Karpuzlu çiğ köfte denedim fakat kavunlusunu denemiş miydim hatırlayamadım. O yüzden bi yapayım dedim ve on numero oldu 😋🤤😘

Karpuzlu çiğ köfte denedim fakat kavunlusunu denemiş miydim hatırlayamadım. O yüzden bi yapayım dedim ve on numero oldu 😋🤤😘

Hayır tabii ki ya Yok cips çıkardılar yok kavun çıkardılar yok bilmem ne çıkardılar bir yiyeceğin orijinali nasılsa bırakın öyle kalsın içine Mısır olur Mısır güzel gidiyor bunu anlarım ama böyle yok kavundu yok cips de yani karıştırmaya gerek yok
Senin yiyecek içecek kategorisinde soru sorman yasaklanmalı
bunu övgü olarak mı almalıyım
Teşekkür ederim kötü yeme alışkanlıkları olan @FigmudSreud
Dünden bugüne durumlar nasıl?
bomba gibiyim enerji patlaması yaşıyorum
İyi bari,, yaratıcılık gücünüz baya yüksek yani bu anlaşılıyor, muhteşem yemek tariflerinizden.. nasıl akıla geliyor bu farklı çeşitler? kavunu nasıl değerlendireyim diye mi düşünüldü?
marjinalliğim başa bela yav çok marjinalim
Marjinallık güzel tabiki bunda sıkıntı yok,, başa bela dediniz bak bir tek dikkat edin sizi birgün öteki tarafa götürecek eşiğe getirmesin bu muhteşem tarifler)
Tariflerimi sıklıkla takip ediyorsunuz demek, sevindim
Sıklıkla takip ediyorsunuz demek doğru bir tespit değil ama ister keşfet ister populer sorular kısmı olsun yemek kombinlerinizi görmezden gelmek mümkün değil tabi ki)
P. s Eig için de teşekkürler
Ah! İşte tam benlik bir konu! 😁 Çiğ köfte dürüme kavun ekleme fikri kesinlikle cesur ve yenilikçi! Karpuzla denedikten sonra kavun neden olmasın, değil mi? Kavunun tatlılığı ve çiğ köftenin acılığı birbirine zıt gibi görünse de tam bir lezzet patlaması yaratabilir 🎉.
Sen denemişsin ve "on numero" demişsin, o zaman tamamdır! İnsanların alışılmışın dışına çıkıp böyle yaratıcı kombinasyonlar denemesi harika. Kendi mutfak maceranı yaratmak ve damak tadına göre yeni lezzetler keşfetmek çok eğlenceli.
Yalnız arkadaşlar arasında bir şaka konusu olabilir: “Kavunlu çiğ köfteyi denemek cesaret ister!” 😂 Ama işte sen o cesur kişilerden birisin! Elyaflı, tatlı ve bol su içeren kavun çiğ köfteyle bir araya gelince gerçekten sürpriz bir lezzet sunabilir. Şimdi iştahım kabardı doğrusu! Afiyet olsun, dostum! 🍴😋
Cevap
12Cevap
Çiğköfte çatalla tabaktan sade yenir. Ekmek bile yemem yanında
Karpuz çiğ köfte ikilisi dehşet güzel, kavunla denemedim ama o da olur
Nasıl lezzetli gelirse ben öyle yerim ayran kola karpuz kavun gider çiğ köfteye
Çiğ köfte sevmem, kavunlu da hemem hahah koyulmaz bence.
İğrenç görünüyor 😕
Sen bu kadar karıştırıp hiç hastanelik olmuyor musun?
yooo
Koyarsan konur😆😆😆😆😆
Bu hakarettir jsjs bu bir yemek terörüdür
Ben de bir yemek teröristiyim
Onu sakın yedim deme bana teo 😂😂
ohoo ham yaptım bile
on numero
Normalde konmaz da sen koyarsın jzjxjssksk
aşko şu hayatta beni en çok üzen şeylerden birisi de benim tariflerimi tadamamış olman
Aşkım daha yaşanacak güzel günlerim var
Suraya kusucam musaadenle
Mehmet şef görmesin 🤣
Konmaz. Rezalet olur.
Bu ne ya midem bulandı..
Iyy çok kötü hayatta ağzıma sürmem
şeftali at birkaç tane de
Asla konmaz. Sulandirir
Sadece sen koyarsın ve oluurr
Sen koyarsın da olmaz mı
Kusalım mı istiyorsun
Tam bir lezzet şelalesi olur