Hamilesiniz ve canınız pizza yemek istedi ama kocanız akşam anneme gideceğiz diyor

Herkese merhaba, hamileyim 4 aylık, aşermek gibi değilde canım pizza istedi durduk yere normalde çok sevmem ama çekti canım işte.Eşimi aradım akşam pizzacıya gidelim diye oda anneme söz verdim yemeğe ondayız dedi.Çok kırıldım haksız mıyım ? Büyütüyor muyum sizce?

Hamileyim ben farkında mısın dedim. Vicdanıma vicdanıma neden öyle diyorsun dedi iyi peki tamam dedim.Bebeğimiz nasıl dedi canı pizza çekmişti ama neyse artık dedim güldü kapattık telefonu gözlerim doldu ya abartıyor muyum sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar küçük bir ilçe de oturuyoruz burada pizzacı yok. Yemek yemek için merkeze gideriz hep ve ben kendi arabamı ablama verdim bir süreliğine.Eşim olmadan pizzacıya gidemem yani sipariş de edemem getirmiyorlar buraya çünkü. Ayrıca üzüldüğüm şey pizza yiyememek değil eşimin tavrı, iki eli kanda olsa aylardır doğru dürüst yemek yiyememiş karısının pizza isteğini gerçi çevirmiş olması.Çok kıymetsiz hissettim kendimi..
Hamilesiniz ve canınız pizza yemek istedi ama kocanız akşam anneme gideceğiz diyor