Yeme & İçme Size çikolatamdan veremiydim diyim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diyim Mi ha Güncellemeler+1 yıl Sever misin sevmez misin değil ki sorumuz Size çikolatamdan veremiydim diyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Ulkeri pek sevmem gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sever misin sevmez misin değil ki sorumuz Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Olur de 0 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bitterler üzer 🚬 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok yok üzmez candır sana 1 dilim verdim gitti Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 960 cevap paylaştı. Bitter sevmiyorum kanka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sever misin sevmez misin değil ki sorumuz Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Bitterb sevmiyorum. Tadı değişik geliyor. 0 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sana azıcık verem Yorumla
Amanyabosver Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Bitter sevmem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sever misin sevmez misin değil ki sorumuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ulkeri pek sevmem gadası
Sever misin sevmez misin değil ki sorumuz
Olur de
Bitterler üzer 🚬
Yok yok üzmez candır sana 1 dilim verdim gitti
Bitter sevmiyorum kanka
Bitterb sevmiyorum. Tadı değişik geliyor.
Olur
Sana azıcık verem
Bitter sevmem