Peki neden soru şeklini değiştiriyorsunuz 😂
bu neee zincirleme isim tamlaması mı 😂 ben böyle devrik cümle gormedım 😬
Aptall senle her akşam pizza yiyebilirdikk 😀 Yemek yapmayı bilmeyen kızdan olur mu? 🍕En güzel yaptığınız yemek nedir?

Çok güzel pizza yaparım. Açıkçası hayatıma insanları yemek yapabiliyor diye almadım çünkü zaten yemek yapabiliyorum. Yani öyle sadece makarna, yumurta filan değil, bildiğimiz ev yemeklerini yapabiliyorum. O yüzden yemek yapmayan kızdan olur da insan olamayan, algısı kapalı olanla olmaz. Ve gerçekten de pizza yaparım hatta çok güzel ekmek de yaparım
İdeal cevap bence teşekkürler
Rica ederim, ne demek. Pizza Bulls’tan siparişlerde kenar sosa dikkat, unutuyorlar hep kdjdj
💐👏
Teşekkür ederim. Ben sadece yazıyorum, herhangi bi’ iddiam yok
Zaten işin mizahındayım, soru sahibi eig olarak seçecek seni belli. Görüşün çok hoş olduğundan öyle bir yorum yazdım. Zaten cinsiyeti fark etmez birisi yemek yapsın ya da yapmasın bu onun ilişkide ne olup, olmayacağını belirleyemez çok saçma bir kriter. Yemek yapmak güzel bir beceridir evet, harika bir yetenek, takdir edilesi ama tıpkı müzik aleti çalmak gibi bir şey, dayatılması sorunlu bir durum, keza birisinden yeteneği üzerine etkilenebilirsin ama konu toplumsal bir mesele hâline geliyorsa, orada yerine oturmayan bir şeyler var demektir.
Teşekkür ederim görüşlerin için. Bunlar hep sosyolojik açılımlar işte. Muhakkak ilişkide hiçbir zaman kriter kişinin yetenek setleri olmamalı. Her şey paylaşımdan ibaret. Birisi yemek yapar, diğeri masayı toplar, bulaşıkları yıkar. Hatta belki bi’ salata yapar filan. Her konuda olduğu gibi bu konuda da ilişkilerde sömürülen taraf oldum. İnsanların ilişki ve ilişkiye yaklaşım vizyonları bana genellikle uymuyor.
O benimle olsunda, birlikte yemek yapmayıda öğreniriz, mutfağın içinede ederiz.. Ev işlerinide yaparız, inan hiç zor gelmez. Elif'in tek yapabildiği menemen olunca, en sevdiği yemek menemen olan Polat'ta olurum. Aynı yolda beraber yürüyebilmek mesele..
Olur hem de bal gibi olur ki şahsen öyle şeyleri asla sorun eden bir adam değilim yeter ki partnerimi seveyim ona aşık olayım, yemek yapmasını ben ona öğretirim ve elbette ki yemekte yaparım çok güzel yemek yapan bir adam olarak
Harika 👏
Teşekkürler 🙏
kötü kolestrol den erkenden ölürdünüz😀
Arasına marul maydonoz koyarım ben 😂
he tamam o zaman karsi cins olsan evlenirdik😀
🤣
tesekkür ederim 😊
Rica ederim ☘️
Cevap
77Cevap
Evet olabilir neden olmasın
Olmaz ya da olur demeyeyim çünkü hayatta her şey olabilir ama ben bile pek çok şeyi yapabiliyorken yumurta bile kıramayan bir kadına saygı duyamam. Bir zahmet öğrenin. Her haltı biliyorsanız bunları da öğrenin. Evlenmek isteyen kadın yemek yapmayıda öğrensin bir zahmet.
