Yeme & İçme Tenceredeki yemeğin dibini ekmekle sıyıran kızdan olur mu? SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Suyunu israf etmek olmaz sonuçta 🙄Az önce tabağa bile koymadan sıyırdım dibini 😋😋😋lezizo Tenceredeki yemeğin dibini ekmekle sıyıran kızdan olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. evet olur tabi ki de 0 0 Yorumla
Serhat0000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Dibini sıyıran parayı bulur zengin olur derlerdi küçükken 😃 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Hadi inş Yorumla Serhat0000 1 yıl Kandırıyorlardi kesin dibi kalmasın diye ama Yorumla
SensualGirl Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Tamam en hayırlısı sensin tamam tamaaaamm en hayırlısı sensin 😅😅 0 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Ay cidden sizden de yıldım açıkçası iki kafa dağıtmaya geliyoruz şuraya bilmiş bilmiş haller.Aynen kanka Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 984 cevap paylaştı. Çok kilo alır o ya göz zevkini bozar 😂 0 6 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Benlik bişey yok valla bilemicem Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Az önce tencereyi sıyıran sen değil miydin 😂 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Kilo kısmından bahsediyorum 🤌 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Almıyorsan güzel ama yinede o kadar obur olmamakta fayda var 😂 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl İştahima laf ediliyormuş gibi hissettim alınırım gücenirim🙄 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Valla benim iştahımın da aşağı kalır yanı yok ama ben yiyince alıyorum işte sıkıntı orada 😂 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Afiyet olsun. 1 0 Yorumla
İstanbuldangenç Takip Et Bilge Yaş: 24 1 yıl Olmaz ağır hasarlıdır 0 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl 🙄🙄 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Çok güzel olur haha 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. olur 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Boğa burcu musun 0 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Aslan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
evet olur tabi ki de
Dibini sıyıran parayı bulur zengin olur derlerdi küçükken 😃
Hadi inş
Kandırıyorlardi kesin dibi kalmasın diye ama
Tamam en hayırlısı sensin tamam tamaaaamm en hayırlısı sensin 😅😅
Ay cidden sizden de yıldım açıkçası iki kafa dağıtmaya geliyoruz şuraya bilmiş bilmiş haller.
Aynen kanka
Çok kilo alır o ya göz zevkini bozar 😂
Benlik bişey yok valla bilemicem
Az önce tencereyi sıyıran sen değil miydin 😂
Kilo kısmından bahsediyorum 🤌
Almıyorsan güzel ama yinede o kadar obur olmamakta fayda var 😂
İştahima laf ediliyormuş gibi hissettim alınırım gücenirim🙄
Valla benim iştahımın da aşağı kalır yanı yok ama ben yiyince alıyorum işte sıkıntı orada 😂
Bizden birisidir
Afiyet olsun.
Olmaz ağır hasarlıdır
🙄🙄
Çok güzel olur haha
olur
Boğa burcu musun
Aslan