Esinle evleneli bir yil olmuş iki aydir ilişki yasamiyoruz yazmissin peki o adam seni aldatsami daha iyi olurdu yoksa senin ona olan ilgisizligin isteksizliğine nizip bir tokatatmasimi severek evlwndiyseniz sen ona katsi görevlerini önce yerine getir sonra o senden özür edilemezse o hatasini telafi etmezse burada ona karesi bunu nasil utandiracagini veya pişman olmasini sagliyacagin konuda yatdimci olalim bu kadar basitlestirmeyin hayati bir tanecik tokat ya nevar bu kadar buyutecek bir yuva yikmak bu kadar basit olamaz
13 Yorumla
Soran+1 yılyarin yine atar
- +1 yıl
sonuna kadar haklısın
- +1 yıl
Ya kendini onun yerine neden hic koymuyorsun sana karesi sorumluluklar ini yerine getirmese ne yapardin bak evlilik farli biseydir na kadar kavgali olursan ol o yatağa girince küslük biter bir kadinnesinin rizasi olmadan arkasini ona donup bile yatamaz gunahtir bunlari biraz düşünün sen eşinin nefsini terbiye etmen lazim o seni aldatsa istermisin bunu hic sordunmu kendine?
En İyi Cevaplar
Böyle bir durum senin özelin ve sen gelip siteye yazıyorsun oda bir enteresan o. O
Duruma gelince, kadına el kalkmaz... Kocamdır döverde severde diyorsan bilemicem. Ama şu boşanmayı iyice oyun haline getirdiniz. Yok efendim bana tokat attı boşanim mi, salondayken hep osuruyor iğreniyorum boşanim mi, gece birlikte olmak istiyor ben istemiyorum boşanim mi. Boşanmak çok kolay gibi geliyor size sanırım :S02 Yorumla
Soran+1 yılkolaydir
ilk okuduğumda boşan diyecektim ama kocan şu anda kendinde değil erkekler düzenli seks hayatı ister yapıları bu malesef en az haftada bir yapmalısınız sende hiç istek yok mu sağlıklı bir kadının da istemesi gerekir orgazm olamadığın için sinirli olursun erkekde de kadında da böyledir. neyse sadede geleyim kocan orgazm olamadığı için patlama noktasına gelmiş düzenli bir seks hayatından sonra da sana vurursa ozaman hiç düşünmeden boşarsın
00 Yorumla
+1 yılEğer herhangi bir rahatsızlığın yok ise ve buna rağmen kocanla ilişkiye girmek istemiyorsan bu evlilik zaten bitmiş demektir. Tokat mevzusuna gelince dediğim gibi bir malzeretin yoksa % 100 hak etmissin
02 Yorumla
Soran+1 yılbasim agriyodu
- +1 yıl
Bu malzeret sayılamaz bir ağrı kesici ye bakar haksızsin Özür dile hatani telafi et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Birincisi burada yatak odanı anlattığın için seni kınıyorum cidden.. Konuya gelecek olursak bir yıllık evlisin ve iki aydır kocanla cinsel ilişkide bulunmuyosun bunun bir sebebi olmalı illaki.. Tamam tokat olayı affedilemez belki çok güvenip seviyorsan çoluk çocuk için olsun bir sefer şana verirsin ama böyle bir şey için tokat atmak affedilmez... Ama asıl konu şu sen yeni evli bir çift olarak iki aydır cinsel münasebetin yoksa o ilişki zagen bitmiştir tokat bahanesi olur ancak
10 Yorumla
+1 yılben olsam özür dilerim sana fantezinin alasını yaşatcam diyip yatağa bağlar ağzına bant elma artık neyse önce tokat manyağı sonra sigara işkencesi sonra bıçakla kesip tuz basma ve kırbaçlardım arada elmayı ya da bandı çıkarıp özür diletip devam ederdim sonra kaçar giderdim çözmezdim de kendi pisliğiyle kalırdı 2 gün sonra telefonla ihbarda bulunurdum gider bakarlardı bir de o insanlara rezil olurdu
00 Yorumla
+1 yılsağlıksal bir nedenin yoksa onu da düşünmelisin empati yapmalısın sonra insanlar kocalarımız bizi niye aldatıyorlar diye ağlıyorlar zamanında ilgi göstermezsen ilerde sen de böyle olursun ama sağlıkla ilgili bişey varsa haklısın odunluk etmiş derim boşanmak konusuna gelince bu kadar kolay vazgeçebiliyosan hiç durma zaten bu ilişki yürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle arada böyle şeyler olur boşanmak bu kadar kolay değil diyen insanları kınıyorum. Kadına el kaldırmak bu kadar kolay olmamalı. Ama sana boşan ya da boşanma diyemem. Sana tavsiyem kimsenin aklına uyma enine boyuna kendin düşün kendin ver kararını. Burada hiç kimse senin evliliğini senden daha iyi bilemez bu yüzden en doğru kararı kendin verirsin. Ama acele etme kendine biraz zaman tanı
00 YorumlaHoduk ya nasil bir insan ya bu bosanma sebebi resmen. Ya cok sinirlendim bir insan esine nasil vurur ya
02 Yorumla
Soran+1 yılaynrn butun gece agladim
çocugun yokmus boşan ya da gözünü korkut ne demek ya insan sevdiği kadına vurabilir mi bu ne cesaret! alttan alırsan devamı gelir alıştırma kendini bu tarz şeylere.
