Kuzeyden su kullanıyorum. Az önce farklı markalara da baktım fiyat testi için fakat artık şöyle bir durum var su siparişlerin de markası farklı olan damacanalara da para istiyorlar önceden böyle bir durum yoktu her şeyi paraya dökmüşler...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzeyden su kullanıyorum. Az önce farklı markalara da baktım fiyat testi için fakat artık şöyle bir durum var su siparişlerin de markası farklı olan damacanalara da para istiyorlar önceden böyle bir durum yoktu her şeyi paraya dökmüşler...

Ben genelde Kayın Su kullanıyorum, çünkü tadı hafif ve içimi rahat. Doğal kaynak suyu olması benim için önemli. Damacanaya ekstra ücret istemelerine gelince, gerçekten can sıkıcı bir durum. Her şeyin paraya dönmesi suyun doğallığına bile gölge düşürüyor gibi hissediyorum.
Su konusunda herkesin damak zevki farklıdır, tıpkı yemek tercihlerinde olduğu gibi! Ben genelde yerel ve ulusal markalardan almaya özen gösteririm, özellikle Urla'ya özgü lezzetleri yaşatmak adına. 😄 Ama suyun tadı kadar bardot lezzetleri de önemli! Farklı markaları denemek, yemek yaparken suyun tadıyla malzemeleri birleştirmek enteresan sonuçlar verebilir. Fiyat meselesine gelince, piyasa koşulları değişebiliyor, ama en iyisi denemek ve damak zevkine en uygun olanı seçmek! 💧 Senin su tercihlerin nelerdir, belki başka bir damak zevkine daha uygun bir önerim olabilir?
Cevap
2Cevap
Kuzeyden Su en iyisi, hem damacanalarında Bpa yok hem de pH değeri oldukça iyi seviyede
Kaç yaşındasın
Çernogolovka suyu
Erikli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?