AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Ben esinin yerinde olsam seni direk dışarı atardim.. O nasıl çirkinlik ya kusura bakma yeni bir es bulunur ama anne bulunmaz. Ne yaparsa yapsin oyle kötü bir soz söylenmez...
Empati kur kocan senin anne olsede gitse bilmem ne falan dediğini ne kadar kotu anne olarak sıfatlandıramıyorsan bile buyuğun saygı göstermek gerekir alttan al
nasıl atar l*n tokat anlamıyorum arkadaş ya l*n sen savunmasız birine nasıl vurursun affetme affedersen yine yapar süründür biraz bence ya l*n sinirlerim hopladı
Senin burnun çok havada cevaplarından belli. Hâla yapamaz edemez demene şaşırdım adam şak diye yapıştırmış tokatı işte daha neyi görmek istiyosun?
cunku burnu iyi surtuldu 3kere ozur diledi daha afetmedim kanepede yatiyor hakkidir eger bazi seyleri zorlarsa bosanirim oda biliyor.
Gurur duyma bari kendinle. Kocan annene senin dediğini dese nolurdu? Herkes yerini bilsin kaynanaya saygılı bir şekilde haddini bildirmek veya eşinden sana arka çıkmasını rica etmek varken bu terbiyesizlik neden? Madem o kadar eminsin kendinden neden kocan sana arka çıkmamış susturmamış? Dev aynasında bakma kendine
belli ki kocası uçkuru derdinde olan bir adam, yatakla tehdit ediyor bu gerizekalı mahlukatta. sonra derler neden kadınları cinsel obje olarak görüyorsun bazı erkeklere. al işte şu kızın cinsellikten başka ne faydasını görecek adam, kaldı ki onu da göremiyor:)
Bidaha gene olur hemde hastanelik olursun. Evlendiği zaman bir erkek annesini bırakmalı bence artık başrol eşinde olmalı çünkü kadınlarda öyle oluyor
Degisik madem evlisin son 4 saattir hep cevap yazmissin. Kocan yokmu. Nasil izin veriyo anlamadim. Evcilikmi oynuyon sen cocuk.
alakasi ne?
Anliyan anladi kardes. Bos birak.
Sen lüzumsuz bir kişiliksin o kadın sayesinde yuvanı kurmuşsun. Benim anneme öyle hakaret edilsin camdan atarım.
o kadin sayesinde? evlenmememiz icin herseyi yapti benden nefret ediyor.
Demek ki hayal ettiği gibi biri değilsin , evlenmeseydin
annesiylemi evlencen sanki banane ben kocami sevdimki evlendim
Beraber yaşamayın kaynanan evinde otursun, ne şeytanı gör nede besmele çek :)
en iysii vallaha konuscam
Kızım annesine resmen öl demişsin. Boşanmadığına dua et
anneside kasindi ama
Ne derse desin. Yaşıtın mı o senin? Çok ayıp.
vallaha ben tutamam kendimi o konusacak ben suscam hayatta
Bir hikaye anlatıcam. Bir gelin varmış kaynanasıyla aynı evde yaşıyormuş ve sürekli kava ediyorlarmış. Kadın dayanamayıp kaynanasını öldürmek için zehir almış baharatçıdan. Baharatçı demiş ki bu zehir yavaş yavaş öldürür kimse senden şüphelenmez ama sen de bu süre içinde kaynanana iyi davran ne derse karşı gelme. Kadın kaynanasının yemeğine zehiri koymaya başlamış. Günler geçmiş kaynana değişmiş, artık o da iyi davranmaya başlamış ve gelinini kızı gibi görüyormuş. Gelin de kaynanasına bu yaptığına pişman olup baharatçıya koşmuş zehiri vücuttan atacak bir şey istemiş. Baharatçı gülmüş çünkü zaten baştan vitamin vermiş :)
benim kaynanam en seytann varyaa
Ne demek kaynanalar ölsünler ya? Annen de eşinin kayınvalidesi değil mi?
O tokatı haketmemişsin. Kocan seni 1 yıl önce boşaması gerekiyordu. Yani böyle bir saygısızla bir ömür çekilmez. Adamı aklın sıra sen ve annesi arasında tercih yapmaya getirmişsin. Seni gizi iblisi alnından öperdi şeytan.