00 YorumlaSanırım sadece tokat değil sorun
çünkü en son iki ay önce birlikte olduk yazmışsın yanlış anlamadıysam.03 Yorumla
Soran+1 yıldogru neden
- +1 yıl
2 ay insaf napsın bu adam.
+1 yılyuh bu çok saygısızca. siz birbirinize olan saygınızı kaybetmişsiniz. düşünsen iyi olur. tabi senin gerekçen mantıklıysa. sonuçta eşin ona değer veriyorsan birbirinizi mutlu edecek şeyler yapmalısınız.
00 YorumlaSen hemen şimdi kocana ver... adamın gönlü olsun işiniz bittikten sonrada sana attığı tokadı hak etmediğini o gün çok başını ağrıdığını falan anlatırsın pişman olacaktır
12 Yorumla
Soran+1 yılhe baska derdin
Gelmis bole sakirtler.
Bosan ablcaigim sen bir bireysin illa her istediginde yapmak zorunda degilsin bu sebeple de insan dovulmez aldatmaya bahane bulan denyolara da aldirma. Ne demek tokat ya miksezsem doverim mantigiyla evlilik mi yurur lan?10 YorumlaBir evliliğe şiddet girerse orada birşeyler yavaş yavaş bitmeye başlamış demektir. Heyecanın yerini sabır alır, huzurun yerini kaygı! Acilen detaylı olarak sıkıntılarınızı konuşun. Daha büyümeden!
02 Yorumla
Soran+1 yılbosanmayi bile dusundum
- +1 yıl
Empati yap ve bir anda kendini kaybedip kocana tokat attığını düşün. Bu tür şeyler pişmanlığı da getirebilir. Evlenirken ne kadar düşündüğünü hatırla ve (türkiye gerçeğidir) ne zorlukla evlendiğini birde. Ani kararlar her zaman mutluluğa götürmez! Birebir konuşma, aileler ile konuşma, en son bir uzmanla konuşma bu işin çözümüdür. Pişmanlık vicdanı daha fazla yorar. Mutsuzluğunu söyle ve ortak çözüm bulun.
adama herseferınde aynısını yapıyosan atar onun ısteklerını karsılamassan oda dısarda karsılayacak bırını arar tokatla baslar aldatmayla devam eder hersey senın elınde
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum hic
+1 yılSen daha olgunlaşacaksın değil mi?
uzun iş gizliş.
Adam haklı bu arada.01 Yorumla
Soran+1 yılhakli degil hicbi sekilde
Yok artık. Bu ne saçmalık yaa. Nasıl insanlarla evleniyor, nasıl insanları seviyorsunuz?
3 gün sonra yelkenleri indirip altına yatarsan çok şey kaybedersin..10 YorumlaKac yillik evlisin bence hemen dusunme bosanmayi derim
03 Yorumla
Soran+1 yıl1sene olsu
+1 yılnerde hayvan var bulur evlenirsiniz. ondan sonra tokat attı boşanacam. otur oturduğun yerde. eşşeklik etme. bu saatten sonra tokat atmayanını nerden bulacan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden birlikte olmadın? kaç yıllık evlisiniz? birliktelikten nefretmi ediyosun? sevmiyomusun onu? itici gelen şey nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yılyok bisey basim agriyodu sadece
Cevap sahibi+1 yılhe he ondan...