Içerden istihbarat vericem:
Yemekleri binbir çeşit becerebileni de üzüyorlar kızlar! Kadınlara "Kadın her yerde başarılıdır, herşeyi yapar" mottosuyla feminenliğimizden ettiler kanımca.. Ee hikâyenin sonunda da bu furyaya kanıp da her işe yetişmeye çalışan "kula minnet eylemem" Ablamın pestili çıkıp otuzunda kocasının anası gibi gözükürken, "Ben bilmiyorum, ben yapamam, ben korkarım" diyen çıtkırıldım Cicimsu da ermiş muradına kocasının evinde prensescilik oynuyor şu an kurban olduğum. Bazı şeyleri de bilmiyorum deyin ve işin içinden sıyrılın. Olmayın mükemmel kızlar emeklerinize yazık.
Bir kız olarak eğer erkek olsaydım cevabım ne olurdu diye düşündüm.
Evet yemek yapmayı bilmeyenden eş olur çünkü evlenirken iç görünüşüne bakmıyormuyuz? Erkek olsaydım eşim olacak kişinin muhtemelen sevgisi, saygısı vb. Diğer şeylerinden etkilenirdim.
Yeterki birbirimizi seviyor saygı değer veriyor olalım. Canım, param feda olsun.
Her akşam pizza yiyelim o da evliliğimizin tadı tuzu olsun (:
Merhaba,
Evet olur hiç önemi yok! 😅
Yemek yapacak kadın lazım değil! 😅
Birlikte yaparız canım aşkım, aşk lazım! 😅
😅😅😅😅
Evet biride beraber yaparız demedi yaa 😂
Bak birisi dedi
Ben dedim ya ben diyorum 😅
Çok güzel menemen kuymak mıhlama makarna Akdeniz mevsim çoban salata puding yumurta yapabiliyorum yani hem Google var tarif var açar bakar birlikte yaparız oynaya oynaya 😅 aşk ile her şey güzel olur be
Yaaa ne iyi bir çocuk
Teşekkür ederim sizin güzelliğiniz sağ olun 😅
Sizin derken sadece seni kastediyorum 😅
Chef orco işine baksın 😉
Sadece bunu diyen birisi iyi olamaz tamam mı ön yargılı olmayın 😅 herkesi iyi sanmayın
Himmm
Dilin kemiği yok her şeyi söyler parmaklar yazar gerçeği Allah bilir ameller niyetlere göredir iki güzel söze kalmasın kimse Ben kandım ağzımın payını aldım
Elendin...
Kim bilir belkide
Hiç önemi yok kazanmak gibi derdim yok 😅
Sağlık olsun.
Amin inşaAllah 🌸 Mutlu akşamlar diliyorum
Sizede
Olmaz canım yakınama gelmesin ben bile yemek yaparken kadının yemek bilmemesi komedi olur çünkü 30 yaşına gelmiş ama hiç bir şey bilmiyor bırak kocasına çocuklarına nasıl destek verecek ki hadi erkek yine birşeyler yapıp yer ama piskolojik olarakta sosyolojik olarakta bu önemli.
Neden olmasın, birini seviyorsam buna fazla dikkat etmem, bazı şeyler zamanla öğrenilir, bende yemek yapıyorum bunlar aşılabilir... hayatı sevdiğin insana kolaylaşırmak gerek bunlar zor değil, Mantı yapıyorum 😊
Mantı mı 😳😳
Evet çok severim 😊 o yüzden kendim yapıyorum
Bence evde yemek yapılmalı yani bir kadın mutlaka öğrenmeli. Her şeyi yapamasa da evdekileri doyurabilmeli ve misafir ağırlayabilmeli.
