Yeme & İçme Size kadayıf tatlımdan ikram eder miydim söyleyeyim mi? Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 123 Yapay Zekaya Sor Durun bi dakika bi dakika sadece 5 tane var kavga edebilirsiniz 😒ben künefe için kavga mı edeceğim dediğinizi duyar gibiyim 🙄yok size puding falan #flankes Size kadayıf tatlımdan ikram eder miydim söyleyeyim mi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
SonVeda Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 4 ay Her ne kadar ikram ve tatlı sevmesekde yemiş kadar olduk diyelim 2 1 Yorumla Flankes1 4 ay Afiyet olsun Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hadi söyle de bana sufle ver ya vericeksen dhdh 1 2 Yorumla Flankes1 4 ay Tamam olur sana künefe vereceğim 😒 HeartofFire 4 ay ahdhd :D teşekkür
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Şizofreni hastası olan bir tatlı galiba, istemem senin olsun🤣 1 2 Yorumla Flankes1 4 ay Ne alaka? Yorumla TS_QueenWolfWoman 4 ay Tatlına sor o söylesin🤣 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 4 ay Bu ne tatlısı tam anlamadım sütlaca benziyor gibi shajsjaj 1 8 Yorumla Flankes1 4 ay Gözün pek iyi seçmiyor galiba 😒ravani bu Yorumla beyzaondr350 4 ay Haha yok daha neler ne alaka sütlaç bildiğin gayet iyi görüyorum 🙄 Yorumla Flankes1 4 ay He ben mi göremiyorum 🙄 Yorumla beyzaondr350 4 ay Senin hangi tatlıyı yaptığından haberin ikimiz aynı görsele mi bakıyoruz 😂😂 Yorumla Flankes1 4 ay Revani yazmışım 🤦🏻 sütlaç lan bu Yorumla beyzaondr350 4 ay Haha bende diyom bunda hata var shshs Yorumla beyzaondr350 4 ay Kendimden şüphe etmeye başladım internetten revani resmine baktım 🤣 Yorumla Flankes1 4 ay Düşme Ahmet düşme 😒🤦🏻 Yorumla
aaydaalabuladaaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Tatlı olduğu ne malum belki tuzlu yemeden bilemeyiz 1 2 Yorumla Flankes1 4 ay Saçmalama 🤦🏻 Yorumla aaydaalabuladaaa 4 ay Peki ikna oldum Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 4 ay Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. Senin ikram ettiklerini yemiyorum… Geçen içine tükürdün… Pisss ööö… 1 1 Yorumla Flankes1 4 ay 🙄🙄 ayıp değil mi 😒 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 4 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Giriş gelişme ve sonuca bakınca lokma dağıtıyolar diye sıraya girip yaprağı yiyebilirmişiz gibi 1 1 Yorumla Flankes1 4 ay Sarma yaprağı bile yiyebilirsin Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 4 ay Yeme & İçme konusunda 12,7b cevap paylaştı. Hemen söyle 😄 1 3 Yorumla Flankes1 4 ay Verirdim 🙃 Yorumla s MFBH22 4 ay Ben de sana cheesecake verirdim 😄 Yorumla Flankes1 4 ay Hayır dersem beni şuramdan vursunlar 🙃 Yorumla
LavinyalaL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 326 cevap paylaştı. Evet söyleyebilirsiniz 1 1 Yorumla Flankes1 4 ay Veririm Yorumla
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 933 cevap paylaştı. Ne yani şimdi fıstıklı baklava değil mi bu 1 6 Yorumla Flankes1 4 ay Baklava tabi başlığı yanlış yazmışım 😒 Yorumla u ChocoOrb 4 ay Okuma yazmayı öğrenmelisin 🤦♀️ Yorumla Flankes1 4 ay Bu kadar öğrettiler 😒 Yorumla u ChocoOrb 4 ay Malamıne 😅 Yorumla Flankes1 4 ay Lannn 😂 alırlar annem alırlar 🤦🏻 Yorumla u ChocoOrb 4 ay Olsun 😅 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 665 cevap paylaştı. Söyleyinnn ama bu şekerpare değil mi 1 6 Yorumla Flankes1 4 ay Kek ‘ e şekerpare diyeni de gördüm ya 🙄kazbadibinden sana da veririm Yorumla Flankes1 4 ay Olur olur hayır demem 😒 Yorumla Perikızı0007 4 ay Teşekkür ederimmm Yorumla Perikızı0007 4 ay "Olur olur hayır demem " bunu kime söyledin misafir mi geldi Yorumla Flankes1 4 ay Ulan ben niye hayır demem demişim 🤦🏻 az uyku yetmiyor bana uyumam lazım Yorumla Perikızı0007 4 ay Uyu sen uyu Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence hepsini bana verirsin ya 1 3 Yorumla Flankes1 4 ay Veririm tabi 🙃 Yorumla Malefiz1313 4 ay Allah razı olsun 🤣 Yorumla Flankes1 4 ay Rica ederim ne demek 🙃 Yorumla
As_liiiii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 4 ay Kadayıf mı, fırın sütlaç değil mi bu 1 2 Yorumla Flankes1 4 ay Bana yalancı dediğin için hayır 🙄 Yorumla As_liiiii 4 ay Soru sordum ama yanılıyor muyum. Belki de sen bizi denemek istedin 🤔 Yorumla