+1 yılArada olur böyle şeyler. Boşanmak bu kadar basit olmamalı. Bir de bence soru troll...
00 YorumlaSıc bokunu ye mümkünse. sizin gibiler yüzünden onca çocuk ya anasiz ya da babasız büyüyor. kocandir bir tokat atmış ne var bunda yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılcocugumuz yok
+1 yılBoşan. Sana el kaldırmaya asla hiçbir koşulda hakkı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya
- +1 yıl
sende bir insansın onunki canda seninki patlıcanmı? hakkını ara derim
Kocandir ne yapsa yeridir. Bilmiyomda genis aileleri. Bizde bir kadin gittimi evden bir kez kefeni ile gelir.
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu kadın kocasıyla ilişkiye girmediği için söylemişsindir umarım saçma sapan kekoca konuşma söyleyim ilerde karın olmaz şu ana denk muhtemelen olmamıştır olmuşsa da seni sevdiğini sanmam üzülüyorum kadına
Neden ret ettin ki? Yani sonuçta kocan olduğu için istekleri gayet normal, ama yaptıkları insanlık dışı çok ayıp etmiş
00 YorumlaSana taktik ilişki esnasında ellerini de aşağı da kullan daha çabuk bitsin. Ver gitsin
Ayrılıp ayrılmamak sana kalmış00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer bir şakirt gelir de bunu yapmaya hakkı var. alimler izin veriyor falan derse hiç şaşırmayın
10 Yorumla
+1 yılciddi mazeretin yoksa sıkıntı.. kocanın davetini geri çevirdiğinde melekler lanet edermiş..
00 Yorumla
+1 yılEvliliğini yakma. Çocuğun varsa biirdaha düşün derim. Olan çocuklara oluyor sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılcocuk yok daha
- +1 yıl
Başka konularda da sürekli anlaşmazlık oluyorsa çocuk olmadan boşan. Ama sırf bu yüzden boşanmak istiyorsan yazık olur. Bu durum devamlı oluyorsa kocanın gözü dışarı kayar sonra da aldatılıyorum deme
hayır boşanacak bir durum yok bunda tabiki eşinin isteklerini karsılamalsın bu senın görevin bende sen ona beni annem babam bana tokat at diyemi verdi sana de o zaman yaptığı hatayı anlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbosanma adamin bir gecelik azginligina denk gelmis sen ates vucudu ele gecirmis nedir bilirmisin
02 Yorumla
Soran+1 yıladam olacak yok oyle
Cevap sahibi+1 yılsnde haklisim ama bir tokat yuzunden evlilik yikilmaz ha gercekten cok fazla sorun yasiosaniz cocuk olmadan bir cozum bul
Keşke verseydin beybi çok kırıldığını ve boşanmayı düşündüğünü söyle tutmuştur odunu bir şekilde
00 Yorumlahayır boşuna yakma evliliğini böyle şeyler olur arada kocanla konuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFake soru 2ay bırlkte olmaman çok garip burdakılerde cıddıye alıp yorum yapmış
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaten yorumlara verdiği cevaplara bakılırsa anlaşılır yalan bir hıkaye oldugu;)
Herkes birbirine saygı gösterip anlayışlı olursa problem çıkmaz
02 Yorumla
Soran+1 yıliste bana saygi gostermedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece o gece mi beraber olmadın genelde mi? genelde böyleyse sıkıntı sende zaten o senden boşansın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende niye beraber olmuyorsun ki zaten 5 10 dk birşey sürcek dayansaydın.
02 Yorumla
Soran+1 yılbasim agriyodu havamda degildim ne var yani
Cevap sahibi+1 yılSen başım ağrıyor de kocanı bekleyenlerin ağrımıyordur. 3 gün sonrada buraya kocam beni aldatıyor yazma
zorla güzellik olmaz birde tokat atmış ilerde ne yapar Allah bilir.