Haklısınız 👏 öğrenmek lazım
Evlendiğimde eşim yumurta kırmayı bile bilmiyordu şu an neredeyse Hilton otelinde Şef olacak seviyede
Desene bende umut var
Seni alan yaşadı. Duyun bu sesi yakışıklı adaylar
😂 everecek beni kafaya koydı. Sen yandın benı niye yakıyorsun vıcdansız
Kızımız çok güzel zeki ve hamarattır👌
bal gibi olur
o benim gönlümü doyursun kalbimi doyursun
ben karnımızı doyururum
Iyıymiş
Benim için sorun değil zaten ya dışarda yiyorum ya dışardan çok değişen bir şey olmaz 😅
Yani dişarıdan yemeğe devam edılebılır tabii
Karakterli düzgün ve sevmeyi bilen biri olsun yemek sorun değil
Evet asıl krıter bu olmalı
Off gerçekten eski hesabımda süper soru seçilince KS benim de soruların ismini değişiyordi skdjdjdj
Hadi değiştirdin bari adam gıbı yaz dimi. Saçma sapan karişik yapmış güzelim sorumu 😂😂
olur yemek yapmayı öğrenir
dünyanın sonu değil:)
Dimi ama 👏
Neden olmasın karşılıklı sevgi aşk olduktan sonra gerisi kolay benim sevgilim yok ve yemek yapmayı bilip bilmemesi önemli değil ben tüm yemekleri tatlıları pastaları yapmayı biliyorum öğretirim seve sevgilime hiç sorun değil
Ne hoş
Evet ama henüz mutfakta birlikte yemek yapabileceğim birini bulamadım
Kadınların şu hayatta kararlarını aniden değiştirip yanındaki insanı kırıp üzdüklerinin birinin anlatması lazım gervekten o yüzden evet dediklerin de hala gidebileceğini düşünüp yaşarken insanın iştahı kalmıyor iğrenç bir olay
Dengesizmıyız yanı
Sız sanki çok normalsınız dee
Çok gerginsin 😳
Yemek yapmayı bilmeyen de ne’billimmm.. 😅
Dışarıdaki yemeklere hiç güvenmiyorum. Gıda sektörü çok hile var, hem sağlıksız hem kalitesizlik.. O yüzden çoğunlukla yemeğimi kendim yaparım.
Her türlü yemek yaparım. Yemek yapmayan kızdan olur ama kız da en azından 2 3 yemek yapmayı öğrensin bi'zahmet
Olurr neden olmasın ki hersey oral iş hayatı yemek temsizlik sadece kadına ait değil
Kesınlıkle öyle olmalı hayat ortak
Olur neden olmasın ki önemli olan yemek yapabilmesi ya da yapamaması değildir önemli olan kızın dış güzelliğidir
Benim yaptığım her yemek bu güne kadar çok sevilmiştir
Salata konusundada iyiyim
Özel bi havuç salatam var
Deneyen herkes aşık oluyor
O zamanda dobişgo dobişgo gezerdik. Sonra kalp hastalıkları falan. Mümkünatı yok.
Bişe olmaz üstüne limonlu su içeriz 😂 alsam yürüyüşüne çıkarız
yemek yapmayı herkes anasının karnında öğrenmiyor sonradan öğrenilebilir bir durum o yüzden tabiki de olur
Olmaz. Çocuğuna da yemek yapmaz. Çocuk bakamaz evlenirsen. Yemek yapmak, ilkel kadın içgüdüsünde vardır. Erkek getirir, kadın yapar.
ben de yemek yapmayı bilmiyorum maalesef olmaz bence
Bilmiyor olması bir eksi değil,
Ögreten olduktan sonra.
yemek yapamayan kızı tek seven erkek babasıdır...
Ben ratatuy yaparım çok güzel. Yemek yapmayan kızdan tabiki olmaz.
Pizzayı ben yaparsam olabilir ama bulaşıkları o yıkar...
Yemek yapmak cinsiyet meselesi değildir, her birey kendi yemeğini yapabilmeli.
220 TL orta boy pizza kalsın yumurta kurar yerim daha iyi.
Yemek yapmayı bilen kızdan olmaz yemek yapmayı bilen erkekten olur
Yemek yapmak kolay her her tarif dolu malzemelere ulasmak kolay
İki gönül bir olduktan sonra her şey öğrenilir sorun yok..✌️
Olur olur şimdiki erkeklere @исмаил olsun her şey olur bacım sonra da burada aglarlAe
Pizza can alıcı noktam.. : D
Pizza gibi kızdan olur : ) niye olmasın.
