana sorarsan senin yaptıgın da cok dogru degil.. sevgi olmasa bile saygı lazım umarım kocan ve kaynananla arandaki iliski düzelir
00 Yorumla
+1 yılErkek adam kıza el kaldırır mı lan? Nerde yasıyoruz, tabi sende kaşınmıssın ama vurmaması gerekirdi tabi, senı ıstemıyorum deyınce o da haklı olarak oyuncak mı bu işler gibi dusunmustur evlen ayrıl 18 yasında bir kız al emın ol herkes ona engel olmak istemistir zaten sürmez diyerek :) 1 yıldada biten evlilik zaten or. olur :) lafım sana degil genel olarak dagıtıyorum.
10 Yorumla
+1 yılsende kaşınmızsın gibi sanki tamam biraz aşırı olmuş vurması hata ama senin lafında yutulur cinsden değil yani. annesi için canın cehenneme lafı ağır olmuş. sadece kocana desen bu kadar parlamayabilirdi ama erkek için en püf noktalardan birisi annelerine edilen hakarettir (haksız bile olsalar)
00 Yorumla
+1 yılCanim onun annesini ona karalama soyleme birsey anneni seviyorum de yoksa evliligin bitrrer ornegi ablam mesela kocaa ailesinin kotu yaptigi seyi soylersen inanmaz cunku yillardr yanlarnda sen kocani eline alana kadar onun ailesini pohpohla yoksa evliligin biter allah korusun
10 Yorumla
+1 yılempati kur eşin senın annene deseydı aynı seylerı ve sana kızıp yastığını yere atıp ıstemıyorum senı deseydı? o annesi. cok normal kızması sen masum ol bıraz hersyden once annesini seçecek tabııkı canı kanı o , arada dengeyi kurmaya calıs sende haklısın ama evlilik bu kolay işdegil..
10 Yorumlakocadır döverde severde demek istemıyorum
eline koyim onun ben121 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılonun sana vurmaya hakkı olmadığı kadar senin de ona çirkeflik yapma hakkın yok... senin tarafını tutmuyor diye çirkeflik yapmana gerek yok. saygı duyman gerekir görüşüne ve haksız buluyorsan da haksız bulduğun kısmı söylersin ona. konuşursun olur biter...
20 Yorumla bugün aynı olayı resmen bende yaşadım. annemle gelini tartışıyor. ikisinide dinleyim dedim. annem oğlum bana saygısı olmasa olur ama sen napıcan senle anlaşacak bu diyor. kızda ailen şöyle ailen böyle. dayanamadıım dedim kıza. iki tane ağzına vurarım da değmez bana yakışmaz. istemiyosan buyur kapı orda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 yaşında evlilik yaparsan olacağı bu be canım kusura bakma sakın alınma ama daha çocuk sayılırsın bu yaşta nasıl iş yapacaksın önce olgunlaşman lazımdı biraz.. bende 18 im büyük konuşmayayım tabi ama kocanın attığı tokat tabikide doğru değil ama senin yaptığında doğru değil..
20 Yorumla
+1 yılbir erkeğin en hassas noktası annesidir, sen daha bunu anlamadıysan neden evlendin?
51 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnne herseyden once gelir bunu unutma gecende sevgilim birsey oldu kardesimden acildi bende ona dedim eger secim hakkim olsa seni degil onu secerim dedim acik acik
10 Yorumla canım bence istemeyerek ya da bir anlık öfkeyle öyle bişi yapmış olabilir. Erkekler tahammülsüz biraz hele onların tarafa bağırıp çağırınca inşallah düzelir aranız mutlu huzurlu olun inşallah
00 Yorumla
+1 yılBurdaki erkeklerin alayina bak yok nasil vurur yok Kıyamam sana yok eline koyiyim ne l*n bu
Sizin annenize karşı gelse kemik memik birakmazsiniz birde bayanlara sesleniyorum biliyorum bu soru fake ama yinede soyliyim kocanizi siz ve annesi arasinda bırakmayın cikan sonuç iste boyle üzer sizi hatta daha da kötü olabilir00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama sende çık ağır konuşmuşsun istemiyorum seni canın cehenneme ne demek bide kocanın yerıne kendını koy bakalım sana öyle dese ne yapardn tamam tokat atması anormal bir durum ama sende tatlı dılle anlatıp alttan alacağına basmışsıın feryadı
00 Yorumla
+1 yılKoca o döverde söverde. Sen ayaklarını yıka çocuklara bak hammallık yap.