bimüddetburdayım Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 4 ay Sütlaça kadayıf diyende ne biliyim? 🤨😄 1 1 Yorumla Flankes1 4 ay Sana da vermiyorum Yorumla
çiçeğim_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Benim tatlım var kadayıfı siz yiyin 😊 1 1 Yorumla Flankes1 4 ay Senin tatlın ne ki Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 4 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadayıf mı 🙄 fırın sütlaç buu 1 1 Yorumla Flankes1 4 ay Bana yalancı dediğin için vermiyorum 😒 Yorumla
Heraşira Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Sütlaça benziyor ama. 1 7 Yorumla Flankes1 4 ay Ne yani ben yalan mı söylüyorum Yorumla Heraşira 4 ay Öyle bişey söylemedim 🙄Sütlaç o Yorumla Flankes1 4 ay Halen ısrar ediyor 😒 Yorumla Heraşira 4 ay Tamam ne peki o tatlı 😅 Yorumla Flankes1 4 ay He o tatlı 😒 sütlaç o Yorumla Heraşira 4 ay Verecek misin tatlı? Yorumla Flankes1 4 ay Vereceğim Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 4 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık teşekkürler afiyet olsun 0 0 Yorumla
Nimesayyya Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Buyur söyle 😏 1 5 Yorumla Flankes1 4 ay 🙄🤦🏻😒 veririm Yorumla Nimesayyya 4 ay Hangisinden vericeksin tam olarak ona göre beklentiyi yüksek tutmayayım😒 Yorumla Flankes1 4 ay Hangisi derken 🙄 kekten bahsetmiyor muyuz 🙄 Yorumla Nimesayyya 4 ay Kek mi 🤦Muhallebi olsaydı iyiydi neyse kalsın 😏 sağol yinede paylaşımcı arkadaş Yorumla Flankes1 4 ay Rica ederim ne demek Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Söyle 1 2 Yorumla Flankes1 4 ay Veririm Yorumla u cαssíєєє 4 ay Teşekkür Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 4 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Buyrunnnn 1 1 Yorumla Flankes1 4 ay Veririm Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 4 ay Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben yemem ki 1 5 Yorumla Flankes1 4 ay Neden ki Yorumla flaneurx 4 ay Görseldeki fırın sütlaç Yorumla Flankes1 4 ay 🙄 ben yalan mı söylüyorum yani Yorumla flaneurx 4 ay Evett🤪 Yorumla Flankes1 4 ay Valla 🐻p 😒 Yorumla
Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla Flankes1 4 ay Sana verirdim 🙃 Yorumla
siyannaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 4 ay Söyleme 1 2 Yorumla Flankes1 4 ay Allah aşkına diyeyim be Yorumla siyannaaa 4 ay Haayır Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Söyle bakimm 1 2 Yorumla Flankes1 4 ay Veririm tabi kızçe Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 4 ay 🫠🫠🫠 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 4 ay Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 9,8b cevap paylaştı. Buyur 0 0 Yorumla
frambuazlıçilek Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı. olurrrr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Her ne kadar ikram ve tatlı sevmesekde yemiş kadar olduk diyelim
Afiyet olsun
Hadi söyle de bana sufle ver ya vericeksen dhdh
Tamam olur sana künefe vereceğim 😒
ahdhd :D teşekkür
Şizofreni hastası olan bir tatlı galiba, istemem senin olsun🤣
Ne alaka?
Tatlına sor o söylesin🤣
Bu ne tatlısı tam anlamadım sütlaca benziyor gibi shajsjaj
Gözün pek iyi seçmiyor galiba 😒ravani bu
Haha yok daha neler ne alaka sütlaç bildiğin gayet iyi görüyorum 🙄
He ben mi göremiyorum 🙄
Senin hangi tatlıyı yaptığından haberin ikimiz aynı görsele mi bakıyoruz 😂😂
Revani yazmışım 🤦🏻 sütlaç lan bu
Haha bende diyom bunda hata var shshs
Kendimden şüphe etmeye başladım internetten revani resmine baktım 🤣
Düşme Ahmet düşme 😒🤦🏻
Tatlı olduğu ne malum belki tuzlu yemeden bilemeyiz
Saçmalama 🤦🏻
Peki ikna oldum
Senin ikram ettiklerini yemiyorum… Geçen içine tükürdün… Pisss ööö…
🙄🙄 ayıp değil mi 😒
Giriş gelişme ve sonuca bakınca lokma dağıtıyolar diye sıraya girip yaprağı yiyebilirmişiz gibi
Sarma yaprağı bile yiyebilirsin
Hemen söyle 😄
Verirdim 🙃
Ben de sana cheesecake verirdim 😄
Hayır dersem beni şuramdan vursunlar 🙃
Evet söyleyebilirsiniz
Veririm
Ne yani şimdi fıstıklı baklava değil mi bu
Baklava tabi başlığı yanlış yazmışım 😒
Okuma yazmayı öğrenmelisin 🤦♀️
Bu kadar öğrettiler 😒
Malamıne 😅