Burada suç tamamen sende farkında değilsin galiba esin annene ölmeyi mi unuttum ölsene dese ne yaparsın acaba?
sende çok ağır söz söylemişsinn. ama hemen affetme kocanı gönlünü guzel bi. şeklde almasını beklemelisin tokat nedir abi yaa :()
Affet bencede ben erkeğe yakıştıramam kadına vurmayı.( Beni aldatmadığı sürece ) :D:DD:
simdiye kadar hic vurmamisti hep bagirirdi ama dün vurdu vallaha hic beklemiyodum
Valla vurduktan sonra bence gönlünü alması lazım fazla yüz verme poh pohlasın seni :D
ama annesine öl demişsin haketmişsin bence sus otur evinde :D
3kere ozur diledi daha affetmedim -_-
anneside o lafi hakettir dirdir susmadiki
olsun söylediğin çok ağır. Eğer ben evli olsam eşimde öyle demiş olsa. Onu b*ka sokar cıkartırım yani 1 tokatla yırtmışsın sen bence fazla üsteleme tatlıya bağla.
bokasokmak nedir ya-_-seninle evlene allah yardim etsin..
benim kaynanamda dedikodumu yapti bnde evde herkeze anlattim ve bdha anne demicem dedim diye dayak yedim 3 senemiz bitti ve cok kez dayak yedim hla yiyorum bu isin sonu yok...
Bir kiz benmde anneme oyle dese bende vururdm... nen onun annesine nasl davranuyrsam oda benm anneme davrancak..
benim annem dirdir yapmiyor onun annesi cok konusuyor susmasini bilcej
Bence haketmisin konusmaya bak susmayi bilcekmis. Isterse sabaha kadar knssn katlancak ters yaparsan kendi iliskin zedelencek. ya da dayancan eve giderken guzel dille anlatcan. Sen oyle susmasini bilcek yok olmeyi unutmsun gibi seyler soylenr mi sen anana soyletir misin
benm annem onun annesi gibi degil oda biliyor bunu tabikide susmayi bilcek ben hayvanmiyim her dakika beni azarlicak yok arkadas ben hayatta susmam kasinirsa
ıyıde adam haklı sen nasıl oyle dersın kı kendı annene demezsn o lafı
Ya haketmissin erkege karsi annesini oynamayacaksin ya kadina karsida oledir aslinda aaaa en guzeli ayri yasamak kaynanaya yakin olmamak bni alan yasadi kaynana derdi yok faln :)
en iysi ayri ev
Yani en guzeli
Affetme tokat ne ya bir de başkasının yanında rezil etmiş seni, kaynanan da bunu fırsat bilip hep sana yüklencek.
Bütün yorumlari okudum bu kadar insan yanlis bir sen dogrusun daha bide gururlaniyorsun sende cocugundan göreceksin ilahi adalet kurbanim allaha
Çok ayıp etmişsin aynı lafı senin annene deseler naparsın ben eşinin yerinde olsam daha fazlasını yapardım az bile.
Ne affetmesinden bahsediyosun? Az bile yapmis. Ellerine saglik. Terbiyesiz seni her seyden once sen o kadina saygili olmak zorundasin naparsa yapsin
Kusura bakma ama adam hakli kocan senin annene öyle dese tepkin ne olurdu samimi ol lütfen :)
bikere benim annem oyle dirdir yapmaz onun annesi susmayi bilmiyor car car tak etti artik canima susmasini bilcek ya
Yani ben bir erkek olarak ne olursa olsun öyle bir dyrum olsa galiba bende aynisini yapardim
Kendini ve kaynana bir tutmaya asla çalışma kimse bir annenin yerini tutmaz kim olursan ol ve terbiyesizlik etmişsin.
bence hak etmişin benim annemede eşim ölsün dese bende tokat atarım... kadına öl diyecek kadar ne yaptı sana
insan saygi görmek istiyorsa önce saygının ne olduğunu bilecek ve gosterecek. kadına el kaldıranlara karşıyım ama sende haketmişsin.