Diye bişe yok. Boşa gitsin dava da aç donuna kadar al.40 Yorumla
+1 yılAğır laf etmişsin ama, anlık, fevri bir davranış olmuş. Karşılıklı özür dilenirse aşılamayacak birşey değil.
10 Yorumlageçen soru yazmıştım. kimse sallamamıştı.
bir tokada yuva yıkacaksan valla hiç değilse düğüne harcadığınız paraya yazık derim.
hoş anası da az ağır laf etmemiş ya. diyemedin mi oğluna bu kadar düşkünsen ona sen karılık yapaydın diye:)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Canın cehenneme ne amerikan filmi gibi. Bence bundan fazlasını söyledin. Annesinin dediklerini alttan almalısın susup otur kocana yansıtma. şimdi daha kötü oldu. Neyse unut bu olayı çünkü haksızsın.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılVurmakla hata yapmış fakat üslubuna dikkat etmen gerekiyor. Bu seni sevmediği anlamına gelmez. Umarım bir şekilde gönlüne alır. Sende biraz kendine çeki düzen verirsin.
00 Yorumla
+1 yılAnneye karşı bir kadının kocasını doldurması hiç hoş değil sende anne olacaksın unutma !
50 YorumlaSana vurmaya kimsenin hakkı yok!! Kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok senin asıl ezikliğin soruda nasıl oldu da vurdu bana demen vurmanın şekli şemali olur mu? Kendinizi bu kadar ezdirmeyin siz köle değilsiniz...
00 Yorumla
+1 yılUstune gitmissin canim adamin kiskirtma beyini. Kucuksunuz zaten daha sizde hosgorme mekanizmasi yoktur. Ekstra dikkat.
30 YorumlaSadece o kadar demişse iyi kocana karşı ne olursa olsun kocanın suçu olmadan böyle şeyler deme istemiyorum seni yanımda ne demek ya anasının tuttu diye böyle diyemezsin seni sevmiyorum demek gibi bir şey.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılsen burada gelip bundan yakınacağına patlatsaydın ya bir tane!! kısasa kısas..
00 Yorumla tahrik altında dahi olsa şiddete başvuruyorsa iyi düşün derim, bir yıllıkken böyleyse ilerisini düşünemiyorum, umarım pişman olur ve tekrarlamaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sende az değilsin anneyi ispiyonluyon hee onumu dövseydi oh iyi yapmış sana ortalık karıştırıcı seni elin kızı gelip annene yapsa cırlardın ama dimi
10 Yorumla
+1 yılSende biraz lafin nereye gidecegini bileceksin tokat hos olmada kasinmissin
00 Yorumla
+1 yılAyrılacaksın, gencecik yaşında ya hayvana vurulur insana değil. Hayır yani kim oluyor da vuruyor?
06 Yorumla- +1 yıl
O dayak değildir hanımefendi. Küstahlığına ders olacak bir tokat!
Çenesini kapaması için atılmış bir tokat.
Yeri gelir kadın da erkeğe tokat atar. - +1 yıl
Kadının gücüyle erkeğin gücü eşit mi beyefendi? Ve ne hakla bir kadına şiddet uygulanabilir aklım almıyor ! Bir sorunun varsa, bunu insanca halledersin, pardon ama hayvanca değil. Nasıl mı çözeriz? Kadın olay mı çıkarıyor, çekersin kapıyı gidersin. Tokat atmak nedir? Hayvana dahi şiddet uygulanmaması gerekirken, bir insan, bir insana nasıl hakla şiddet uygular?
