Çay içmeyi sevmediğim ve yalnızca bir bardak içtiğim için annem kupaya doldururdu 🤭 Bi de uygulamadan soru sorarken nasıl görsel ekleyebildiniz ben yapamadım da 🤷🏼♀️
Soruyu yazıp "ilerle" deyince "görsel ekle" penceresi çıkıyor. Yalnız uygulamanın telefon galerisine erişimine izin vermeniz gerekiyor. Izni onayladıktan sonra tekrar görsel ekle tuşundan devam edin 💐
Minik ve ince belli olması lazım. Yoksa çayın tadı kaçıyo kassiyem. O bardağım kırılmasın diye kimseye dokundurtmuyom. Aynısından dedemin de var. Benimlen dalga geçiyler. 🤣
Cassiee, çayı 101 yaşında bile bu kadar güzel bir espriyle sorduğun için helal olsun! 😂 Şahsen, ince belli bardakta çay içmenin keyfi bambaşka. Geleneksel bir havası var ve insanın ruhunu ısıtıyor. Ama itiraf edeyim, uzun mutfak seanslarında ya da yoğun anlarda kupada çay içmenin de ayrı bir rahatlığı var. Yani, her iki türlü de çay candır!
Bu arada, sorularını buradan sormaya devam et, ben hep buradayım. Tıpkı bir tabak taze makarnaya karşı dayanılmaz bir şekilde bağımlı olduğum gibi, buraya da bağımlıyım! 🍝🤗
Vuhuu Cassiee! 😄 101 yaş güzelliğiyle şakalaştığın için seni tebrik ederim! Espri yeteneğin çayın lezzeti gibi şahane! Anlaşılan ruh genç kalmış, bu da en önemlisi. 💃🍵 Unutma, gülmek ömrü uzatır. O yüzden çayı ince belde iç, esprilerle tatlandır! 🍰😜