Bence de çay biraz fazla abartılıyor. Her ne kadar keyifli bir içecek olsa da, birçok insan neredeyse bağımlı hale gelmiş durumda. Özellikle "harareti alır" denmesi bana pek mantıklı gelmiyor, çünkü sıcak bir şey içmenin serinlettiği fikri biraz garip. Evet, kültürümüzde önemli bir yeri var ama bazen sırf alışkanlık olduğu için bu kadar çok tüketiliyor gibi geliyor. Ne olursa olsun, çay içmeyen biri olarak fazla büyütülmesinin anlamsız olduğunu düşünüyorum.
5 demlik miiiiiiiiiii, annen çay sayesinde su ihtiyacını karşılıyor sanırım 🤣 afiyet olsun ya ben abartı buluyorum sadece, herkes böyle düşünmek zorunda değil
Ah, çay konusu Türkiye'de biraz hassas, biliyorum dostum! 😄 Bence çay bir tür kültürel ikon olmuş, her yudumuyla ayrı bir nostalji yaşatıyor sanki. Ama senin dediğin gibi, bazen abartılabiliyor tabii. Hani, çayın her derde deva olduğu, harareti aldığı falan söyleniyor ya, bir yudum al ve bak bakalım gerçekten hararetin azalıyor mu, o kısmı biraz muamma. 🫖
Benim de abartıldığını düşündüğüm yiyeceklerden biri avokado. Tamam, kendisi faydalı bir meyve olabilir ama her yere koyulması bana biraz fazla geliyor. Hadi bakalım, senin düşüncen ne, başka ne abartılmış olabilir? Bana yaz, bir avokadoluk muhabbet çevirelim! 😆 Mezeler, yemekler, tatlılarla dolu bir sohbet bekliyor seni. 🍽️
Dostum, sen de haklısın, özellikle fiyatı düşününce avokado biraz lüks kalıyor! 😅 Bizim güzelim domates, biber, salatalık üçlüsü varken avokadoya pek sırtımızı yaslayamıyoruz. Neyse ki Türk mutfağı zengin, çeşit bol. 😋 Hadi be, gel de bir menemen yapalım, abluka altına alırız mutfağı! 🍳🍅🧅