- +1 yıl
Kadına şiddete ben de karşıyım.
Velakin benim anneme dil uzatanın haddini bir tokatla çözerim!
Tokat şiddet değildir! Tokat ağzını toplaması için, edepli olması için sert bir uyarıdır!
Tokat reflekstir.
Kadın dövmek ayrı tokatla haddini bildirmek ayrı!
Sen ikisi arasındaki farkı anlayamıycaksın ben ne kadar anlatsam da. - +1 yıl
Anneye kahpece edilen hakaretlere insanca karşılık verilmez sevgili bayan. yarın sizde anne olacaksınız gelininiz size hakaret ettiğinde taşıyıp büyüttüğünüz oğlunuz elbetteki o laf edenin ağzına sıçacak.
- +1 yıl
Tokat kelimesinin tasvirini isteyen yok sizden. Neyin ne olduğunu iyi biliyorum. Tokat refleks değildir, tokat sinirlendiğin için hakimiyetini kaybetmektir. Her sinirlendiğinde hakimiyetini kaybedecek adamdan eş olmaz. Daha sonra alışır ve bir tokat iki tokat derken bir bakarsın nelere kadar gider. Şuanda kadına şiddet uygulanıyorsa ve şiddetten dolayı ölen kadınlar var ise bu sebeple. Kadına haddini bildirmek adına atılan tokatlarla başlayıp ölümle sonuçlanıyor. Bunu asıl siz anlayamazsınız. Bir kadının tokatı savunmasına eyvallah ama bir erkek bir kadına tokat atılmasına haddini bildirmek diyorsa o erkek hakkında şüphe ederim, adam mıdır diye.
- +1 yıl
Siyah Atlı Sözde Prens arkadaşım. Benim oğlum gider de bir bayana her hangi bir sebeple şiddet uygularsa ve buna haddini bildirmek derse ben kendimde suçu ararım. Oğluma yeterince edep, ar ve terbiye sahibi yapamadığım için. Şuana kadar hiçbir şey şiddetle çözülmemiştir, çözülmez de. Bunu bilesiniz.
+1 yılOnjn annesi demek senin annen dmek şikayet etmemen gerekirdi ama etmişsin tabi eşinede saygısızlık yapmışsın yastk firltmlr fslan ama yinede vurmamalydi
00 YorumlaHemen ara ve şunları de : Seni lanet olası pislik zenci canın cehenneme lanetli herif anneninde canı cehenneme çünkü sende ona lanet etmiştin pislik adi herif lanet olası zenci..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam senin dilini keserim!
Onun annesi senin de annen!
Adamın damarına basmışsın25 Yorumla
Soran+1 yılBenim hicbi sucum yoktu
Cevap sahibi+1 yılYahu adamın annesine canı cehenneme diye beddua etmişsin daha suçum yoktu diyorsun.
Git elini öp Özür dile kocandan. Emin ol ki o da Özür dileyip sarılacak.
Bakma sen burada ki dangalaklara. Boş mezar bulsalar atlarlar.
Akıllarınca sana destek çıkacaklar 'öyle koca mı olur?, boşa gitsin' diyenlerin çoğu abazanın kralı.
Belki bir ekmek çıkar bize umuduyla arka organından yorum yapıyorlar.
Belki bir umut bana özelden yazar ben de nasiplenirim. Gibi... Düşüncelere sahipler.
Soran+1 yılya ben hayatta ozur dilemem bana hayvan gibi vuran o kopek gibide ozur dilicek benden
Cevap sahibi+1 yılNato kafa Nato mermer
her ne kadar olursa olsun. İnsanın annesi herşeyden özeldir, karısından bile.. Takmamak gerek bu tarz şeyleri ama tokat atması yanlış. bugun tokatla başlar yarın işkenceye kadar varır.. sende uzatma..
