Lezzet ve berraklık açısından damak tadınıza en uygun su markası hangisi💧? Sipariş vereceğim sizce hangi marka damacana siparişi vermeliyim?su siparişi
Selamlar :) Suyu sadece hayatımızı devam ettirmek için içmeyiz. Aynı zamanda lezzette almak isteriz. Çoğu kişi suyun tadının olmadığını söyler ancak Suyun tadını vardır. Özellikle lezzetsiz bir su içtiğiniz zaman suyun tadının olduğunu anlarsınız. Benim tadını beğendiğim ve beğenmediğim birçok marka var. Size beğendiklerimden bahsedeceğim. Ancak önce duyun tadını etkileyen faktörlerden bahsetmek istiyorum.
Suyun tadını belirleyen birinci faktör arıtılırken kullanılan teknolojidir. Suyu içme suyu haline getirebilmek için arıtılır. Kireçli su lezzetlidir ancak kireçten arındırılınca daha lezzetli bir hal alır. Kullanılan arıtma makinesi, malzemelerinin temizlenme sıklığı gibi faktörler suyun lezzetini etkiler.
Bir diğer faktör ise çevresel faktörlerdir. Suyun çıkarıldığı kaynak, bölgenin iklimi, toprağın çeşidi, insan faktörü de suyu etkiler.
Suyun içerisine bulunan mineraller ve pH değeri de suyun lezzetini etkiler. Suyun içindeki kalsiyum ve magnezyum gibi mineraller arttıkça suyun tadı sertleşir ancak bu lezzetsiz bir sertleşme değildir.
Aynı zamanda pH değerinin artması suyun alkali özelliğinin artması anlamına gelir bu da lezzetini direkt olarak etkiler.
En lezzetli su hangisi?
en iyi su markası
Yukarıda saydığım faktörler devreye girince bazı markalar lezzetli bazı markalar ise lezzetsiz oluyor. Örneğin lezzetli markalar arasında sayabileceklerim: Fuska Su, Buzdağı Su, Hamidiye Su, Sultan Su, Munzur Su, Taşkesti Su. Bu markalar gerek çıkarıldıkları kaynaklar gerek pH değerlerinin 7'den büyük olması gerekse mineral bakımından zengin olmaları sebepleriyle lezzetli su markaları arasından sayılabilir. Bu markalar kişiden kişiye değişebilir tabi ki. Benim fikrim bu markaların en lezzetli ve güvenilir su markaları olduğu yönünde. Sipariş vermek için en lezzetli suyu sordunuz ben de size anlattım. Bir de nasıl su sipariş ettiğimi anlatmak istiyorum çünkü geleneksel yöntemler yerine teknolojiyi kullanarak su siparişi veriyorum.
Online su siparişi nasıl verilir?
BiSU
Online su siparişini BiSU uygulaması ile kolayca veriyorum. Size BiSU uygulamasının faydalarından ve nasıl su sipariş ettiğimden bahsediyorum. BiSU uygulaması kullanıcının bölgesindeki tüm markaları görmesini sağlıyor. Markaları fiyat, servis kalitesi ve pH değeri açısından karşılaştırma imkanı veriyor. Sadece damacana değil, şişe, cam damacana gibi seçeneklerde var. Çeşitli ödeme imkanı da mevcut. Örneğin isteyen kapıda ödeme ile sipariş verebiliyor isteyen mobil ödeme yöntemini kullanabiliyor. Çeşitli fırsat ve kampanyalar da sunuyorlar. UNUCEF güvencesi ile temiz suya erişemeyen çocuklarında 1 günlük su ihtiyacını her siparişimizde bizim adımıza karşılıyorlar. Bu da çok sevdiğim bir özelliği.
Görseldeki adımları takip ederek BiSU uygulamasından sipariş verebilirsiniz.Görseldeki adımları takip ederek BiSU uygulamasından sipariş verebilirsiniz.
BiSU uygulaması ile nasıl su sipariş edeceğimize gelecek olursam. Uygulamayı indirdikten sonra gerekli bilgileri girerek ücretsiz şekilde üye oluyorsunuz. Ardından ana sayfada bulunan büyük damla butonu bastığından sipariş vermek için markaların sayfasına yönlendiriliyorsunuz. İstediğiniz markaları karşılaştırıp aralarından tercih yaptıktan sonra seçiminizi sepet ekleyebilirsiniz. Siparişinizi tamamlamak için sepete git butonuna tıklayın. Ardından teslim tarihi, saati ve ödeme yöntemini seçtikten sonra siparişinizi verin. Çok basit. Daha sonradan tekrar aynı siparişi vermek için siparişlerim bölümüne gittikten sonra siparişimi tekrarla butonuna basmanız yeterli olacak.
Bence hamidiye, buzdağı alıyordum önceleri fakat hamidiye suyunu içerken su tadını alabiliyorum. Hakikaten doyumsuzca içiyorum. Ben hamidiye kullanıyorum.