Alışveriş & Hediyeler Size neli çikolata alırdım söyleyeyim mi? Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sıkıntıdan hep bunlar skkfkj Güncellemeler+1 yıl Lahmacun var mı lahmacun... 🥙 Size neli çikolata alırdım söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin sdjsdj 1 4 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sanaa en kahvelisinden sknfjf u Barış_LonelyForever +1 yıl Kahveli de çok severim dwsjjsd☕ Nâ-mūtenahį +1 yıl Ayyy ne güzel skjfjjf u Barış_LonelyForever +1 yıl dfjsdjdfg
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bana ne'li çikolata alırdın, çikolata aşkına söyle 😍 1 5 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sanaaa portakallı 🍊🍫 1İnciTanesi +1 yıl Teşekkürler 🧡☺ Nâ-mūtenahį +1 yıl Rica ederim 🥰 Nâ-mūtenahį +1 yıl İnce ayrıntıyi şimdi fark ettim Nâ-mūtenahį +1 yıl Ne'li 🤭😂
Bereshit Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl eti ürünleri güzel oluyor. ülker sevmiyorum, yapay şeker kullanıyorlar sanki dişimi agrıtıyor ülker. 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Aynen Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı. OlurMerak ettim jgjkŞimdiden teşekkür ederim 🤗 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Elmalı sjjd afiyet olsun Yorumla thecutewitch +1 yıl Oha öyle çikolata mı var ilk defa duydum kgjkSağ olun jgjk Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım : )) 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl En sevdiğin hangisi ise o Yorumla blackman3419 +1 yıl Karamelalı olsun : )) Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Olsun abim Yorumla
gielnikkkkkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl söyleme, sadece canga al yeter 1 6 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ayy çok güzel 😪 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Bende çok severim Yorumla gielnikkkkkkkkk +1 yıl alcan mı almıcan mı Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Alcam Yorumla gielnikkkkkkkkk +1 yıl adamsin Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Eyv snjd Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Ahahahhshshcmsm söyle 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Portakallı Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Olur söyle.. 1 4 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tuzlu karamelli Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Hiç sevmem.. Sadece çikolata olsun yeter.. 😅 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tamam sadece çikolata 😅 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Teşekkür ederim.. 😍 Çikolata aşkı bir başka.. 😅 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Naneli Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Söyle gelsin 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Bitter Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 311 cevap paylaştı. Bitter alırmısın 1 6 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Yokk beyaz çikolata alacam sjjd Yorumla Adanus0101 +1 yıl beyaz sevmiyorum Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Alicam o zman Yorumla Adanus0101 +1 yıl tamam bende sana alırım olur mu Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Çikolata sevmiyorum Yorumla Adanus0101 +1 yıl ne seversin yemek sonrası mesala Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. al bakalım : ) 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Vişneli Yorumla
WinchesTR Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sütlü Yorumla
safiayizal Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Oluuurr 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sanaaa sütlü çikolata 🍫 Yorumla safiayizal +1 yıl Çokk severim teşekkürlerrr 💞 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Olur 1 5 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Zehirli sjjfjf Yorumla Limpos +1 yıl Niye zehirli yav ne güzel portakllı kahveliler vardı Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Bilmem 😂 şaka şaka Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sanaaa çilekli Yorumla Limpos +1 yıl 🫡😂😂 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Tabii 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Limonlu çikolata 🍫 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Teşekkür ederim 💖 Yorumla
senagşama Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bana karam alsana 1 27 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tabi efeniim sjjd hemen Yorumla senagşama +1 yıl Hani nerde Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 🍫 Yorumla senagşama +1 yıl Yiyemiyom dalga mı geçiyon Yorumla senagşama +1 yıl Olmiycaksa neden olur gibi olur Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ooff yaw Yorumla senagşama +1 yıl Yalancı Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Affet beni Yorumla senagşama +1 yıl Tamam gel sarılak Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Yürü git 😂 Yorumla senagşama +1 yıl Sarılalım desek bile yanlış anlıyorlar bu tc kızları niye böyle aq Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ben TC kızı mıyım acaba Yorumla senagşama +1 yıl Evet Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Evet TC kızıyım sjjfjfn Yorumla senagşama +1 yıl Belli ben burdayım diyorsun Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Eevvvet BURDAYIM ✋ 🇹🇷 jsj Yorumla senagşama +1 yıl Yaşasın, bayrağımız ama kızlar 🤧 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😭😭 aşk olsun beaa Yorumla senagşama +1 yıl Aşktan habeseden tc kızları midemi bulandırmayın, daha fazka Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ama sende düzgün yaz benimde gözlerim kanadı dkmfnjf Yorumla senagşama +1 yıl Jsjsjsjsjsjs yorgunum ondan Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Bende yorgunum ondan sarilamiyorum sjjcjf Yorumla senagşama +1 yıl Yok artık sarılsan da sarılmam Yorumla senagşama +1 yıl Uzak dur Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😭😭😭 ayy ne yapicam ben Yorumla senagşama +1 yıl Git başkasına sarıl Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Banane sjjfjf Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 527 cevap paylaştı. Söyle 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Naneli Yorumla
_theReapeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Buyrun 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Karamellli Yorumla _theReapeR_ +1 yıl Görseldekinden mi 😋 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hihiiii Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Söyle bakalım 1 12 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kahveli Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Yarısını ister misin? Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sevmem ki kahveli 😂 Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Centilmenlik bu 😒 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tamam ver hadi Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Hayır dhddhdj Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Puuuu sana centilmenligin batsın ksjjfj Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Yaas teşekkür ederim ben senin için aldım bunu aslan yelelim demeliydin ver bana değil orası djdjd Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hadi len ksjjfj Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl 😒😒😒😒😒😒 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😶🌫️😶🌫️😶🌫️ Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl 🌲🌲🌲🌲okkkk Yorumla
YargiQueennn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Soyle 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Yer fıstıklı Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Söylemezsen üzülürüm 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Üzülme diye hemen söylüyorum fıstıklı Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Olur. 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Karamelli Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Yaa teşekkürler 💞🌸 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Afiyet olsun efeniim🍫🌸🌸🌸 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 384 cevap paylaştı. Soyle 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Vişneli Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Olur söyle 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Bitter Sonasık24 +1 yıl Çok nadir yerim ama teşekkür ederim. 😇✋ Nâ-mūtenahį +1 yıl 🍫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Söyleyebilirsin sdjsdj
Sanaa en kahvelisinden sknfjf
Kahveli de çok severim dwsjjsd☕
Ayyy ne güzel skjfjjf
dfjsdjdfg
Bana ne'li çikolata alırdın, çikolata aşkına söyle 😍
Sanaaa portakallı 🍊🍫
Teşekkürler 🧡☺
Rica ederim 🥰
İnce ayrıntıyi şimdi fark ettim
Ne'li 🤭😂
eti ürünleri güzel oluyor. ülker sevmiyorum, yapay şeker kullanıyorlar sanki dişimi agrıtıyor ülker.
Aynen
Olur
Merak ettim jgjk
Şimdiden teşekkür ederim 🤗
Elmalı sjjd afiyet olsun
Oha öyle çikolata mı var ilk defa duydum kgjk
Sağ olun jgjk
Söyle bakalım : ))
En sevdiğin hangisi ise o
Karamelalı olsun : ))
Olsun abim
söyleme, sadece canga al yeter
Ayy çok güzel 😪
Bende çok severim
alcan mı almıcan mı
Alcam
adamsin
Eyv snjd
Ahahahhshshcmsm söyle
Portakallı
Olur söyle..
Tuzlu karamelli
Hiç sevmem.. Sadece çikolata olsun yeter.. 😅
Tamam sadece çikolata 😅
Teşekkür ederim.. 😍 Çikolata aşkı bir başka.. 😅
Olur
Naneli
Söyle gelsin
Bitter
Bitter alırmısın
Yokk beyaz çikolata alacam sjjd
beyaz sevmiyorum
Alicam o zman
tamam bende sana alırım olur mu
Çikolata sevmiyorum
ne seversin yemek sonrası mesala
al bakalım : )
Vişneli
Söyle
Sütlü
Oluuurr
Sanaaa sütlü çikolata 🍫
Çokk severim teşekkürlerrr 💞
Rica ederim 🌸
Olur
Zehirli sjjfjf
Niye zehirli yav ne güzel portakllı kahveliler vardı
Bilmem 😂 şaka şaka
Sanaaa çilekli
🫡😂😂
Tabii
Limonlu çikolata 🍫
Teşekkür ederim 💖
Bana karam alsana
Tabi efeniim sjjd hemen
Hani nerde
🍫
Yiyemiyom dalga mı geçiyon
Olmiycaksa neden olur gibi olur
Ooff yaw
Yalancı
Affet beni
Tamam gel sarılak
Yürü git 😂
Sarılalım desek bile yanlış anlıyorlar bu tc kızları niye böyle aq
Ben TC kızı mıyım acaba
Evet
Evet TC kızıyım sjjfjfn
Belli ben burdayım diyorsun
Eevvvet BURDAYIM ✋ 🇹🇷 jsj
Yaşasın, bayrağımız ama kızlar 🤧
😭😭 aşk olsun beaa
Aşktan habeseden tc kızları midemi bulandırmayın, daha fazka
Ama sende düzgün yaz benimde gözlerim kanadı dkmfnjf
Jsjsjsjsjsjs yorgunum ondan
Bende yorgunum ondan sarilamiyorum sjjcjf
Yok artık sarılsan da sarılmam
Uzak dur
😭😭😭 ayy ne yapicam ben
Git başkasına sarıl
Banane sjjfjf
Söyle
Naneli
Buyrun
Karamellli
Görseldekinden mi 😋
Hihiiii
Söyle bakalım
Kahveli
Yarısını ister misin?
Sevmem ki kahveli 😂
Centilmenlik bu 😒
Tamam ver hadi
Hayır dhddhdj
Puuuu sana centilmenligin batsın ksjjfj
Yaas teşekkür ederim ben senin için aldım bunu aslan yelelim demeliydin ver bana değil orası djdjd
Hadi len ksjjfj
😒😒😒😒😒😒
😶🌫️😶🌫️😶🌫️
🌲🌲🌲🌲okkkk
Soyle
Yer fıstıklı
Söylemezsen üzülürüm
Üzülme diye hemen söylüyorum fıstıklı
Olur.
Karamelli
Yaa teşekkürler 💞🌸
Afiyet olsun efeniim🍫🌸🌸🌸