00 Yorumla
+1 yılsende ona vursaydın elin armutmu topluyodu :DD:DD:. d
40 Yorumlabugün tepkini iyice koymazsan bunu alışkanlık haline getirebilir.
00 Yorumla
+1 yılİyi bir tokatla kurtarmışsın ben olacaktım ki duvara sürtüp kafanı kıvılcım çıkartırdım yatıcana kalk iş yap azıcık kızım!!
30 Yorumlaİster suç sende olsun ister başkasında kimsenin sana vurmaya hakkı yok devam ederse boşan bence daha çok gençsin sonuçta
00 Yorumla
+1 yılKusura bakmada beni dokuz ay taşıyıp ne zorluklarla bu yaşa getiren anneme laf etcek gelinin ağzına çivili sopaylada vurulur. yarın anne olunca anlarsın
11 Yorumla- +1 yıl
O da bir annenin evladi * . na s. ksunlar senin pi. cc
+1 yılEvlilikte ufak tefek tartışmalar olur, tokat vs. şeyler asla kabul edilemez. Lakin küstahlığa ve kışkırtıcı hareketlere hakkınız olamaz. Empati yap, özür dile ki o da senden özür dilesin.
00 Yorumla
+1 yılbelki diyecekler vurmaması gerekir diye ama senin söylediklerinde yanlış bence hak etmişsin
00 Yorumlasana bisey deyimmi yazdiklarin hic gercekci gelmedi eger gerceksede biraz hak etmissin. bir adama annesi ve kendisi hakkinda canin cehenneme denir mi hic.. ben olsam kapiya atardim arkandanda canin cehenneme diye bagirirdim.
00 YorumlaO lafı etmemeliydin. Anne önemlidir özellikle erkekler için. Alttan alsaydın keşke..
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYazdıklarından daha fazlasını söylemiş olabilirmisin.
22 Yorumla- +1 yıl
Içimi okudun walla kesin fazlası vardır diyordum bende.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim hakliyken haksız duruma düşmüssun keşke annesin bagirmasaydin o zaman bunlar yasanmazdi. ama sen onu surundur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Bizler bu anlayışla Afedersin ama herhalti hakediyoruz bir tokatla başlar ve tepkisiz kaldığın için emin ol devamı artarak gelecektir
00 Yorumla
+1 yılAnneninde seninde anın cehenneme dedin ve karşılığında sadece bir tokat yedin az bile Özür dilemen lazım...
00 Yorumla
+1 yılKaynanan yapmis yapacagini sen batirmisin kocan sicmis burada ucunuzde suclusunuz kimse sikayet etmesin
10 Yorumla
+1 yılpeki sen nasıl o sözleri söyleyebildin ikinizde hatalısınız, bak daha evliliğin başındasınız oturun sağlıklı iletişim kurmayı öğrenin dingiller :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar erken yaşta evlenmenin sonu. Tokat atması doğru değil ama sen de evlendiysen evinin işini yapman gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana vurmaya hakkı yok ama sende işi abartmışsın biraz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLafin agir olmus keske trip atsaydin hakaret etmek yerine ama yine de vurma hakkina sahip degil sen de ona tekme at erkekligini yamult bir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıçma sıvama ekibini sizden seçiyoruz, alkışlarla sahneye buyrun.
10 Yorumla
+1 yılBitti bu artik hersey bir kere saygiyi kaybetmissiniz siz
00 YorumlaKendin kaşınmışsın azıcık çeki düzen ver davranışlarına bari.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. bir erkeğin en zayıf noktası annesi be kı zım iyi geçin he de geç annesini oğluna şikayetmi ediyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. vurmasa daha çok kavga ederdiniz. Bence o an kavgayı bitirmek için en sağlıklı hareketi yapmış :) Yüreği sızlamıştır onunda. Barışırsınız
00 Yorumla
+1 yılKarı koca arasinda olur boyle seyler daha kotusude olabilirdi sen yinede yumusak davran soguk davranma
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem