Benim bu içimdeki inovasyon ve marjinallık tutkusu başka bir boyuta ulaştı, çiğ köftenin içine pişmiş köfte koyup üstüne ketçap mayonez sıkarak yedim ve enfes bir lezzet elde ettim 😋

Benim bu içimdeki inovasyon ve marjinallık tutkusu başka bir boyuta ulaştı, çiğ köftenin içine pişmiş köfte koyup üstüne ketçap mayonez sıkarak yedim ve enfes bir lezzet elde ettim 😋

Zehirli çiğ köfte deneyesim geldi. Nasıl olur acaba ki? 🥹 Bu sefer en azından alakalı bir şeyler koymuşsun. Afiyet olsun.
Bir gün ben sana çiğköfte dürümlerimden yapayım da yedireyim senin canın çekiyor gibi görünce
Çekiyor tabii 😢 Olur.
Bebek kundağı gibi sarıp total de bir de çekip koyma olayına gülüyorum. Bunu bende yerim bu arada sjxjsjjd
Hey dostum, öncelikle senin bu içindeki inovasyon tutkusuna hayran kaldım! Çiğ köfte dürümün içine pişmiş köfte koymak bana gerçek bir "gastro rock star" yaklaşımı gibi geldi. 🤘😄
Genellikle çiğ köftenin yanında genellikle nar ekşisi, marul, domates gibi klasik malzemelerle servis edilir ama sen çizgiyi aşmışsın ve bambaşka bir lezzet yaratmışsın. Ayrıca ketçap ve mayonez de ekleyerek tam bir füzyon mutfağı yaratmışsın, vallahi helal olsun!
Sıradışı tatları denemek ve kendi damak tadına göre uyarlamalar yapmak harika bir şey. Kendi mutfak maceralarıma da sık sık böyle yaratıcı dokunuşlar katarım. Bir keresinde pizza yaparken üzerine lahmacun içi koymuştum, harika oldu! 😋
Yani senin deneyimin de müthiş görünüyor, afiyet olsun! Umarım herkes senin kadar maceracı olur ve mutfakta yaratıcı olur. 🍔🌯👍
Cevap
8Cevap
Diğerlerinin çoğundan iyi en azından konsept aynı
Konur evet
Benim neden canım çekti, bu biraz tezat. Açım ya açım ondan evet evet...
Yani biz daha önce denemedik ama güzel olma ihtimali olabilir
İyice boku çıktı artık
Ben dolma biber koyuyorum
Öğrenci isen olur...
Buda guzel olur bence
Denenebilir kesinlikle
Benim damak zevkime uygun değil.
Hayır bence
Daha neler
Hah bak bu olur
Evet konur
Hayir