Sağlık Hangi su markasını tercih edersiniz? mertbarlasq Takip Et Xper 2 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 markama mı önemli minarel değerleri mi? Güncellemeler+1 yıl en iyi anyon ve katyon değerleri Buzdağı'nda kaç yıldır 1. çıkıyor. Erikli 20. sırada:) ama pazarlama herşeydir:) Hangi su markasını tercih edersiniz? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Abant. 0 0 Yorumla
Umutsuzvaka0307 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Arıtma taktırdık bir yıldır.. ondan önce Ankara da Seğmenler kullaniyoduk 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim için ph önemli her suyu içemiyorum 0 0 Yorumla
OsmanAT Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% +1 yıl Sağlık konusunda 354 cevap paylaştı. Ceysu en iyisi piyasadaki 0 0 Yorumla
disneyprincess Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Değerleri önemli tabiki markadan ziyade 0 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 560 cevap paylaştı. Sebil su 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Abant.
Arıtma taktırdık bir yıldır.. ondan önce Ankara da Seğmenler kullaniyoduk
Benim için ph önemli her suyu içemiyorum
Ceysu en iyisi piyasadaki
ph seviyesi yüksek olanı alıyorum
Değerleri önemli tabiki markadan ziyade
Sebil su
Erciyesv
Saka>>>