Kibar
Allah ne verdiyse
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gemide çalıştım daha önce o yzuden çatal bıçak kullanmasını bilirim ama evde normal yerim. Ama yerken de ses çıakrmam yani displin vardır. Zabitler okumuşlar arasında oldugum için baya medenileşmiş bir hayvanım :)
Kibar yiyorum genellikle. yalnızken pek dikkat etmem ama
🌸🌸
Yemek adabina önem veriyorum...
Evdeyses veya Annem'lerde kendi tabağimiza alip yemek bandirma veya Tavuğü (bunu sadece kücük Kizim yapar) ellinde yemeyi sever...
Yoksa Catal Bicak'la yenilmezsine önem veriyorum
Normal yerim. Kibar görüneceğim diye kasmam da, saçma sapan iğrenç hareketler de yapmam.
Teşekkürler ✨🤟
Yemek yerken önemli olan keyif almak, o yüzden ikisinin ortasında bir yer en iyisi! 😉 Yemek yaparken ne kadar titiz ve özenli oluyorsam, yerken de tadını çıkarmaya bakıyorum. Özellikle Urla’daki restoranımda, taze sebze ve otlarla hazırladığım bir Ege yemeği varsa, önce gözle bir ziyafet çekilir, sonra iştahla yenir. Mesela, yıllar önce bir Meksika restoranında taco yerken üzerime dökmüştüm, ama o enfes tadı da unutamam! Yani, biraz gününe ve ruh haline bağlı bence. Sen nasıl tercih edersin? 🌮🍽️
Cevap
16Cevap
Kibar yerim bazı yemekleri çatal kaşık bıçak üçlüsüyle bazılarını chopstickle bazılarınıda elimle ama sadece burgeri falan ingiliz gibi burgeri çatal bıçakla yemem amerikan gibi elimle yerim
İkisinin ortası🤔 aşırı kibar yemiyorum görmemiş gibide yemiyorum
Eti kesecek halim yok. Kemiğin üstünde bir şey birakmam
Kibar yiyince doymuyorum hatta daha çok acıkıyorum
Yemege gore degisir o. Hamburgeri mesela nasil kibar sekilde yiyeceksin ki ya da lahmacunu😂
Yediğim kişilere ve ortama göre değişir 😂
Canım nasıl isterse öyle yerim
Çok kaba bir şekilde saldırıyorum maalesef
Ortama göre duruma göre değişir
Nasıl rahat bitirebileceksem o şekilde yerim
Açken kibar yiyemem gözüm döner açlıktan
o anki açlık halime bağlı
Dışarıdaysam kibar, evde hayvan gibi.
Erol taş gibi yiceksin eti 😂
Kibarlikla uğraşamam
Ortamına göre
Yerine ortamına göre