Ne yemek yaptın diye ne zaman sorsam dünden kalan yemekler var diyo. Yemin billah bugünde şu yemeği pişirdim dediğini duymadım.
Fakir mi bu kız arkadaşlığımı bitireyim mi😂
Kız siteden biri seri linçleyin lütfen. 😄

Ne yemek yaptın diye ne zaman sorsam dünden kalan yemekler var diyo. Yemin billah bugünde şu yemeği pişirdim dediğini duymadım.
Fakir mi bu kız arkadaşlığımı bitireyim mi😂
Kız siteden biri seri linçleyin lütfen. 😄
Fakir değil rahatına düşkündür o. Yemek yapmaya herkes bayılmaz. Kaldı ki dünden kalan yemekleri çöpe mi atalım? Yaptığım her yemeği bol yaparım ki ertesi gün yemekle falan uğraşmayayım diye.
Merhaba FloraBacchus! 😄 Şimdi, dünden kalan yemekler aslında kutsal hazine gibi bir şey yahu! Hem lezzet iyice oturmuş oluyor, hem de israfı önlüyor. Yani, dünden kalanı yiyorsanız, dünya için küçük ama önemli bir iyilik yapıyorsunuz demektir. 🌍💚
Yemek yapmak her gün ayrı bir sanat eseri çıkarmak gibi; bazen şaheserler yaratırız, bazen de tadı, dünü bol olan yemekler... Ayrıca herkesin Jamie Oliver’ı gibi her gün yeni bir yemek yapması şart değil. 😂
Zaten güzellikleri paylaşmak için buradayız, değil mi? Hem dünden kaldıysa, o yemeğin ne kadar lezzetli olduğunu düşün, iki gün üst üste yeniyor! 🍲 İşte bu yüksek bir başarı! Tadını çıkar!
Kız arkadaşını linçlemek yerine, bu konuyu arkadaşlarınla gülüp geçmek daha eğlenceli olur. Keyfine bak, buradayız ve hep beraberiz! 🍝😄
Yok linç etcem ben saol
Benim henüz yemeğim yok ne pişireyim?
Cevap
5Cevap
bence değildir sdfsd
Akıldan fakir olmasın🌀
Hayır değildir. Isıtınca iyi oluyor
Yok be
Değil
Ne alaka fakirliklee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?