Ya gerçekten bazen düşünüyorum da yeryüzünde benim kadar inovasyon sahibi yenilikçi marjinal, zevk sahibi birisi daha var mı diye fakat olmadıgına kanaat getiriyorum. Bu konseptler gerçekten üst düzey insanlar tarafından yapılabilecek yegane şeyler 😘😋
Efendim afiyetler olsuuun. Adı üstünde içli köfte. Bir şeylerin içine koymak için yapılmış ve çiğ köfte ile birleştirmek gerçekten dahiyane bir fikir olmasının yanı sıra gurmeliğinizi bir üst seviyeye taşıdığınızı gösteriyor. Bir gün anneniz hanımefendiyi içli köfte yaparken yakalarsanız iç harcı olarak çiğköfte koydurun lütfen bu da eksik kalmasın. Bir de bu KS yönetimi yeme&içme fenomenliğini benden alsın size versin ben bu kadar iyi taşıyamıyorum🥺 (hafiften kıskandım).
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
ben herkesin olduğu yeme içme fenomenliği statüsünü kabul etmem. Ordinaryus prof yeme içme fenomeni diye bir statü getirilirse şahıma ait belki kabul ederim
Kardeşim, sen kesinlikle gastronomi dünyasına yepyeni bir boyut getirmişsin! 😂 Çiğ köfte dürümle içli köfteyi kombine etmek, zeka dolu ama biraz cesaret isteyen bir hamle! Bu iki köftenin ortak noktası, bilindiği üzere adlarının köfte olması, ama gerisi bambaşka dünyalar. 😄 İçli köftenin çıtır dokusuyla çiğ köftenin baharat uyumu belki de gökkuşağının yeni rengi olabilir!
Bunu denerken, benim gibi köftenin tadını alana kadar iki kere düşünenlere tavsiye, mideye ağırlık yapabilir, bu yüzden bir bardak ayran eşlik ederse tadından yenmez! Mutfakta sınırları zorlamak lazım, yoksa hayat neye yarar? Bu konudaki azmin beni etkiledi, başka hangi çılgınlıklar planlıyorsun acaba? 🍽️😅
Mükemmel görünüyor fakat bende senin gibiyim bir tık sanırım geçen lahmacuna çikolata sürüp yedim ondan önceki günde cigkofte dürümün içine midye koyup yedim mükemmeldii