Yeme & İçme Pizza yerine lahmacun yiyen kızdan olur mu sizce? KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Pardon kız demişim Pizza yerine lahmacun yiyen kızdan olur mu sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ChungCha Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çende biy keye gimbap de aytık İtalyon mutfağından bıktımmm 0 5 Yorumla KRALINIZASELAMDURUN 1 yıl Timam Yorumla KRALINIZASELAMDURUN 1 yıl Hadi ya gönder artık bana şunu parasını vereyim Yorumla ChungCha 1 yıl Bu ayalay çok yoğunum kafam çok kayışık abiş müsait olunca Kore'den gimbap yollarım şana Yorumla KRALINIZASELAMDURUN 1 yıl Yalan söylüyorsun ya 🙁 Yorumla ChungCha 1 yıl Ayırr ben aytık prestij olayak kendimi ünemli konumlaya koymayı düşünüyoyum ve ünemli kararlay alacağım Yorumla
Uranüsgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Çok iyi olur lahmacunu daha çok severim pizzadan 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Olur olur hemde muhteşem olur 🤗 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 46,7b cevap paylaştı. Evet olur tabi ki de 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yemeklere göre insan da ayırır aferim 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Yemeğe göre mi seçiliyor artık bilmiyodum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çende biy keye gimbap de aytık İtalyon mutfağından bıktımmm
Timam
Hadi ya gönder artık bana şunu parasını vereyim
Bu ayalay çok yoğunum kafam çok kayışık abiş müsait olunca Kore'den gimbap yollarım şana
Yalan söylüyorsun ya 🙁
Ayırr ben aytık prestij olayak kendimi ünemli konumlaya koymayı düşünüyoyum ve ünemli kararlay alacağım
Çok iyi olur lahmacunu daha çok severim pizzadan
Olur olur hemde muhteşem olur 🤗
Evet olur tabi ki de
Yemeklere göre insan da ayırır aferim
Olur tabi ne ilgisi var
Yemeğe göre mi seçiliyor artık bilmiyodum
Lahmacunnn❤️❤️ Olsada yesekk