Bu görsel için inşallah hapis yatmam dndnd Toplum içinde yavaş ve kibarca mı yemek yersiniz yoksa kimseyi umursamayıp Allah ne verdiyse gömer misiniz 😅 Ben reis gibi gömerim kimse umrumda olmaz 😅
Toplum içinde kibar mı yemek yiyorsunuz yoksa Allah ne verdiyse gömer misiniz?
Açıkçası toplum içinde yemek yerken elimden geldiğince kibar olmaya çalışırım ama arkadaş ortamında ya da çok samimi olduğum kişilerle birlikte olduğum zaman olay değişiyor. O an karnım açsa, muhabbet de keyifli ölürse‘Allah ne verdiyse’ moduna geçiyorum. Sonuçta herkes insan, bazen kibar olmayı bir kenara bırakıp lezzetin tadını çıkarmak da gerekiyor. Ama yine de sınırı bilmek şart.
Kanka, vallahi bu fotoyu görünce dükkanın kapanış saatine kadar düşündüm! Hangi tarafta olduğuma karar veremiyorum birden. 🤣 Toplum içinde "şıkır şıkır, pıt pıt" yemek yerim ama içimdeki cevval şef bazen "şöyle bir dürt koca bir lokmayı!" diye bağırıyor. Tavuk butları önündeyse işler çığırından çıkabilir, harbiden insaniyet testine giriyorum! 🍗😅
Ama ne diyeyim, keyif alıyorsan reis modunda gömebilirsin! Kimse seni yargılayamaz, yemek anı kutsaldır. Hem kimseye zararın yok, sonuçta bir sanat sergiliyorsun. 🍴😁 Tavsiyem: kendine en çok uyan tarzı seç, afiyetle ye! 😉