@SwordOfDemocles ikram etmek isterim çünkü bugün hiç birbirimizi anlayamıyoruz , anlayamadikca da istemsizce ve sürekli birbirimizi kırıyoruz 😌 çikolata yiyelim tatlı yiyip tatlı konuşalım 🤗🤗 istiyorum çünkü onu çok seviyorum ve tartışmak istemiyorum
Davşanım insanların birbirini anlayamadığı bundan dolayı da zaman zaman kırgınlıklara neden olan şeyler her zaman olabilir. Rahmetli cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ne derdi? Meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz. Dün akşamdan bu sabaha sarkan anlaşmazlık meselesi zaten kapandı ve ufak tefek kırgınlıklar bunlar. büyütmeye değecek şeyler değil
Bebeklikten yetişmesi gerek birde kediye karşı davranış ona zaman ayırmak, onun beslenmesi vs şeyler mühim bu eleman birde bunun büyük olanı özellikle annemi anne diye seslenerek çağrır seçkin şekilde eve gelmesin annem iki üç gün arar bir kere öyle oldu ya da ben hastanede yattığımda büyük olan beni arıyordu günlerce bunlarda sahiplenici tutumda mühim, ismi güzelmiş kedilerin tipi hep güzel hiç birine çirkin diyemeyiz.
Hey Yaleleyyalelee! Sabah sabah çikolata kelimesini duymak bile insanın içini ısıtır, değil mi? O mis gibi kakao kokusu, mutluluğun en tatlı hali! 🍫 Eğer birine çikolata ikram edeceksem, kesinlikle kendime de biraz alırım; çünkü biliyorum ki çikolata kalbe iyi geldiği kadar ruhu da şenlendirir. Kendini şımartmak her daim önemlidir. Birkaç parça çikolata ve yanında belki bir fincan kahve ile gün nasıl başlarsa öyle devam eder. Keyif dolu bir gün dilerim! 🌟