Ne yani yemek yapmayı bilmeyen kızlar evde mi kalsin
Olur niye olmasın seven sen yangında çıkarsan seviyor
Yemek yaparken filan sjxj
Hayır🤦♀️
Kız zenginse olur derdim eskiden ama şu an dışarıdan yemek yenicegide kalmadi içerisine ne konulduğu bellisiz
O yüzden olmaz🙂
Daha cok tatlılarla aram daha iyi revani, sekerpare yemek olarak da sarma mantı çok severim
Yaş doğruysa bunyaşta çok ıyı bence. Bravo
İyiki YouTube var 😂 bende destek alırım sık sık
Olmaz abi yemek yapmayı bilmiyorsa öğrenme heveside yoksa işine baksın kadın dediğin yemek yapmasını bilmeli
Bir kadın aşçı olarak doğmak zorunda değildir. Kadın, hizmetçi olmak zorunda da değil. Yemeği pek tabii erkek de yapabilir. O yüzden bence bilmek zorunda değil.
Bu arada yapmayı en sevdiğim yemek yaprak sarmasıdır.
Çok doğru
Gayet güzel Olurrr şüphen bile olmasın yemek yap diye mi evleniliyor eğer öyleyse aşçı tutsun kendisine
Pizza yapmayı bilmiyen insan olabilir mi varsa da bu nasıl bir cahillik yapmasan bile yapılışını bilirsin haniii.
Yemek yapmayı bilmeyen erkekten olmaz
Yaşa sen 😂
💕
Olur. Canım şu an çok istedıi pizza
Kahvaltıda pizza güzel olur 😋
Bilmem erkeklere sormak lazım 😃
Sordum yarısı olur dedi yarısı olmaz. Olur dıyene denk gelırız insallh 😂
Olur diyen aşçı olması lazım kabul etmesi için sjwjwjw
Olmaz mesele maddiyat değil ama olmaz !!
Neden!!
Çocuk olacak pizza mı yesin misafir gelecek pizza mı yesin sadece pizza değil herhangi başka birsey olsun döner kebap vb hiçbir sekılde olmaz ben deneyimledim yemek yapmayan kadın kadın değildir hiç bir şekilde cekılmez yemek yapmayı bilmiyor olabilir ama gayret edebilir deneyebilir illa öğrenilir ama yok ben yapmam yok şöyle böyle diyen kadından kesinlikle olmaz.
Denenir yapmaya çalışılır bazen yanar bazen tadı olmaz ama gayret varsa. Haklısınız
Kamu spotuda tamam. Teşekkürler 😂
Karışık pizzaysa olur
Olur hertürlü 😉
@birsuskuncicek sana benden Pizza de la Chef
Evliliğin ilk zamanları olurda sonraki zamanlar hep dışarıdan hep dışarıdan bayar artık ama kfc hamburger veya pizza yiyebiliriz
olmaz olmaz ama pizzasız da olmaz
Pizza guzeldır
Bunu sen mi yaptın
Benden böyle bişe bekleyebılıyor musun 😂
Ev temizliği yaparken giydiğin kırmızı pijamanı gördükten sonra beklemiyorum aslında 😀😀
😬😬
Ama öğrenmişte olabilirsin :))
Yalnız pizza dışardan söylenmiş sanki 😂
Onuda mı ben yapcam 😂
Ben bile yapıyorum lan ne var pizza yapmakta onuda yapmıycan da ne yapıcan 😂
Pizza yaparım yaa
En güzel yaptığım yemek biber dolması, lahmacun ve karnıyarıktır.
Şükür elimden her yemek gelir yemek yaparım güzel de yaparım hem
Olur ama insan kendisini beslemek için bilmemsi laizm
Evet deseydin seni her halinle kabul edebilirdim 🥲
Barbekü sosla dene efsane oluyor az bir şey pul biber ve kekik
Elbette olur sorun değil... En güzel tavuk kavurması yaparım
Pizzanın içinde ne var
Tavuklu pastırmalı bişe
Anladım afiyet olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?