Onun için kızın hep seninle iletişimde kalması gerek, önce gündelik konularla sohbet et, sonra ailevi konular ve sıkıntılar dertler falan . Yani dert ortağı ol. Sonra da duygusal çoküş zamanında ona çıkma teklif et. Böyle bir zamanda kız sığınacak liman arar, duygusal davranır. Ve kabul etme ihtimali de aranızdaki bağa bağlı olarak değişir.
Şöyle çıkma teklif edebilirisn: saksıda orkide hediye et ve not yaz. Eğer kendin diyemezsen. Nota da şunu yazabilirsin: Orkide dünyada açan ilk çiçektir, kalan çiçekler onun soyundan gelir. sen de benim dünyamdaki ilk çiçek olur musun (adı)? " Gibi bişey yazabilirsin 😊
Kızlar Ne Diyor
Bu aralar kuryelere asılan kızları çok görüyorum. Şahsen benim için sorun yok, çıkardım.
Nasil teklif etmeliyim sence
Onun için kızın hep seninle iletişimde kalması gerek, önce gündelik konularla sohbet et, sonra ailevi konular ve sıkıntılar dertler falan . Yani dert ortağı ol. Sonra da duygusal çoküş zamanında ona çıkma teklif et. Böyle bir zamanda kız sığınacak liman arar, duygusal davranır. Ve kabul etme ihtimali de aranızdaki bağa bağlı olarak değişir.
Vayvay neler. biliyon ben ugrasamam oyle dirwk bodoslama ama kabul edecegi bi tarz lazim cekingen adamim ben elime yuzume bulasturirim
Bodoslama edeceksen net kabul etmez
Saglik olsun nediyim ozaman
Bekarlik sultanliktir
Şöyle çıkma teklif edebilirisn: saksıda orkide hediye et ve not yaz. Eğer kendin diyemezsen. Nota da şunu yazabilirsin: Orkide dünyada açan ilk çiçektir, kalan çiçekler onun soyundan gelir. sen de benim dünyamdaki ilk çiçek olur musun (adı)? " Gibi bişey yazabilirsin 😊
Vay arkadas sen kimsin 😀😂 cok merakettim
Lan yanlış kişi! Bana değil o kıza asılacaksın 😄
Dayisi anasi evdeyse varsa ya da linc eder beni kiz ya korkarsa
Dediğimi yap, evinde 72 sülalesi olan kız bile erir..
Ne alaka ben begenmedim bu notu
Bence erimez buz kesilir
Sen bilirsin. Üstüme düşeni yapıp tavsiyemi verdim. Gerisi sana kalmış hadi eyvallah
Ona soyle demek lazim ne enteresan bi kizsin hic muhabbet etmiyorsun daa diyemezsin iste musteri
Eyvalah imanli gaci sana cenneti nasip etsin allah amin namazlari aksatma
Amin
Takip istegumi kabuletsene
Tamam ettin sagolda bide sen takip istegi at
Ozelden yazcam yazamiyom
Dayı kadınları pizzayla mı etkileyebileceğini düşünüyorsan çok doğru düşünüyorsun.
😂😂😂 eyvallah
Her pizza istediğinde beni göre bilirsin ajsjjajaj
Diye teklif ede bilirsin
Nedemwk derse ters twpwrse sikayet ederse begenmedim
Bende git bunu de deniyorum kirildim beyefendi 😐
Neden kirildin
Kaba Konuştunuz
Tm kusurabakma
Çiğköfeteciyle olmuştu arkadaşım
Arkadasinsa olur tabi ben8m oyle bi munasebetimde yok
E neden soruyorsun
Çıkardım