00 Yorumlabir tokatla boşanılsaydı sevgililer evlemeden boşanırdı sende çaksaydın o zman
02 Yorumla- +1 yıl
NE alaka be ayrılır tabi gerizekali mısın hangi zamanda yaşıyoruz hayvan mıyız biz
- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yıldoğu kızlarından eğitim alın kocalarına nasıl sağdıklar öğrenin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşancam de bir tane daha atsın tokat :)) ne buluyonuz böyle adamlarda anlamak zor.
02 Yorumla
Soran+1 yılvallaha ya
Cevap sahibi+1 yılne buldun harbiden onda?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilene soyle ve onlarin evinde kal sakin hafiften alma yoksa gene yapar bosanma ama oyle goster çunku hatali
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sende onun bacak arasına tekme at hemde çok sert olsun bir daha istemez cinsellik filan
02 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
Cevap sahibi+1 yılhatta o tekmeden sonra senin giysilerini giymeye başlarsa şaşırma
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden istemediğini eşine anlatsaydın eminim daha iyimser yaklaşırdı
02 Yorumla
Soran+1 yılbasim agridigini soyledim
Cevap sahibi+1 yıleğer eşini bilinçli bir şekilde bu durumdan kurtulmak için istemiyosan sıkıntılı durum ama sadece hastalık veya diğer durumlarda eşin sana yardımcı olması gerekirdi burada sen haklısın ama bu boşanmak için fazla değil mi tabii ki tokat atmak büyük suç ama iyi düşünün karar verin
peki ne sıklıkla oluyon ya bu kadar sinir ettin. birde allah korkun varmıı inanacın
00 Yorumla
+1 yıldaygı savunmuyorum ama bosanma agır olmus dusunmesı bıle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocoğun var mı varsa boşanma yok siktiri bas gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılyok
+1 yılKimse kimseye zarar veremez canım. Yanlış tercih.
00 Yorumla
+1 yılbence karşına al ve konuş bu konuyu
02 Yorumla
Soran+1 yılküsüm
- +1 yıl
bence küsülcek bir zaman değil neden böyle bişeyden dolayı tokat attığını sor yoksa ilerde daha kötü şeyler yaşayabilirsiniz
Amma da naziksiniz ha!
04 Yorumla
Soran+1 yılkadiniz normaldir
- +1 yıl
Öküz
+1 yılsende ona atsaydin odesirdiniz
00 YorumlaBir tokatla da boşanılmaz be kanka :S
02 Yorumla
Soran+1 yılyine vuru kanka
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEkonomik özgürlüğün var mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılvar
- +1 yıl
Sana tokat atması hiç hoş olmamış. Hasta olabilirsin yorgun olursun her zaman ilişkiye uygun olamayabilirsin yani.
- +1 yıl
2 ay diyo neresi normal
Ayyy inanmıyorum ya :( evlilikten soğudum
01 Yorumla
Soran+1 yılhepsi boyle vallaha canım
valla ne diyeyim en son ne zaman yaptiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yıl2ay heralde
- +1 yıl
Sgdgshaah :D:D
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Seviyosan git seviş bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn son nezaman birlikte oldunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yıl2ay olduu
- +1 yıl
2 ay mı adamın seni boşamadığına dua et siz şimdi 2 ay kardeş gibimi yaşadınız :D iyiki aldatmamış seni sen koş kocana bu zamana kadar aldatmadıysa seni unut tokadı falan
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen onun malı değilsin aklına soksun bunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
boşan vasıfsız o* çocuğundan
02 Yorumla
Soran+1 yılo* cocugu agir oldu :D
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bosan tabiki bu tokatlarin ardi gelir hep.
00 Yorumla
+1 yılsevmiyomusun koca artık pki sevişmedin?
02 Yorumla
Soran+1 yılbasim agriyodu ne sevmemesi seviyorum onu
- +1 yıl
hımm o gecirirdi başağrısını (=
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen de verseydin. sanki adet günün
02 Yorumla
Soran+1 yılabi hayvanmiyiz biz
- +1 yıl
hayvanlık değil ama sonra aldatılıyonuz ağlıyonuz.
+1 yılOlaydan sonra gelip özür dilemedi mi?
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat