Bazı sular çok tatsız oluyor, en iyi su markası hangisi?

en iyi su hangisi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı sular çok tatsız oluyor, en iyi su markası hangisi?

en iyi su hangisi?
Selam! 🥰 Su, hayatımızın en temel unsurlarından biri gibi görünse de gerçekten markadan markaya tadı ve doyurma oranı değişiyor. Ben genç bir kadın olarak, sağlığım ve güzelliğim için bol bol su tüketmeye çalışıyorum.💧💙
Tempolu yaşamlarımızda en iyi su markalarını keşfetmek benim için çok da zor olmadı. Eveett, hem güzelliğin hem de enerjimin kaynağı su için bir liste yapmasak olmazdı. Şimdi en sevdiğim, en sağlıklı su markası olduğunu düşündüğüm ve sıklıkla tercih ettiklerimi sizlerle paylaşıyorum.
İşte en iyi su markaları:

Her zaman ilk tercihim Saka Su oluyor, erikli mi saka su mu çok tartışmalı ama Saka'nın lezzeti gerçekten ayrı. Saka Su, doğal mineralli suyuyla bilinir ve kalitesiyle kesinlikle diğer sulardan öne çıkıyor. Doğal mineralleri sayesinde de sağlık açısından ekstra fayda sağlıyor.

Erikli Su, 2. En sevdiğim seçenek olarak karşınızda. Zengin mineralli bir içeriğe sahip ve doğal kaynaklarından gelen taze, temiz bir tat sunuyor.

Nestlé Pure Life, dünya genelinde tanınan bir marka. Yine içeriği gayet temiz ve güvenilir olan bir içme suyudur.

Hayat Su da içmesi lezzetli ve doyurucu olan sulardan. İçerisindeki mineraller de güzel değerlere sahip. Böyle su deyip geçmemek lazım, vücudu destekleyen en temel unsur olduğunu unutmayın.

Pınar Su da biliyorsunuz, Türkiye'nin önde gelen su markalarından biri. Yine bu da kaliteli içme suyu içebileceğiniz bir markadır.

Uludağ Premium, arada bir cam şişelerinden mutlaka aldığım bir marka. Çok şık tasarımı ve temiz içerikli suyuyla bilinir. Cam şişe almanız sağlık için de uygun bir tercih olacaktır.
Bu su markaları size daha lezzetli bir içim sağlayacaktır. Bol su içtiğiniz sağlıklı günler dilerim!🌸
Erikli di ye biliyorum.. birde köyde yasaya bilirsen köy suyu
En pahalısı erıklı olduguna gore erıklı galıba 😄😄
Saka suyunu içerken ayrı bir lezzet alıyorum ben, Diğer suların tat olarak pek bir farkı yok fikrimce.
Ph oranı da yüksek ayrıca.
Erikli ve nestle.. Kaynağa en yakın su markaları bunlar ve narinlik derecesi de en iyi olan bu markalardır..
Cevap
256Cevap
Bazıları da çok garip tatlı. Erikli alıyorum genelde
Saglik acisindan erikli suyu 163. sirada iyi kalite su ariyorsaniz bu Liste en sagliklisi.
www.medyafaresi.com/.../768411
Heryerde bulunanlardan
Erikli ve Saka
Heryerde yok ama "ayran su" da cok lezzetli.
Mesela hayat eu sekerpinari kaynagi ama benim fikrime gore tadi en kotu su o.. ama sekerpinarindaki asil kaynaktan kendimiz su doldurup ictigimizde hayat su ile alakasi olmayan ictigimiz rn guzel. suyu ictik onanilmaz bir lezzeti var. Hayat su az ilerideki tesisinde ne yapiyor bilmiyorum ama tadi cok kotu😀
en saglıklıını bılemıycem ancak en kötuler arasında erıklı oldugunu bılıyorum degerler acısından yaynlanmıstı bır ara erıklı sadece reklamını ıyı yaptı. ayırca kaynagın yerınde tespıtı ıle dagıtım arasında cok fark var bellı bekleme suresınde bakterı uretmeye başlar sular
Ben Damla Pınar ve Erikli içmiştim. Beğenmemiştim. Evdeki suya alışmışım.. Arıtma su kullanıyoruz. Mardin'e gitmiştim arkadaşı görmeye. Otelde kalmıştım vs hiç su içmemiştim.. Çünkü midem bulanıyor sertliği farklı suları içince.
Soda vs içmiştim su yerine.
Hazır su olarak sadece bir tane beğendim. Onuda istanbul'da içmiştim.. Süper bir şeydi :)
Erikli herkesin bildiği, popüler su markası sadece. Herkes Erikli demiş ama ne açıdan iyi söylememiş.
En iyi su markası Saka'dır, içeriğinden ve pH'ından ötürü.
Yagmur suyununda ph yuksek ama
Digerlerinden daha pahali sjasjsjja😬😕
Pahali oldugu icin kaliteli olur
Hadi bb
Vay bir tsk hor gordun ya hll olsn
Rica😈😡😒
Hayir eig seceli 1 gun olmus sectikden 5 10 dk sonra tsk etmen lazimdi
Oldu bb
Sektörde 3 yil yönetici olarak çalıştım damacana kolunda... Erikli , hayat , nestle , bu ucu iyidir... İkincil sırada da pınar ve damla.. gerisi hikâyedir. emin ol..
Ğ şıkkı yani hiç biri :)
https://hizliresim.com/9p8VlN
En doğal ve kaliteli su.
Erikli.
Ph değeri en uygun su içimini sevdiğim tek su 💙
Erikliye EIG vermissin, erikli su kalitesinde 160. sirada.. demedi deme..
Pet, plastik siselerdeki sulari icmeyin
Abant su nerede
https://www.abantsu.com.tr/
Malesef ülkemizdeki hazır su sektörünün büyük bir kısmı yabancıların ve özellikle de israilin sirketlerinde bulunuyor.. erikli -damla -Sırma. .
Damacana alma. İçindeki su ne kadar güzel olursa olsun damacana sağlıklı birşey değil. İçi adam akıllı temizlenmiyor ve insanlarımız damacanalara kim bilir neler yapıyorlar :) 10 lt'lik su sipariş et.
En iyi su markası tartışmasız erikli :)
Hayat su
sırmakeş alıyoruz bu ne yaman çeliş ki anne! diye sorcam anneme
su sudur benim için.ph değerine filan takılmam hiç..
Eriklinin tesisini gezme fırsatım olmuştu. Standartların üstünde kaliteli ve temiz üretim yapıyolar. Gözümle görme fırsatım olduğu için zorda kalmadığım sürece benim için tek tercih.
Türkiye pazarına da giren bir Danone markası olan Evian'ı tavsiye ederim.
markası rainwater oluyor galiba arıtma cihazı kullandığım için
Eriklinin müşteri hizmetleri'de çok kaliteli hizmet veriyor 👍
Nestle purelife ben hep onu içiyorum tadı daha güzel ve çok yumuşak
Sakarya da oturuyorum. Sapanca kıyısında yığınla su fabrikası var. Suların raf ömrü uzun olsun diye ozon basıyorlar şişelere... Dikkat edin bence.