Sadece bir tokatmi atti iyi adammis insafliymis kocan peki o seni affedicekmi annesine o şekilde konuştuğum için
3kere ozur diledi pardonda ne affetmesinden bahsediyorsun
Sen kocanin annesine ne hakla öyle bisi söyleye biliyorsun koçan senin annene aynisini söylese hoş olurmu
bu 1 kere oldumu ve affedildimi mutlaka devamı gelir
Tokat atması elbette yanlış ama sende ağır konuşmuşsun. Neyse sonuçta pişman olmuş affet gitsin
Sen nasıl birinin annesine onun yanında ölsene sen dersin?
annede kasinmasaydim
kasinmasaydii
sende kaşınmasaydın o zaman..
Soruyon mu bide her ne olursa olsun oyle demen hata kim olutsa aynisini yapar kaynanandanda ozur dile
bir daha olacak merak etme. sonra gözüne agzına yanagına kafana bedenine..
Kurduğun cümle doğru degıl ama kocanın yaptıgıda yanlış devamı gelecegınden emin olabilirsin..
kısmetini bil seviyomuşki kapıdan atmamış seni bidaha olursa bu olur anca
Haketmissin Kusura bakma onun yerinde olsam ben daha beterini yaparım kimse anneme ölsün diyemez!
Kusura bakma ama sen de haketmişsin ne hakla adamın annesine öl diyosun bravo..
Sen de ayip etmissn tabi kocanin yaptgi doğru demyorm
bilemedim şimdi kim haklı sende doğru birşey yapmamışsın olaylar kendi aleyhine gelişebilir
Kaynananızla aranızda geçenleri bilemem ama söylediğiniz söz yediğiniz tokatın hakkını verir nitelikte
kocanın yaptığı çok yanlış ama senin dediğin lafta çok ağır olmuş adamın annesine öl demişsin resmen insan üzülür.
Ohhhhhhh helal olsun erkek adammis elleri dert gormesin
suss
Nasi vurdu bidaha anlatsana :)
kes artik
:)))))))))))))
Demekki kocan siddete meyili tavrini koy hemen affetme birkere olduysa birdaha olabilir kendini bu duruma dusurme
Kimbilir adamı bu hale getirmek için nekadar urastin
bibsucum yok.
Zaten hiç olmaz
keşke öyle demeseydin ama kaynanan da bişeyler yapmıştır
Ömründe yediğin tek tokat bu galiba söylediğin lafa bakılırsa
Seninki de hakikaten iş mi yani? Kavgada bile söylenmez bu söz ya!
Bu laf söylenir mi ulannn şak şak şak 😈👋👋👋👋👋 al sanaa 👊👊👊 bu sana müstahaktır 👍bidaha böyle terbiyesizlik yapma, bu sınırı aşmaktır ✋✋✋✋
Yaptığın saygısızlıkta ama tokat atması gerekmez konuşarak halledilebilir.
bende sasirdim
Pat diye yapıştırdın mı lafı sinirlenmiş bu kadar :D
sen haketmişsin kusura bakmada şu adamları 2 arada bırakmayın ya gelin ve kaynanalar size diyorum
Kusura bakmada haketmissin. Çok saygiszlik etmissin.
evlenmeseydin kocanla bak kaynananla geçinemiyon :D
kaynananla kavga etmesene hain kadın, düzgünce otur işte evinde sana rahat mı batıyor
ya o benle ugrasiyor demedigini birakmiyor
Öyle kocanın bn seni Koruması gereken yaptığı şeye bak
Kim bilir kızı ne hale getirdide kız bunu söyledi ya
hak etmişsin işte kadına şiddeti savunmuyorum asla ama durduk yere de kimse kimseye şiddet göstermez
Bir kere yapan bir daha yapar. Tepkini koy.
zaten tepkimi koydum dunden beri 3kere ozur diledi
Biraz daha devam et bence. İyice anlasın hatasını.
Ölmeyi unuttun ne be? Hatalısın sen sarı kart..
Nnapim sinirlendim
Ben olsam geçirmiştim yırmıhı
Evlenmeden ince nasıldı?
hepbiyidi
Sen gül olda uğruna ötmeyen bülbül utansın sen altdan al ileride cocugun oldumu sana kimse bisey diyemez + yüzlerine vurcak lafin olur ;)
keske iyi bir dovseydi seni pislik cahil.
kes be
Benim anneme öyle dicek ha bosamadigina dua et
Tencere kapak bi' tartışma gerçekleşmiş.
Kaynana degilmi hepsi aynı !!
ölsünlerr :D
Kesinlikle! 😂
inşallah siz ölürsünüz
Amin