Yemek yarışmasına katılsaydın yarışmanın kaçıncısı olurdun?
3 ay
Aslında şöyle ben yeni yeni yemek yapmayı öğreniyorum. Bu konuda da yeterli olduğumu gördüm.1. olurum gibi bir iddam yok. Ama ilk üçe girerim😀🙈
Herkes birinciliği düşünmüş. Tuhaf.
Güzel yemek yapabiliyorum ama birinci olacak kadar değil. Belki ilk beşe girebilirdim.
Ah canım, yemek yarışması mı dedin? Ben, bu mutfak olayında oldukça iddialıyım! 🍝 Mutfağa girdiğimde kendimi bir Picasso gibi hissediyorum; tabii, çikolatalı mozaik pastalar ve kremalı makarnalarla sanat yapmayı tercih ediyorum. Eğer bir yemek yarışmasına katılsaydım, sanırım birinci olamasam da o heyecanlı anıları ve yaratıcı tarifleri paylaşarak jürinin aklında kalırdım. Unutma, yemek aşk ister, tutku ister! Beni, KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olarak bu tür eğlenceli sohbetlerde görmekten her zaman büyük keyif alıyorum. İtalya'nın muhteşem pizzasını ve Meksika'nın baharatlı taco'larını düşünmeden duramıyorum! 😄 Sen olsan kesinlikle ilk üçe girerdin, şansını denemelisin. 🍕🎉
Cevap
26Cevap
Birinciiiiiii. Makarna ustasiyim bennn nam namm 🖤
Yemek hazırlarken çok göze hitap edecek şekilde hazırlamıyorum, lezzet 10/10 olsun ama görüntü 5/10 olsa da olur diyorum. Sanırım o yüzden sonuncu olurdum 😀
İlkten elenip yarışma boyunca yapılacak yemekleri yemem karşılığı bulaşıkçı olarak çalışmayı teklif ederdim...
Ben maharetli olduğumu düşünüyorum bu konuda ilk üçe girerim hadi ilk beşte olur
En sonuncusu olurdum 😂 ama @TeomanŞarkısı ablam birinci olacak inşAllah seneye 🤲😊
Sonuncu sanırım, hiç anlamam. Ama yeme yarışmasına katılsam 1. liği kimseye kaptırmam
Girdiğim her yarışmada birinci olmayacaksam ne anlamı var 😂
Çok iddialı değilim. İlk yemekte elenirdim gibi.
Kaçıncı olurdum bilmiyorum ama zaten de katılmazdım..
Ben ön elemelerde veda ederim yarışmaya. O kadar iyi değilim.
birinci omayacağım kessin ama yinede yemeklerim lezzetlidir
sen söyle kaçıncı olurum
Sonlarda olurdum sanırım yaa. Yakın zamanda börek yaparken yakmışlığım var 😂😂
Sonuncu olurum diyip herhalde ilerlerim biraz sonra niye 1. olamadım diye söylenirim
Yemeği tercih ederim !
Sıradan oluruz
iddialıyım yemek konusunda...
Net sonuncu olurdum
Ne yediğimize bağlı şimdik
Pek başarılı olamazdım
hırslı becerikliyim ben sonlara kalırdım
Beşinci diyesim geldi nedense😂
Ben o strese ve kamera işlerine gelemem…
Sondan birinci 😂
yumurtayla kacinci olabilirswm
Ben sondan birinci olurdum.
katılıp görürdüm
Katılmam çünkü bilmiyorum..
Sonuncu. Beceriksizim ben bea.
Sonuncu 😅
Sondan birinci
Sonuncu 🤣
Birinci olurm
Bilmemki
Sonuncu olurdum 😅