Ben Nestle kullanıyorum. Erikliyle aynı kaynaktan geliyor.. Ama sanırım en iyisi Saka su.
En çok tüketilen su Erikli ama en iyi su o değil.
En iyi su Saka.
Çünkü pH'ı diğerlerine göre daha yüksek.
imkanın varsa tabi bulabilirsen çiçek su iç tıbbi kaynağı bulunan bir sudur ben hep ondan içiyorum vede çok rahatlatıyor
Hamidiyenin üstüne su yok. Bütün hepsini kullandım onun yeri başka.
Hamidiye en kötü sudur ph 7.0 saf su satıyor ve susuzluğu gidermiyor
buzdağı javsu en saglık 2 markadır. en ıyı degıl bakın dıkkat edın en saglıklı
bunun testimi yapmislar kirli cikmis cogu marka en sagliklisi suyu kaynat mikrobu kirilsin öyle ic
Saka. ÜStün lezzet ödülü aldı suyumuz. Herkes içsin.
eriksiz^^ şaka bir yana hayat ve erikli su iyiler^^
Dunyanin en kaliteli suyu hazir su bazinda erikli. ama yahudi mali
nestle ıyı dıye duydum.
sağlık su sadece ankarada satılıyomus gecen farkettm buyk ıhtımal ankarada oturuyosn :D
Evt. Ankara .
eskiden musluğa ağzımı dayayıp içerdim. o günleri özledim... insanlar bukadar hırsla saldırmıyodu herşeye. bukadar kirlenmemişti her kaynak. yine fakirdik ama umutlarımız daha canlıydı
Tadını beğendiğim yumuşak olanlar şöyle:
1) Sultan
2) Gürpınar
3) Abant
reklamlardan hatırladığım kadarıyla saka olması gerek
Ph değerlerine bak etiketindeki.7-8 arası iyidir bu değer.
163. Erikli
3. Kızılcahamam Javsu
Abant geçen sene 3. sıradaydı
Erikli diyen arkadaşlar gebereceksiniz haberiniz yok.
Saka ph olarak cok yuksek deniyor fakat
Lezzet olarak erıklı guzel
Hamidiye, helal sertifikalı aynı zamanda fiyatı da uygun.
Hamidiye en kötü sudur ph 7.0 saf su satıyor ve susuzluğu gidermiyor
Erikli daha sonra hayat su, gerçi bu su biraz sert gibi.. Sırma da fena değil..
Sırmanın tadı kötü
Hayat su iyiydi baya. Bayilik anlaşması bitince başka suları denedik zehirlendik. Dün Sırma denemeye başladık fena değil gibi. Tabi bir Hayat su değil
Munzur Su ama sonraki analizde 1. Fuska 2. Munzur oldu
Kaynak : Gıda Hareketi Ambalajlı Su Raporu Tablosu
Ne yani hicmi su icmedin bugüne kadar yalaktanmi iciyodun her markayi deneme sansin olmuştur can sıkıntısı iste sacmalamisin
pH yüksek olan alkali Sudur.
Alkali içilmesi en sağlıklısı.. Saka gördüğüm kadarıyla iyi
Bence kesinlikle Erikli. Diğerlerinden daha yumuşak ve saf bir tadı var. Erikli bulamazsam Nestlé Pure Life alıyorum ama galiba en iyi su Buzdağıymış
Sadece turkiyenin değil dünyanın en kaliteli sularının içinde dahi ilk on sıralamasına giren , Türkiye de on yıldan fazlasüredir en iyi doğal kaynak suyu seçilen su FUSKA SUDUR...
Bence doğal mineralli su tercih edilmelidir. Doğal kaynak suları işlenmiş sulardır. Mevsimsel değerlere bakıldığında ve ph bakılırsa Hayatsu diyorum. Doğal minareli su olması da on plana atmakta.
Ph ve mineral bakımından Saka ve nestle purelife iyidir.
evet bu soru benım meslek alanıma gırıyor eriklı ve saka
çeşme suyu kireçli değilse arıtmadan gelen sudaki tat farkı çok büyük pet şişedeki sulara göre
Erikli en iyisidir antalyada kullanıyoruz damacana şeklinde 7.50 tl 1 1.5 hafta gidiyor Erikli ph değeri 7.25
Saka ödül aldı erikli de bir harika dostum. Birde hayat su gerisi Fas'a fiso özellikle sırma
su sektöründe çalışıyorumm..
en saglıklı su SAKA su alkali degeri çok yüksek..
bunun dısında ERİKLİ NESTLE ve SIRMAKEŞ :)
erikli çünkü adamlar suyun kaynağından aldıkları suyu işlemeden satıyorlar diğer markalar içine sudan başka ne kattıkları belli değil
erikli ve nestle en berbat su, ovacık, fuska, buzdağı gibi sular en kaliteli sulardır.
israil markası olmasına karsın adamlar yapıor dedigim bir erikli var.
lan enayi su kıtlığı yaşanacak günlerde gelecek bakalım o zaman marka sorabiliyonmu
sağlık açısından SAKA tat açısından da ERİKLİ
Hamidiye tek geçerim 💙💙💙💙💙💙💙
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?